2009 Ekim Anneleri

yaseminim beni sormuşun datlum, burdayım ben...
senin şekerin çıkmış galiba yeni okudum tatlım kaç çıktıki tokluk şekerin? günde 6 kez bakıyorum demişin parmaktanmı baktırıyon? onlar kaç çıkıyo cnm?

yaaa kızlarr kilo kilo diyip duruyonuz gene papağan gibi aynı şeyleri dicemde ben hala 70im yaa hatta bazen sabahları 70le 69un ortasına bile iniyo (( yokmu benim gibi olan aranızda diyin bana...

senden daha beteride var canim nurefsan...sen yine 5-6 kilo almissin o 3 kilo almisti bu hafta 1 kilosunu geri vermis onun durumu daha beter...2 kilo almis oldu sadece (

ya sen ne sorunlu hatunsun kilo almıom die üzülürsün bilmem neye üzülürsün:mymeka: elimde kalacan ela:roflol:

allannn uyusuu:mymeka: sen benden ne istiyonn walla korkar oldum artıkın buraya bişey yazarkenn:1closedeyes:
amaa napim kızım 1 aydır sabitlendi kilom kimse benle aynı durumda değilmi diye merak ediyom:dilcikar:

ela canım şekerin nasıl çıktı anlat hele bana

kuşum benim 1 günlük takibim sonucunda en yükseğil 98 çıktıı, hele hele akşam yemeğinden 2 saat sonra bakılanda 43 çıktı çok şaşırmıştımkafamçokkarıştı
dr. şu durumda sende şeker yok gibi gözüküyo dedi ama 15 günde bir falan baktırcam her ihtimale karşı...
bide hemoglobin A1C diye vücuttaki 3 aylık şeker ölçümünü gösteren bi değer var ona baktılardı o bile normal sınırların atında çıkmış, senin o değere bakıldımı?

senden daha beteride var canim nurefsan...sen yine 5-6 kilo almissin o 3 kilo almisti bu hafta 1 kilosunu geri vermis onun durumu daha beter...2 kilo almis oldu sadece (

sağol mehayımmŞeniz
üzülüyom böle olunca ama rahatlıyom genede wallamafoldumben

fatoşum inş bebişin zamannda gelir canım çok düşünme stres yapma tatlım herşeyin hayırlısı olsun inş seninde musyascım

insallahhh dandanimmm

heehee benimde bu siralar dans edesim geliyor az kalkiyorum ayaga biraz kimildim dans ediyom diyom ondan sonra sannki seyim:kedi: düsecekmis gibi oluyor cok baski yapiyo

inş zuzum neden böle oldum bilmiorum kendimi su aygırı gibi hissediom çok çirkin hissediom kendimi taşıyamıyorum sanki bide bu sıcaklar terleme felan iice kendimi şişko hissediom mafoldumben

hayatim takma kafana zaten dogumda gidiyor kilo ve ayriyetten kizlar bana is arkadasim dediki, eger emzirirken saglikli beslenirsen migdeni tutarsan kolayca kilo verirsin. ne kadar emzirirsen hem bebek icin hem senin icin cok iyi dedi. 500 kalori harciyormus bünye emzirirken yerimseniben migdemizi tutacaz artik zevke yemicez merak etmee kolayca verip 50 lere düsecez gene insallah

:bbo: ne donan kiz ?? dondurma mi yapiyorsun yoksa hhehehehe:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

elam bende ayni kilodayim ne zamandir. 70dim dün aksam gündüz ise 69.4 mü neydi. 8 kilo aldim simdiye kadar doktorda ilk tartilisim 62 yaziyor

yaaa kızlarr kilo kilo diyip duruyonuz gene papağan gibi aynı şeyleri dicemde ben hala 70im yaa hatta bazen sabahları 70le 69un ortasına bile iniyo (( yokmu benim gibi olan aranızda diyin bana...

tartındığın tartı bozuk olmasın dr gidince şok olma başka tartıda tartın istersen zemuszemus zemuszemus

bencede yaa zaten en cok kilo alanlar en zayif olacaklarmis gibi doguyor icime nedense...daha azimli olacaklari icin heralde...

