Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma içerdiği %60-65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir. Doktorlar, hamile kadınlara doğum yaptıkları gün meyve şekeri içeren yiyecekler verilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Bunun amacı, annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.
Hurmada bulunan oksitosin maddesi de, modern tıpta doğumu kolaylaştırıcı bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Oksitosin, doğumu kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle pek çok kaynakta "rapid birth" yani "hızlı doğum" ifadesiyle tanımlanmaktadır.
daha bir sürü faydası var ama ben kafa şişirmek istemedim dileyen googleden baksınopuyorumnanaktan
benim hiç kullanmadıgım bitakım saten pijama büyük boy bitakımda penye var ikisinide alırım yanıma
canım bebişlerimizin resimleri , beslenmesi , gazı ,maması ooo bu sohbet bitmez
bu arada kendinize hastane için pijama aldınızmı?
1358a yı görmeniz lazımmmmm aşık oldummm:asigim:
Evet 1359 süper gecelik takımı onu almalıyımm opuyorumnanaktan :asigim:
kız pempeeee internet bağlat eve bak lütfeeeeennklava:
güle güle kullanın kızlar
sahi mi ozaman fiyatları da biliyorsundur hemen hemen sen ne kadar ödemiştin bakiym?
bide adres çok karışık geldi eminönünün neresi tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?