endikasyonlarını okuyorum sadecekaydirigubbakcemile3
dandan bencede eşinin konuşması iyi olur...
bu arada dün mecburiyetten kandil için kayınvalidemi aradım (eşim kendi cebinden aradı sonra elaya veriyom dedi) bu sefer gayet iyiydi halimi hatrımı sordu hastalığın nasıl, bebek nasıl diye falan sordu, bide konuştumuz bi konuyla ilgili güldü...
o an mwcburiyetten konuştum ama teli kapadıktan sonra eşimin yüzündeki o gülümseme, mutluluğu çok hoşuma gitti...
Handan bencede canım ya eşinin konuşması daha iyi olur inş. en kısa zamanda bu sorunun çözülür canım
zaten bi çok şeye eşlerimiz için katlanıoruz canım napalım maşallah dielimbende çok rahatsız oldugum halde fazla çaktırmıom eşimin canı sıkılmasın die adam akşam bizle gelio eve sabah bisle çıkıo insan bi nefes aldırrı geç gelir gezer bilmem ne uyus ya çıldırıorum aslında rahat uzanamıom hep yanımızda oturuo (
benide kayınvalidem aradı haftasonu kusura bakma kızım felan dedi biliyorum çok zorlanıosundur felan dedi baya konuştu ama bunlar böle anlayışsız insanlar felan dedi dogumdan sonra gelicem her işini yapıcam sana bakıcam felan dedi çok hoşuma gitti heheheheh
evet cnm eşlerimiz için çoğu şeye katlanıyoruzzemuszemus
yaa adam ne anlayışsızmış sen yanında belim arıyo şuram arıyo falan desen genedemi anlamazkikafamçokkarıştı
ayyy ayy seninde kaynanacına maşallah az kal yeter deseydinkaydirigubbakcemile3
kızlar patronlaa izin olayını konuştum kuş gibi hafifledim walla :)))
4 aylık doğum iznine ağustos 15te çıkıyom dedim, 6 aylıkda ücretsiz izin kullanmak istiyorum dedim...
oda yerine birini ayarla dedi bende aklımda ama bulamıyorum dedi, nesee yapacak bişey yok doğurmasan daha iyiydi ama bakıcaz dedi...
yani tazminatttan falan hiçbişey demedi sanırım 10 ay sona geri döneceğim...
yok canım ya uzanıyoum yatıyorım gene rahatsız olmuor valla , ama o serin odada yatıordu onu kaldırdık ordan dedim eşime uyuyamıyorum sabah kadar bizim yatak odası çok sıcak oluo küçük odamızda yatıoz o orda yatıodu onu solana 3lü koltuga yolladık biz yatıoruz orda:)) belki bişier anlamıştır dedim valla kusura bakma ben uyuyamıyorum dedim sesini çıkarmadı eşek degilse anlaması lazım rahatsız oldumu
gözünaydın elacımmmm benim gibi yapacaksın yani süperrkaydirigubbakcemile5 ama neden 15 agustosta çıkıosun normalde 7 de çıkmanlazım fazlamı çalışcan
benim rapor 7 de ama çalışabildim kadar çalışırım belki belirsizim
çalışan hamişlere hayranım belirtmeden geçemicem kızlar
ben işe başladım 1 hafta anca dayanabildim hemen ayrıldım çok ağırdı ilk 4 ayım o bakımdan
helal olsun sizlere
peki dandan raporu başlattığın halde çalıştıracaklarmı seni konuştunmu? bu biraz karşılıklı anlayışa giriyoda, yoksa 37.ye kadar uzatcan mı?
walla ben 37.ye kadar uzatmayı hayatta dşünmüyom, gelebildiğim yere kadar gelirim gelemessem hadi bana eywallah derim, kaç gün çalıştıysam o kadarın maaşını alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?