2009 Ekim Anneleri

ayy ne fenasın kıssssss onu sen yaparsın ancak:mymeka::dilcikar:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

mantıken öle aslında ama doktora anlat baktı hımm 51 le hamile kalmışsın 64 olmuşsun 13 kilo almışsın çok fazla ve hızlı almışsın dedi bende ama ama ama dedim durdumkaydirigubbakcemile3

Canım şaka bir yana doktordan doktora fark var benim doktorumda normal alabilirsin dedi bazı doktorlar kiloya çok takıyor nedense sıkma canını erkek adamın şişko annesi olur kız kaynana olacan çiroz çiroz olmaz şişko olman lazım

haklısın her doktor farklı , oysaki ben hep ebru şallı gbi hamile olacagımı düşünmüştüm hayallerim suya düştü:roflol:akrep nalan gibi oldum:roflol: demi geline bi baktımmı korkmalı benden çiroz olursam iplemez kaydirigubbakcemile3

Kaynanandamı bursada ben sadece annenler orada sanıyordum anlaşıldı senin niye sürekli sefer halinde olduğun sositososito

canan bisiklet işini çok ii yapmışsınn canım valla süper faydası olur inş

:mymeka: akşamları yatacağına sende spor yap bence şakkıdı

Heee gelin milletinin gözünü korkutmak lazım
Ben şuan kayınvalidemle aynı kilodayım zayıf kadın ama kocaman memikleri var bende onlardan korkuyorum sade onlara döver beni.. Sanırsam sende ööyle olucaksın. kaydirigubbakcemile3

kısım sen hazır yemege konuon len ben eve gidiom yemek yapıom ayakta 1 saat en az dahada ayakta duracak halim kalmıoki yatıom sonra hep çok yanlış biliom ama mafoldumben

bencede seni memikleriyle döverkaydirigubbakcemile3 hiçte bilem öle olmucam ben 48 kiloma geri dönecegim:lepi:yani inşallah galiba sanırsam:bbo:

Kaynanandamı bursada ben sadece annenler orada sanıyordum anlaşıldı senin niye sürekli sefer halinde olduğun sositososito

yok kız yanlış anladın benim ailem bursada..
kayınvalidem istanbulda kocası yok tektabanca,
mayısın sonunda oğlunu evlendirdi işsiz diye kendi evinini tuttu verdi bunlara şimdi orda burda kalıyor hanımefendi,2 haftadır da memlekete tatile gitti geliyormuş ağustosta benim son zamanlarımmış beni yanlız bırakmak istemiyormuş yalanın daniskası!
ilk 4 ayım çok zor geçmişti ozaman yalvarık eşimlede kalmadı şimdi de ben istemiyorumlmaz:

:roflol::roflol: tam akrep nalan sayilmassin bence ikisinin arasi oldun sen....ebru salli kac kilo almisti kiz o cok zayifti yaa???nasil besleniyordu bebegi kac kilo dogdu??

Doğumdan sonra bir topic açarız zayıflama topiği veririz kilolarımızı yine dolanırız çıtı pıtı zemuszemus zemuszemus

fatoşum maşallah cnm zilloş kızınaa yeni okudum geveze hatunlar ne çok şey yazmışsınız 2 saatte halende okuyom-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: tam akrep nalan sayilmassin bence ikisinin arasi oldun sen....ebru salli kac kilo almisti kiz o cok zayifti yaa???nasil besleniyordu bebegi kac kilo dogdu??

kaydirigubbakcemile3ay sanırım 7-8 kilo gibi bişe aldı ama plates milates derken erken pırtladı 7 aylık dogurmuştu sanırsam

yaaa kızlarr kilo kilo diyip duruyonuz gene papağan gibi aynı şeyleri dicemde ben hala 70im yaa hatta bazen sabahları 70le 69un ortasına bile iniyo (( yokmu benim gibi olan aranızda diyin bana...

yaaa kızlarr kilo kilo diyip duruyonuz gene papağan gibi aynı şeyleri dicemde ben hala 70im yaa hatta bazen sabahları 70le 69un ortasına bile iniyo (( yokmu benim gibi olan aranızda diyin bana...

ya sen ne sorunlu hatunsun kilo almıom die üzülürsün bilmem neye üzülürsün:mymeka: elimde kalacan ela:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…