Herhald yani biz eriyeceğiz zaten hemen kısa süreli misafirleri olacağız topiğin dimi handan

ya sen ne sorunlu hatunsun kilo almıom die üzülürsün bilmem neye üzülürsün:mymeka: elimde kalacan ela:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hahahahahah alemsin dandan o kadarcik olcak beee klava: geliyo haaa

fatoşum maşallah cnm zilloş kızınaa yeni okudum geveze hatunlar ne çok şey yazmışsınız 2 saatte halende okuyom-tatlicadiarzu-

sagol gülümmmmm

kizlar caniniz hic arada tatli biseyler cekmiyormu yaa pasta borek kurabiye falan???benim hergun yiyesim var valla yiyorumda bu ara...sonra pisman oluyorum bebege yaramiyor diye ama ne yapayim canim istiyor...

elam bende ayni kilodayim ne zamandir. 70dim dün aksam gündüz ise 69.4 mü neydi. 8 kilo aldim simdiye kadar doktorda ilk tartilisim 62 yaziyor

allannn uyusuu:mymeka: sen benden ne istiyonn walla korkar oldum artıkın buraya bişey yazarkenn:1closedeyes:
amaa napim kızım 1 aydır sabitlendi kilom kimse benle aynı durumda değilmi diye merak ediyom:dilcikar:

Nan koca memikler almayın almayın verirken görücem ben sizi verirkende sabitlenecek sizinkiler bizimkilerde 2-3 gidecek habire dimi dandannnn

kizlar caniniz hic arada tatli biseyler cekmiyormu yaa pasta borek kurabiye falan???benim hergun yiyesim var valla yiyorumda bu ara...sonra pisman oluyorum bebege yaramiyor diye ama ne yapayim canim istiyor...

vallaaa heeec takma canin ne cekiyosa yeee pasta olayi bendede var hergün cikolotali pasta yesem doymam heralde ama aklima bi vuruyo sonra gidiyo unutuyom. bide benim migde biraz gicik hep vardi bu bende fazla kacirinca aninda istifra etmeye

kıs seviom seni ondankaydirigubbakcemile3 bebişim sen almamışsın ama bebegin almış bunu sende söledin geçen gün boşuna endişelenmşim felan dedin hatta ondan dedim kuşum sonuçta bebegin normalse neden endişeleniosun ki yanikaydirigubbakcemile5

ye gitsin kısım yaa baksana yemesekte alıoz yesekte salla gitsinkaydirigubbakcemile3
Nan koca memikler almayın almayın verirken görücem ben sizi verirkende sabitlenecek sizinkiler bizimkilerde 2-3 gidecek habire dimi dandannnn

efet cinanımmmmmmm biz fit anne olucaz bunlar dombidi kalıcak nedennn biz zayıf hamile kaldık demi cinanımmkaydirigubbakcemile5

ben 1 ayı geçgin süredir aynı kilodayım ajkımm:asigim:

yok pempem geçen haftaa doktorda tartıldığımdada bi önceki gittiğimle aynı kilodaydım doktora sormuştum henüz ultrasona girmeden önce, şimdi bakıcaz bebeğin alıyodur dedi ve kezada öle oldu kızım 20 günde 500gr almıştı

ye gitsin kısım yaa baksana yemesekte alıoz yesekte salla gitsinkaydirigubbakcemile3

efet cinanımmmmmmm biz fit anne olucaz bunlar dombidi kalıcak nedennn biz zayıf hamile kaldık demi cinanımmkaydirigubbakcemile5

oyyy kiyamammm zavallilarimmmm nasilda kendilerini avutuyorlar görüyon dimi elam :smiley-cool:

masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…