2009 Ekim Anneleri

sabah bi hararetli bi hararetli konuşma şimdi sinek avlıyor topic
yazma fırsatıda bulamadım kalabalıktan birde pek tanınmıyorum ya yazınca yoğunlukta kimse oralı olmuyo delikafadulden
iyi gecelerrr annişş adaylarıı

ii geceler şeker sabahtam tabi işyerlerinden giriyolar akşam oldumu burda zaten hep aynıyız bi kaç hamiş kaydirigubbakcemile3

benimki daha tepiniyo musyascım ama uyuyan çocuğu uyandırdım gece gece biişiler içince direk uyandı kaydirigubbakcemile3

Benim daha çok erkenn 3 e kadar tepiniyoruz kuduruk oğlumla sonra keyfi gelirse uyuyoo =((

benimki daha tepiniyo musyascım ama uyuyan çocuğu uyandırdım gece gece biişiler içince direk uyandı kaydirigubbakcemile3

hehe çaktırmayın benimkide mırıklanıyo içerde ben ninni söylüyom uyusun die geceleri uyutmuyo bu bebeler yoksa hehezemuszemus

Sizinde aynımı kızlar yaa kafamçokkarıştı
Çok fena tepiniyo benimki,öyle bi vuruyoki bazen küt küt acıyo heryerim fisfisfis
Bazende böle sürte sürte kıçını başını geziniyo o zmnda çok acıyo

benim bebede seninki gibi hele bugün ne olduysa durmak nedir bilmedi ama cokta hosuam gidio dünyada bana ait ve benim içimde olan bi insanın varolması rabbim sağlıkla kavusturur inşallah meleğimin oğlumun kokusunu içime cekmek için sabırsızlanıyorumm

inş. nehircim inş. nasip eder az zamanımız kaldı allah nasip ederse hayırlıyla kavuşmamıza

aman hele benim oğlan varya evde bi tane yabancı ses alsın direk uyanık içerde bende varım diye tepiniyo uyumuyo ondan sonrada geceleri bayılıyo yorgınluktan oyy annesi kurban olsun ona sağlıkla doğsunda uyumasın :kedi:

aminn canım amin zaten oturuom geceleri boş boş oğlusuma bakarım bariii aptalmısım ben 2004 ten beri evliyim bunca sene bebek istemedim şimdi cok pişmanım meğer ne güselmişşş:kedi:

Bende bendeeee hemde çok sabırsızlanyorummmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

hadi yaa öle mi düşünüyosun ben hala bazen gel gitler yaşıyorum desem bende 1,5 senelik evliyim :sinifsinif:

ama genede allah ii ki nasip etti oğlum sağlıkla doğarda bu gelgitlerden kurtulurum inş.

kızlar bebeginiz oynarken gucur guxur ses çıkarıyomu net bi ses çıkarıyo kızım ya resmen suda yüzüyo sanki mideden değil ses ama eminim ayagını bide bastırıyo net çıkıyo tabanı karnımda eşim çok gülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…