2009 Ekim Anneleri

ben böle düşünüyorum artık ne kararsızlığı yasıosun gelio bebişin ohh ne güselllllll millet o minik kalbe sahip olabilmek icin nelerinden vazgecio bir bilsen bizler sanslı nsanlarız değerini bilmek gerekirr...

öle evet haklısın ama ilk zamanlar baya bocaladım ama şimdi daha iyiyim oğluma alıştım artık ilk zamanhissetmiyodum ya bide onunda etkisi var galiba aama şimdi oğluşum oğluşum dolanıyom opuyorumnanaktan

aminn canım amin zaten oturuom geceleri boş boş oğlusuma bakarım bariii aptalmısım ben 2004 ten beri evliyim bunca sene bebek istemedim şimdi cok pişmanım meğer ne güselmişşş:kedi:

Bende 2004 de evlendim ama 5 senedir uğraşıyodum bebek için canım,
Kısmet bu zamanaymış..:asigim:

neyse gü:ecrin_bebek:seller kızım uyandı anne hadi yat derxcesine vuruyo anneye şimdiden besle oysun gözünü hehe:ecrin_bebek: biz yatıyoz muck kızımla konuşayım biraz bakim neler paylaşcaz anne kız bu gece tekiz babamız gececi işte sabaha kadar by muccccccccccccccccck

BEYAZZCIM sağlıkla kucağına al tatlım meleğini nasip demek bugündeymişş

MUSYASCIM ii geceler tatlım allah rahatlık versin kuzuna ve sana

öle evet haklısın ama ilk zamanlar baya bocaladım ama şimdi daha iyiyim oğluma alıştım artık ilk zamanhissetmiyodum ya bide onunda etkisi var galiba aama şimdi oğluşum oğluşum dolanıyom opuyorumnanaktan

BU GÜZEL Bİ HABER İŞTE ALIŞMAN YANİ opuyorumnanaktan

Bende 2004 de evlendim ama 5 senedir uğraşıyodum bebek için canım,
Kısmet bu zamanaymış..:asigim:

BEN BU SENE 2 AY DENEDİM 3NCÜ AY CIKTI GELDİ BEBİŞİM COK SÜKÜR BENİ HİÇ YORMADI ALLAHIM BENİ ARATMADI ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE KOLAYCA NASİPETSİN İNŞALLAHopuyorumnanaktan

İyi geceler kızına ve sanaaa a.s.

BEYAZZCIM sağlıkla kucağına al tatlım meleğini nasip demek bugündeymişş

Saol canım hepimize inş..

BEN BU SENE 2 AY DENEDİM 3NCÜ AY CIKTI GELDİ BEBİŞİM COK SÜKÜR BENİ HİÇ YORMADI ALLAHIM BENİ ARATMADI ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE KOLAYCA NASİPETSİN İNŞALLAH

Şu zamanda kendiliğinden hamile kalabilmek inanın ço:hooray:k büyük bi lütuf..Kıymetini bilin :hooray:

Saol canım hepimize inş..

Şu zamanda kendiliğinden hamile kalabilmek inanın ço:hooray:k büyük bi lütuf..Kıymetini bilin :hooray:

kesinlikle haklısın binlerce kez sükür olsun allahımaopuyorumnanaktan
ya kıslar bebek için uyku seti aldınızmı nası bişe aldınız ben bi türlü karar veremiyorumda:uhm:

ii geceler kıslarr dora ve benden bu kadar uyuyalım artıkın öpüyoruz sizi ve dünyalar tatlısı meleklerinizi opuyorumnanaktan

ya bi cok faydası varmıs cocuk icin solunum yolu sorunları için faydalıymıs ondan sebep alcam bende

ya bi cok faydası varmıs cocuk icin solunum yolu sorunları için faydalıymıs ondan sebep alcam bende

Açıkçası ben çok bu gibi şeylerden yana deilim canım,Alah korusun solunumla alakalı bi sıkıntı olursa tabiki alırım ama şu durumda çok gerek yok gibi geliyo.Bu ve benzeri bi çok şey var..

günaydın güzel prenseslerin yakışıklı prenslerin anneleriiiii......opuyorumnanaktan
herkese güzel bir gün diliyorummmmmmmmm:asigim:
kuzularım canım cevap yazmıyorlar değilde gözden kaçmıştır büyük ihtimalle...çünkü sayfalar çabuk ilerleyince bazen böle olabiliyorrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…