oyyy kiyamammm zavallilarimmmm nasilda kendilerini avutuyorlar görüyon dimi elam :smiley-cool:
seker olayini hic anlamiyorum bana sekere felan bakilmadi :umursamaz:
:dilcikar::dilcikar:
yok pempem geçen haftaa doktorda tartıldığımdada bi önceki gittiğimle aynı kilodaydım doktora sormuştum henüz ultrasona girmeden önce, şimdi bakıcaz bebeğin alıyodur dedi ve kezada öle oldu kızım 20 günde 500gr almıştı
canım 28, haftaya kadar bakılıyor benim 50 lik ii çıkmıştı ama 100 lük yüksek çıktı binbir zahmetle içtiğim 100 grlığı çıkarmamak için direndim çıkarmadım da ama sonuç kötüydü yaaa benimle beraber hyaptıran 2 gebe çıkardı ama ben çıakrmadım:lepi: fatoşum sen doktoruna sor bana ogtt testi yapmıcakmısınız diyeyerimseniben
elam bende uzun zamandır ayn ıkilodayım 57 kaydirigubbakcemile5
oyyy kiyamammm zavallilarimmmm nasilda kendilerini avutuyorlar görüyon dimi elam :smiley-cool:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae :dilcikar: :dilcikar:
Nan koca memikler almayın almayın verirken görücem ben sizi verirkende sabitlenecek sizinkiler bizimkilerde 2-3 gidecek habire dimi dandannnn
kıs seviom seni ondankaydirigubbakcemile3 bebişim sen almamışsın ama bebegin almış bunu sende söledin geçen gün boşuna endişelenmşim felan dedin hatta ondan dedim kuşum sonuçta bebegin normalse neden endişeleniosun ki yanikaydirigubbakcemile5
kuşum benim 1 günlük takibim sonucunda en yükseğil 98 çıktıı, hele hele akşam yemeğinden 2 saat sonra bakılanda 43 çıktı çok şaşırmıştımkafamçokkarıştı
dr. şu durumda sende şeker yok gibi gözüküyo dedi ama 15 günde bir falan baktırcam her ihtimale karşı...
bide hemoglobin A1C diye vücuttaki 3 aylık şeker ölçümünü gösteren bi değer var ona baktılardı o bile normal sınırların atında çıkmış, senin o değere bakıldımı?
elam bana 100 grlık yapıldı 2 değerim yüksek çıktı 189-206 çok üzüldüm doktor diyetisyene gönderdi şimdi diyete başaldım günde 6 kez şekerimi ölçüyom ben bide tatlıya hamur işine çok düşjkünüm nasıl olcak bilmem valla dayancazm kuzum için :kedi:
oyy yasemincim yaa biraz dikkat etmeye çalış bari tatlım şunun şurasında 2 - 2,5 ay gibi bi zamanımız kaldı maximum, herşey bebeklerimiz için...
peki günlük 6 kez bakmalarında nasıl çıkıyor değerlerin? düşme varmı?
ye gitsin kısım yaa baksana yemesekte alıoz yesekte salla gitsinkaydirigubbakcemile3
efet cinanımmmmmmm biz fit anne olucaz bunlar dombidi kalıcak nedennn biz zayıf hamile kaldık demi cinanımmkaydirigubbakcemile5
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
evett fatoşum züğürt tesellisi bunnarınkilülülülülülü
masallahhh
sağoll ajkummmopuyorumnanaktan
bende fazla yiyince kusuyorum oncedende boyleydim zaten..iste o yuzden tatli bisey yiyince aksam yemegi yemek istemiyor canim...o yuzden sordum...sagliksiz beslenmis oluyorum o zaman...yani yemegi fazla kacirsam onemsememde sadece tatli pasta yiyince uzuluyorum bebisim acmi uyuyor diye...vallaaa heeec takma canin ne cekiyosa yeee pasta olayi bendede var hergün cikolotali pasta yesem doymam heralde ama aklima bi vuruyo sonra gidiyo unutuyom. bide benim migde biraz gicik hep vardi bu bende fazla kacirinca aninda istifra etmeye
ye gitsin kısım yaa baksana yemesekte alıoz yesekte salla gitsinkaydirigubbakcemile3
efet cinanımmmmmmm biz fit anne olucaz bunlar dombidi kalıcak nedennn biz zayıf hamile kaldık demi cinanımmkaydirigubbakcemile5
ANG€L;8051427 .!.:elalım sonuçta bebişin sağlıklı.bende şuana kadar 4 kilo aldım hiç dert etmiyorum.çünkü bebişim besleniyor.sende takma kafanakaydirigubbakcemile5
Maşallah kızına Nan daha ne istiyorsun öyleyse töbe töbeklava:
elam bende uzun zamandır ayn ıkilodayım 57 kaydirigubbakcemile5
fatoş canım isviçrede yapılmıyor galiba o test,
annem 4 doğum yaptı ben öle bişey duymadım diyo sordumda
yok o benm için geçerli degil mehaycım senin içn deedim benkaydirigubbakcemile3
fatoşum benimde şeyime baskı oluo bazen agrıo doktora söledim başaşagı döndügü için oluo normal dahada artacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?