2009 Ekim Anneleri

bilgi için teşekkür canım.zaten bol bol yıyordum bilmeden de olsa.hem kavun hem hurma zaten sevemediğim bişey olsa şaşacam bu ara tatlıyı kestim zaten a.s.

aybikem ben daha almadım araşırma safhasındayım artış'tan almayı düşünüyorum güzel modelleri var.
Sen aldınmı

heee bak ne soracağım aybike sana hastanede başını ne yapacaksın örtecekmisin eğer örteceksen nasıl geçen muhabbet ettik ama sen yoktun birde sana sorayım dedim.

artış ne yavrum nerdeymiş o?
bende bugünlerde bakınıyorum ama fantazi bişi istemiorum
bide polar yada havlu sabahlık arıyorum
pempem şal doluyorum pek rahat oluyo hastanede de öle yaparım diye düşünüyorum

artış firmanın ismi( nette siteside var ) çoğu mağ. bulunuyor gecelikleri çok kaliteli hem modelleride güzel bence tabi.
Bende şal düşünüyorum tatlım mersüüüü opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aybikem bana beğendiğinin pembesini ablama almıştım zevklerimiz aynıymış yani.. uzun modelini uzun ve kısa modelleri var çoğunun. çok şık duruyolar resimlerinde pek öyle durmuyor gerçi

kız pempeeee internet bağlat eve bak lütfeeeeenn klava:

Çok büyük ihtimal alıyoruz canım eşime ben kızımı nsaıl büyütürüm internet olmadan dedim biraz güldü amam hak verdi kaydirigubbakcemile3

güle güle kullanın kızlar
sahi mi ozaman fiyatları da biliyorsundur hemen hemen sen ne kadar ödemiştin bakiym?
bide adres çok karışık geldi eminönünün neresi tam olarak?

Canım ben incirli pazarından almıştım mağ. fiyatı 69 küsürdü ben 50 tlye almıştım oradan eminönündeki mağ. bende bilmiyorum fiyatları çok uçuk değil yani anlıyacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…