2009 Ekim Anneleri

çalışan hamişlere hayranım belirtmeden geçemicem kızlar
ben işe başladım 1 hafta anca dayanabildim hemen ayrıldım çok ağırdı ilk 4 ayım o bakımdan
helal olsun sizlere

:asigim::asigim::asigim: sağol cnmkaydirigubbakcemile2

benim yıllık izinlerim bitti cnm burda herkes ağustosta çıkıyo bide ben girmim araya diye kullandım biliyosunkaydirigubbakcemile3

evet sen ii kullandın canım ben çok bunaldım hiç izinsiz çalışıom valla yakında pes edicem( 7 agustosda raporumu alınca izne çıkmayı düşünüorum 3 hafta daha dayanabilirim inş

elacım aynı durumu ben de şeyettim. benim kalsiyum ilacının prospektüsünde de aynı şekilde yazıyodu. doktora sordum böyle böyle yazıyo kullanmasam mı diye, hiçbir sakıncası yoktur güvenle kullan sen dedi.
sancın krampın olmuyosa boşuna içme magnezyumu canım. hyüklenme bünyene. haftada 1 kez al tamam.

mrb arkadaşlar.kendimi cok yorgun hissediyorum.en ufak bir işte yoruluyorum ben ya...:gitme: düngece rüyamda bebeğimi gördüm o kadar tatlıydıki....gamyoncuiremsu

rahatlatıcım benim bu kız yaaaaŞenizŞenizŞeniz
bende öbür gidişimde sorarım diyodum doktora içim rahatladı cnmopuyorumnanaktan
evet magnezyumuda o zaman öle yapim haftada 1 yada 2 kez alayımyerimseniben
senin kalsiyum ilacındamı calcimax d3 ???

iki pimpirik biziz sanırsam elacım bu karılar gevşekler gevşek lülülülülülü Şeniz
kalsüyum ilacımın adı calsid3 kuşum. magnezyumum bitmişti geçenlerde yazdırdım ama içmiyorum valla. karnımda bir kasılma bacaklarımda ağrı falan hissedersem içiyorum arada. kasılmalarımız sıklaşsın o zaman daha düzenli içerik.

Son düzenleme:

ayyy evet cicim yaa hele dandan dövcekti walla beni aklımdaki soruları soramaz oldumkaydirigubbakcemile3
ayy sanırsam aynı calsiyumlarımız benimkinin bi max ı fazlakaydirigubbakcemile3 bölee eşşek kadar beyaz yuvarlak bi hapkaydirigubbakcemile3
zaten magnezyumumda pastilmiş ağrım sızım olursa içerim onudayerimseniben

2-3 gündür mide yanmaı çekiyorum kızlar ya öf çok kötü. handan senin şurubun adı neydi hatırlıyonmu yafrum ya alayım eczaneden

aynı galiba. eskiden de aynı marka kullanıyodum ama bu defa sağlık ocağına yazdırmıştım sağlık ocağı 1200 mg lığını yazmış eşşek kadar beyaz bi hap bu. sonra doktoruma sormuştum hatt abunu yazdı bana diye. o zaman haftada 3 gün iç demişti. ama ben napıyom ortadan kırılma yerinden ikiy ekırıyom yarım yarım hergün içiyom. heheheh

elacım bende aynen öyle dun bızımkılerde baş sağlığa geldıler terasta oturduk mecburen hızmet ettım yanlız kayınvalıdenın çok hoşuna gıtmiş trasta otrmak bugunda gelıyo. kabuletmıycektım ama eşimin nekadar mutlu oldunu görunca kıyamadım olsun napalım allah herkesın gonlune göre versın.

alkisalkisalkisbravoooo kayınvalıdene

benimkindede 1000mg yazıyo cnmopuyorumnanaktan ama ben hergün 1 tane içiyomyerimseniben
yaaa hatta ben şimdi bu ilaca güvenip sütü hep savsaklıyom nasılsa alıyom kalsiyum diyee

ayy bu kocişler için çiğ tavukda yicez heekaydirigubbakcemile3
ama benimki sanmasın dün öle konuştuk diyee yanımda uzun süre kalabilceni o konu açılınca çıkartırım tırnaklarımıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…