2009 Ekim Anneleri

seker olayini hic anlamiyorum bana sekere felan bakilmadi :umursamaz:

canım 28, haftaya kadar bakılıyor benim 50 lik ii çıkmıştı ama 100 lük yüksek çıktı binbir zahmetle içtiğim 100 grlığı çıkarmamak için direndim çıkarmadım da ama sonuç kötüydü yaaa benimle beraber hyaptıran 2 gebe çıkardı ama ben çıakrmadım:lepi: fatoşum sen doktoruna sor bana ogtt testi yapmıcakmısınız diyeyerimseniben

elalım sonuçta bebişin sağlıklı.bende şuana kadar 4 kilo aldım hiç dert etmiyorum.çünkü bebişim besleniyor.sende takma kafanakaydirigubbakcemile5

Maşallah kızına Nan daha ne istiyorsun öyleyse töbe töbe klava:

bidahakine sorim ne bilim ya gelince tr den bi test yapacaz felan demisti ama yinee sadece kan aldilar ve bebegin karnini felan ölctü. seker kandan bakiliyor dimi? belkide bakmistir?

Nan koca memikler almayın almayın verirken görücem ben sizi verirkende sabitlenecek sizinkiler bizimkilerde 2-3 gidecek habire dimi dandannnn

lülülülülülü sen öle sann biz bebekti suyuydu derken bi çıkarınca eski halimizee döncezzlülülülülülü

:asigim: mende seni sefiyom ajkımmopuyorumnanaktan
iştee cnm ben 1 aydır aynıyken kızımın alıp ben halaa aynı kiloda kalmama aklım ermiyokaydirigubbakcemile3

vallaaa heeec takma canin ne cekiyosa yeee pasta olayi bendede var hergün cikolotali pasta yesem doymam heralde ama aklima bi vuruyo sonra gidiyo unutuyom. bide benim migde biraz gicik hep vardi bu bende fazla kacirinca aninda istifra etmeye
bende fazla yiyince kusuyorum oncedende boyleydim zaten..iste o yuzden tatli bisey yiyince aksam yemegi yemek istemiyor canim...o yuzden sordum...sagliksiz beslenmis oluyorum o zaman...yani yemegi fazla kacirsam onemsememde sadece tatli pasta yiyince uzuluyorum bebisim acmi uyuyor diye...
ye gitsin kısım yaa baksana yemesekte alıoz yesekte salla gitsinkaydirigubbakcemile3

efet cinanımmmmmmm biz fit anne olucaz bunlar dombidi kalıcak nedennn biz zayıf hamile kaldık demi cinanımmkaydirigubbakcemile5

evet handanim sana katiliyorum sende ye gitsin azaltma yediklerinide zaten yesende aliyorsun yemesende...sırnaşık şey

ANG€L;8051427 .!.:
elalım sonuçta bebişin sağlıklı.bende şuana kadar 4 kilo aldım hiç dert etmiyorum.çünkü bebişim besleniyor.sende takma kafanakaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan ayy benimlee aynı durumda olanları duyunca rahatlıyommzemuszemus

Maşallah kızına Nan daha ne istiyorsun öyleyse töbe töbe klava:

kaydirigubbakcemile3 sizin gibi şişkoları çatlatim istiyommlülülülülülü

elam bende uzun zamandır ayn ıkilodayım 57 kaydirigubbakcemile5

ohh ohh maşallah ajkım sanada

yok o benm için geçerli degil mehaycım senin içn deedim benkaydirigubbakcemile3

fatoşum benimde şeyime baskı oluo bazen agrıo doktora söledim başaşagı döndügü için oluo normal dahada artacak dedi

Yaaa kızlar bişey sorucam size, dr. bana son gittiğiğimde calcimax D kalsiyum hapı suda eritilenden verdi fakat prospektüsünde gebelerde denenmemiştir gibi bişey yazıyo, bide plesantadan geçer falan diyo, sizde bu kalsiyum hapınımı alıyosunuz? farklı bişey kullanıyosanızda sizinkinin içindede böle şeyler yazıyomu?

bide bu magnezyum emme hapını hergün içmesem etkisi azalırmı yada zararı olurmuki? bende doru düzgün kıramp sancı falan olmuyo, 2 kez ayama kıramp girdi dediydim ondan vermişti bunuda-tatlicadiarzu-

yok o benm için geçerli degil mehaycım senin içn deedim benkaydirigubbakcemile3

fatoşum benimde şeyime baskı oluo bazen agrıo doktora söledim başaşagı döndügü için oluo normal dahada artacak dedi

senin yediklerin saglikli seyler olmasina ragmen gecersizse benim yedigim sagliksiz seyler icin niye gecerli bakem:mymeka:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…