2009 Ekim Anneleri

günaydınlar fıstıklar
Lall canım günaydın erkencisin yine bu sabah opuyorumnanaktan

kızlar günaydın ahyırlı sabahlar hepinize güzel anneler..

günaydın canlarım a.s.

günaydın kızlar... şimdi pazarımı yaptım geldim. kendime kepek ekmekli bi tost yaptım oturdum onu yiyporrum ama baya yorulmuşum

kızlar günaydın ahyırlı sabahlar hepinize güzel anneler..

Şeniz Günaydın canım
günaydın canlarım a.s.
Şeniz günaydın canım

günaydın kızlar... şimdi pazarımı yaptım geldim. kendime kepek ekmekli bi tost yaptım oturdum onu yiyporrum ama baya yorulmuşum

günaydın canıms oh valla en iyisini yapmışsın sıcaklara kalmadan sabah sabah pazar işinide bitirmişsin. hadi sana afiyet olsun dinlen iyice. Şeniz

pembecim buralar iyice sıcak oldu 40 ın üstüne çıkıyo hava sıcaklığı zaten şimdi gittim gittim yoksa gidemezdim...

yasemin kıs dandan cadısı gelmeden sorayım :))) siz ampisina 1g antibiyotiği hamişlere veriyomusunuz? ben bugün başladımda, içinde hamişlerle ilgili bişey yazmıyo :)))

kızlar hani biz ev almayı istiyoduk ya. yaklaşık 2 aydır beğendiğimiz bi ev vardı.. belli bi miktar parayı toparladık ev sahipleriyle de anlaştık.. dün de kopcamla bankaya gittik kredi için başvurduk dua edin de çıksın kızlar... çok heves yaptım çünkü... taşınma moduna o kadar girdimki evi doğru dürüst temizlemiyorum bile... inşallah hayırlısıyla kredimiz çıkar hayırlısıyla taşınırız da nilimin odasını yapmaya başlarım artık... tek sorun internet hemen bağlanamayabilir. sizlerden bir süre uzak kalablirmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…