ayy bu kocişler için çiğ tavukda yicez heekaydirigubbakcemile3
ama benimki sanmasın dün öle konuştuk diyee yanımda uzun süre kalabilceni o konu açılınca çıkartırım tırnaklarımıkaydirigubbakcemile2
benimkindede 1000mg yazıyo cnmopuyorumnanaktan ama ben hergün 1 tane içiyomyerimseniben
yaaa hatta ben şimdi bu ilaca güvenip sütü hep savsaklıyom nasılsa alıyom kalsiyum diyee
talcid amazıon benim şurubun adı çok ii gelio
of bana kayınvalide demeyinlmaz:
savsaklama kuşum, doğal yollardan alınan vitamin ve minerali emmeyi tercih ediyo bağırsaklar. sonuçta kimyasal yani peynirin sütün yerini asla tutmaz .
elalım sen benım kızımla adaş diilmıydın?yoksa kariştırdımmı?:kedi:
tamam kuşum alayım bari. her b.ka da ilaç alıyoz öff hiç sevmiyorum bu işi.
Aybike şimdi anladım mevzuyu sanırsam bu kayınvalideler sadece problem çıkarmaya programlanıyorlar sanırsam
Evet sorma amÖazon her naneye bİ İlaÇ var bİde kolay dogurma İlacı olsa sÜper olurdu
Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma içerdiği %60-65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir. Doktorlar, hamile kadınlara doğum yaptıkları gün meyve şekeri içeren yiyecekler verilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Bunun amacı, annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.
Hurmada bulunan oksitosin maddesi de, modern tıpta doğumu kolaylaştırıcı bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Oksitosin, doğumu kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle pek çok kaynakta "rapid birth" yani "hızlı doğum" ifadesiyle tanımlanmaktadır.
daha bir sürü faydası var ama ben kafa şişirmek istemedim dileyen googleden baksınopuyorumnanaktan
valla pempem ben hamile kaldığımdan beri yiorum
peygamber efendimiz bebeğin uysal,ahlaklı ve güzel olmasını isteyen hurma ve kavun yesin demiş
ben ikisinide yiorumkaydirigubbakcemile5
89 günüm kalmış benimde günler yaklaşıyo kızlar
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
doğumdan sonrada burda paylaşımımız devam etsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?