aminn canım amin zaten oturuom geceleri boş boş oğlusuma bakarım bariii aptalmısım ben 2004 ten beri evliyim bunca sene bebek istemedim şimdi cok pişmanım meğer ne güselmişşş:kedi:
öle evet haklısın ama ilk zamanlar baya bocaladım ama şimdi daha iyiyim oğluma alıştım artık ilk zamanhissetmiyodum ya bide onunda etkisi var galiba aama şimdi oğluşum oğluşum dolanıyom opuyorumnanaktan
Bende 2004 de evlendim ama 5 senedir uğraşıyodum bebek için canım,
Kısmet bu zamanaymış..:asigim:
neyse gü:ecrin_bebek:seller kızım uyandı anne hadi yat derxcesine vuruyo anneye şimdiden besle oysun gözünü hehe:ecrin_bebek: biz yatıyoz muck kızımla konuşayım biraz bakim neler paylaşcaz anne kız bu gece tekiz babamız gececi işte sabaha kadar by muccccccccccccccccck
BEYAZZCIM sağlıkla kucağına al tatlım meleğini nasip demek bugündeymişş
BEN BU SENE 2 AY DENEDİM 3NCÜ AY CIKTI GELDİ BEBİŞİM COK SÜKÜR BENİ HİÇ YORMADI ALLAHIM BENİ ARATMADI ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE KOLAYCA NASİPETSİN İNŞALLAH
Saol canım hepimize inş..
Şu zamanda kendiliğinden hamile kalabilmek inanın ço:hooray:k büyük bi lütuf..Kıymetini bilin :hooray:
ii geceler kıslarr dora ve benden bu kadar uyuyalım artıkın öpüyoruz sizi ve dünyalar tatlısı meleklerinizi opuyorumnanaktan
kesinlikle haklısın binlerce kez sükür olsun allahımaopuyorumnanaktan
ya kıslar bebek için uyku seti aldınızmı nası bişe aldınız ben bi türlü karar veremiyorumda:uhm:
Ayy ben daha o tarz şeyleri almadım canım,memlekete gidip gelim bi sonra başlıcam
anladm cnm ben yarın alcam bi kac parca sey ana kucağı buhar makinasi gibi bi kaç sey belki örtüyüde alrıım
ya bi cok faydası varmıs cocuk icin solunum yolu sorunları için faydalıymıs ondan sebep alcam bende
kuzularım doktorun öle diosa öledir değişmez sanırımmm...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?