çalışan hamişlere hayranım belirtmeden geçemicem kızlar
ben işe başladım 1 hafta anca dayanabildim hemen ayrıldım çok ağırdı ilk 4 ayım o bakımdan
helal olsun sizlere
evet canım konuştum zaten daha önce burda çalışıp dogum yapn arkadaşlarda öle yaptı 32.hafta raporunalıp çalışabildikleri kadar çalıştılar bende senin gibi düşünüyoum ne kadar durabilirsem olmazsa ben gidiom diip maaşımı alıp gidicem , zaten yıllık iznim var daha agustosta onu kullanmayı düşünüom biraz dinlenip geri gelmeyi düşünüom
Yaaa kızlar bişey sorucam size, dr. bana son gittiğiğimde calcimax D kalsiyum hapı suda eritilenden verdi fakat prospektüsünde gebelerde denenmemiştir gibi bişey yazıyo, bide plesantadan geçer falan diyo, sizde bu kalsiyum hapınımı alıyosunuz? farklı bişey kullanıyosanızda sizinkinin içindede böle şeyler yazıyomu?
bide bu magnezyum emme hapını hergün içmesem etkisi azalırmı yada zararı olurmuki? bende doru düzgün kıramp sancı falan olmuyo, 2 kez ayama kıramp girdi dediydim ondan vermişti bunuda-tatlicadiarzu-
elacım aynı durumu ben de şeyettim. benim kalsiyum ilacının prospektüsünde de aynı şekilde yazıyodu. doktora sordum böyle böyle yazıyo kullanmasam mı diye, hiçbir sakıncası yoktur güvenle kullan sen dedi.
sancın krampın olmuyosa boşuna içme magnezyumu canım. hyüklenme bünyene. haftada 1 kez al tamam.
rahatlatıcım benim bu kız yaaaaŞenizŞenizŞeniz
bende öbür gidişimde sorarım diyodum doktora içim rahatladı cnmopuyorumnanaktan
evet magnezyumuda o zaman öle yapim haftada 1 yada 2 kez alayımyerimseniben
senin kalsiyum ilacındamı calcimax d3 ???
iki pimpirik biziz sanırsam elacım bu karılar gevşekler gevşek lülülülülülü Şeniz
kalsüyum ilacımın adı calsid3 kuşum. magnezyumum bitmişti geçenlerde yazdırdım ama içmiyorum valla. karnımda bir kasılma bacaklarımda ağrı falan hissedersem içiyorum arada. kasılmalarımız sıklaşsın o zaman daha düzenli içerik.
ayyy evet cicim yaa hele dandan dövcekti walla beni aklımdaki soruları soramaz oldumkaydirigubbakcemile3
ayy sanırsam aynı calsiyumlarımız benimkinin bi max ı fazlakaydirigubbakcemile3 bölee eşşek kadar beyaz yuvarlak bi hapkaydirigubbakcemile3
zaten magnezyumumda pastilmiş ağrım sızım olursa içerim onudayerimseniben
dandan bencede eşinin konuşması iyi olur...
bu arada dün mecburiyetten kandil için kayınvalidemi aradım (eşim kendi cebinden aradı sonra elaya veriyom dedi) bu sefer gayet iyiydi halimi hatrımı sordu hastalığın nasıl, bebek nasıl diye falan sordu, bide konuştumuz bi konuyla ilgili güldü...
o an mwcburiyetten konuştum ama teli kapadıktan sonra eşimin yüzündeki o gülümseme, mutluluğu çok hoşuma gitti...
zaten bi çok şeye eşlerimiz için katlanıoruz canım napalım maşallah dielimbende çok rahatsız oldugum halde fazla çaktırmıom eşimin canı sıkılmasın die adam akşam bizle gelio eve sabah bisle çıkıo insan bi nefes aldırrı geç gelir gezer bilmem ne uyus ya çıldırıorum aslında rahat uzanamıom hep yanımızda oturuo (
benide kayınvalidem aradı haftasonu kusura bakma kızım felan dedi biliyorum çok zorlanıosundur felan dedi baya konuştu ama bunlar böle anlayışsız insanlar felan dedi dogumdan sonra gelicem her işini yapıcam sana bakıcam felan dedi çok hoşuma gitti heheheheh
aynı galiba. eskiden de aynı marka kullanıyodum ama bu defa sağlık ocağına yazdırmıştım sağlık ocağı 1200 mg lığını yazmış eşşek kadar beyaz bi hap bu. sonra doktoruma sormuştum hatt abunu yazdı bana diye. o zaman haftada 3 gün iç demişti. ama ben napıyom ortadan kırılma yerinden ikiy ekırıyom yarım yarım hergün içiyom. heheheh
elacım bende aynen öyle dun bızımkılerde baş sağlığa geldıler terasta oturduk mecburen hızmet ettım yanlız kayınvalıdenın çok hoşuna gıtmiş trasta otrmak bugunda gelıyo. kabuletmıycektım ama eşimin nekadar mutlu oldunu görunca kıyamadım olsun napalım allah herkesın gonlune göre versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?