ayy ne fenasın kıssssss onu sen yaparsın ancak:mymeka::dilcikar:
mantıken öle aslında ama doktora anlat baktı hımm 51 le hamile kalmışsın 64 olmuşsun 13 kilo almışsın çok fazla ve hızlı almışsın dedi bende ama ama ama dedim durdumkaydirigubbakcemile3
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Canım şaka bir yana doktordan doktora fark var benim doktorumda normal alabilirsin dedi bazı doktorlar kiloya çok takıyor nedense sıkma canını erkek adamın şişko annesi olur kız kaynana olacan çiroz çiroz olmaz şişko olman lazım
kız yeni geldim evime hemen bursaya dönüşü soruyosun:kedi:
bi 2 haftaya kadar giderim babiş gelio onu daha görmedim(yurtdışındaydı)
ayrıca gitmsezsem kaynanam ekşiyecek başıma biliyorum şimdiden ayak yapıyolar:1no2:
canan bisiklet işini çok ii yapmışsınn canım valla süper faydası olur inş
haklısın her doktor farklı , oysaki ben hep ebru şallı gbi hamile olacagımı düşünmüştüm hayallerim suya düştü:roflol:akrep nalan gibi oldum:roflol: demi geline bi baktımmı korkmalı benden çiroz olursam iplemez kaydirigubbakcemile3
:mymeka: akşamları yatacağına sende spor yap bence şakkıdı
kısım sen hazır yemege konuon len ben eve gidiom yemek yapıom ayakta 1 saat en az dahada ayakta duracak halim kalmıoki yatıom sonra hep çok yanlış biliom ama mafoldumben
Heee gelin milletinin gözünü korkutmak lazım
Ben şuan kayınvalidemle aynı kilodayım zayıf kadın ama kocaman memikleri var bende onlardan korkuyorum sade onlara döver beni.. Sanırsam sende ööyle olucaksın. kaydirigubbakcemile3
Kaynanandamı bursada ben sadece annenler orada sanıyordum anlaşıldı senin niye sürekli sefer halinde olduğun sositososito
haklısın her doktor farklı , oysaki ben hep ebru şallı gbi hamile olacagımı düşünmüştüm hayallerim suya düştü:roflol:akrep nalan gibi oldum:roflol: demi geline bi baktımmı korkmalı benden çiroz olursam iplemez kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: tam akrep nalan sayilmassin bence ikisinin arasi oldun sen....ebru salli kac kilo almisti kiz o cok zayifti yaa???nasil besleniyordu bebegi kac kilo dogdu??
Doğumdan sonra bir topic açarız zayıflama topiği veririz kilolarımızı yine dolanırız çıtı pıtı zemuszemus zemuszemus
Doğumdan sonra bir topic açarız zayıflama topiği veririz kilolarımızı yine dolanırız çıtı pıtı zemuszemus zemuszemus
yaaa kızlarr kilo kilo diyip duruyonuz gene papağan gibi aynı şeyleri dicemde ben hala 70im yaa hatta bazen sabahları 70le 69un ortasına bile iniyo(( yokmu benim gibi olan aranızda diyin bana...
ben bir duş alcam kızlar iyi gelir inş.:çok üzgünüm:
bencede yaa zaten en cok kilo alanlar en zayif olacaklarmis gibi doguyor icime nedense...daha azimli olacaklari icin heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?