2009 Ekim Anneleri

tatlım orda haklısın hele tecrubemde var olmuyo bılıyorum emzırmenı banyo yaptırmanı ne bılım herşeyı karışırlerkafamçokkarıştı

benimkindede 1000mg yazıyo cnmopuyorumnanaktan ama ben hergün 1 tane içiyomyerimseniben
yaaa hatta ben şimdi bu ilaca güvenip sütü hep savsaklıyom nasılsa alıyom kalsiyum diyee

savsaklama kuşum, doğal yollardan alınan vitamin ve minerali emmeyi tercih ediyo bağırsaklar. sonuçta kimyasal yani peynirin sütün yerini asla tutmaz .

savsaklama kuşum, doğal yollardan alınan vitamin ve minerali emmeyi tercih ediyo bağırsaklar. sonuçta kimyasal yani peynirin sütün yerini asla tutmaz .

haklısın cnm:asigim: şuan karnım çok aç açlıktan midem bulanıyo yanımda sütüm var ama süt içersem kuscakmışım gibi bi his var, yemek yemek istiyom benkafamçokkarıştı belki yemekten sonra içerimmafoldumben

elalım sen benım kızımla adaş diilmıydın?yoksa kariştırdımmı?:kedi:

evet cnm kızınla adaşım benyerimseniben

Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma içerdiği %60-65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir. Doktorlar, hamile kadınlara doğum yaptıkları gün meyve şekeri içeren yiyecekler verilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Bunun amacı, annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.

Hurmada bulunan oksitosin maddesi de, modern tıpta doğumu kolaylaştırıcı bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Oksitosin, doğumu kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle pek çok kaynakta "rapid birth" yani "hızlı doğum" ifadesiyle tanımlanmaktadır.

daha bir sürü faydası var ama ben kafa şişirmek istemedim dileyen googleden baksın
opuyorumnanaktan

kızlar çooooooook merakedıyorum bırı cevap versın lütfen.geçen hafta doktora gıttımde 25+3 iken doktor 27 hafta dedı ekım 13 doğum sezaryen olduğu için ekım1. bu değişirmı ben kaç haftalık hamıleyım şimdı?

valla pempem ben hamile kaldığımdan beri yiorum
peygamber efendimiz bebeğin uysal,ahlaklı ve güzel olmasını isteyen hurma ve kavun yesin demiş
ben ikisinide yiorumkaydirigubbakcemile5

evet cnım gerçekten mucize bende ılk 4 ayda çoktükettım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…