yaaa kızlarr kilo kilo diyip duruyonuz gene papağan gibi aynı şeyleri dicemde ben hala 70im yaa hatta bazen sabahları 70le 69un ortasına bile iniyo(( yokmu benim gibi olan aranızda diyin bana...
ya sen ne sorunlu hatunsun kilo almıom die üzülürsün bilmem neye üzülürsün:mymeka: elimde kalacan ela:roflol:
Aybike şimdi anladım mevzuyu sanırsam bu kayınvalideler sadece problem çıkarmaya programlanıyorlar sanırsam
ela canım şekerin nasıl çıktı anlat hele bana
senden daha beteride var canim nurefsan...sen yine 5-6 kilo almissin o 3 kilo almisti bu hafta 1 kilosunu geri vermis onun durumu daha beter...2 kilo almis oldu sadece(
fatoşum inş bebişin zamannda gelir canım çok düşünme stres yapma tatlım herşeyin hayırlısı olsun inş seninde musyascım
fatosum benim doktorda birsey demiyor ben sormazssam kendi kendine bisiler yapar durur ama ben surekli sorarim ne yapiyorsunuz kac cm nasil olmasi gerekiyor ne yapmaliyim falan filan adam bana diyor zaten en cok soru soran hastam sizsiniz ama bu cok iyi birsey sorun diyor bazen beni korkutur yakinda tumden hastanede yatmaya hazir olun her ihtimale karsi diye cunku hamilelikte hersey an meselesi yarini asla bilemeyiz der aman doktor guzel seyler soyleyin derim guler adam
handan nasilsin kiz neler yapiyorsun senide goremez oldum :)
fatossssssssss sakin panige kapilma strese girme o zaman tetikliyor aman guzelim benim sakin ,
ben bazen muzik aciyorum ayakta dans edemiyorum ya :))))))))))) :kediturdugum yerde kollarimla oynarim falan strese iyi geliyor hadi gulum yandan yandan diye hehehe iyice paroyanak olacam kiz hehehe ama iyi geliyor zemuszemus
inş zuzum neden böle oldum bilmiorum kendimi su aygırı gibi hissediom çok çirkin hissediom kendimi taşıyamıyorum sanki bide bu sıcaklar terleme felan iice kendimi şişko hissediom mafoldumben
:bbo: ne donan kiz ?? dondurma mi yapiyorsun yoksa hhehehehe:roflol:
yaaa kızlarr kilo kilo diyip duruyonuz gene papağan gibi aynı şeyleri dicemde ben hala 70im yaa hatta bazen sabahları 70le 69un ortasına bile iniyo(( yokmu benim gibi olan aranızda diyin bana...
bencede yaa zaten en cok kilo alanlar en zayif olacaklarmis gibi doguyor icime nedense...daha azimli olacaklari icin heralde...
ya sen ne sorunlu hatunsun kilo almıom die üzülürsün bilmem neye üzülürsün:mymeka: elimde kalacan ela:roflol:
haklısın her doktor farklı , oysaki ben hep ebru şallı gbi hamile olacagımı düşünmüştüm hayallerim suya düştü:roflol:akrep nalan gibi oldum:roflol: demi geline bi baktımmı korkmalı benden çiroz olursam iplemez kaydirigubbakcemile3
fatoşum maşallah cnm zilloş kızınaayeni okudum geveze hatunlar ne çok şey yazmışsınız 2 saatte halende okuyom-tatlicadiarzu-
elam bende ayni kilodayim ne zamandir. 70dim dün aksam gündüz ise 69.4 mü neydi. 8 kilo aldim simdiye kadar doktorda ilk tartilisim 62 yaziyor
allannn uyusuu:mymeka: sen benden ne istiyonn walla korkar oldum artıkın buraya bişey yazarkenn:1closedeyes:
amaa napim kızım 1 aydır sabitlendi kilom kimse benle aynı durumda değilmi diye merak ediyom:dilcikar:
kizlar caniniz hic arada tatli biseyler cekmiyormu yaa pasta borek kurabiye falan???benim hergun yiyesim var valla yiyorumda bu ara...sonra pisman oluyorum bebege yaramiyor diye ama ne yapayim canim istiyor...
allannn uyusuu:mymeka: sen benden ne istiyonn walla korkar oldum artıkın buraya bişey yazarkenn:1closedeyes:
amaa napim kızım 1 aydır sabitlendi kilom kimse benle aynı durumda değilmi diye merak ediyom:dilcikar:
kuşum benim 1 günlük takibim sonucunda en yükseğil 98 çıktıı, hele hele akşam yemeğinden 2 saat sonra bakılanda 43 çıktı çok şaşırmıştımkafamçokkarıştı
dr. şu durumda sende şeker yok gibi gözüküyo dedi ama 15 günde bir falan baktırcam her ihtimale karşı...
bide hemoglobin A1C diye vücuttaki 3 aylık şeker ölçümünü gösteren bi değer var ona baktılardı o bile normal sınırların atında çıkmış, senin o değere bakıldımı?
elam bana 100 grlık yapıldı 2 değerim yüksek çıktı 189-206 çok üzüldüm doktor diyetisyene gönderdi şimdi diyete başaldım günde 6 kez şekerimi ölçüyom ben bide tatlıya hamur işine çok düşjkünüm nasıl olcak bilmem valla dayancazm kuzum için :kedi:
Nan koca memikler almayın almayın verirken görücem ben sizi verirkende sabitlenecek sizinkiler bizimkilerde 2-3 gidecek habire dimi dandannnn
ye gitsin kısım yaa baksana yemesekte alıoz yesekte salla gitsinkaydirigubbakcemile3kizlar caniniz hic arada tatli biseyler cekmiyormu yaa pasta borek kurabiye falan???benim hergun yiyesim var valla yiyorumda bu ara...sonra pisman oluyorum bebege yaramiyor diye ama ne yapayim canim istiyor...
Nan koca memikler almayın almayın verirken görücem ben sizi verirkende sabitlenecek sizinkiler bizimkilerde 2-3 gidecek habire dimi dandannnn
elam bende ayni kilodayim ne zamandir. 70dim dün aksam gündüz ise 69.4 mü neydi. 8 kilo aldim simdiye kadar doktorda ilk tartilisim 62 yaziyor
tartındığın tartı bozuk olmasın dr gidince şok olma başka tartıda tartın istersen zemuszemus zemuszemus
Herhald yani biz eriyeceğiz zaten hemen kısa süreli misafirleri olacağız topiğin dimi handan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ye gitsin kısım yaa baksana yemesekte alıoz yesekte salla gitsinkaydirigubbakcemile3
efet cinanımmmmmmm biz fit anne olucaz bunlar dombidi kalıcak nedennn biz zayıf hamile kaldık demi cinanımmkaydirigubbakcemile5
ben 1 ayı geçgin süredir aynı kilodayım ajkımm:asigim:
yok pempem geçen haftaa doktorda tartıldığımdada bi önceki gittiğimle aynı kilodaydım doktora sormuştum henüz ultrasona girmeden önce, şimdi bakıcaz bebeğin alıyodur dedi ve kezada öle oldu kızım 20 günde 500gr almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?