2009 Ekim Anneleri

baharcım inşallah herşey istediğiniz gibi olur, krediniz çıkar...
Allah gönlünüze göre verir inşallah, kızın kısmetiyle gelir...

kıslar şişko handanın resmini çektim dün akşam koycam birazdan sabah sabah gözünüz gönlünz açılsın şişko göründe:umursamaz:

bahair cim eğer hayırlısıysa çıksın krrediniz cnm güle güle sağlık huzur ve mutlulukla oturursunuz inşallah yeni evinizde ailece..

yasemin günaydın canım nasılsın hayırdır ne yaptın bakıyım :1ninca:

yasemincim günaydın. naptın dün? çok kötü bişey değildir herhalde?

Yasemin nann çatlatma insanı söylesene ne yaptın :mymeka:

yasemin kıs dandan cadısı gelmeden sorayım :))) siz ampisina 1g antibiyotiği hamişlere veriyomusunuz? ben bugün başladımda, içinde hamişlerle ilgili bişey yazmıyo :)))
yaa diyet yapıyom ya dün fazla kaçırdım şekerim 259 çıktı bende başladım hüngür hüngür ağlamaya eşimde kütahyaya gitmişti dün geldi akşam 10,30 ta geldi çok üzüldüm sonra çok kzıdım ekndime bebeğime zarar verdim çünkü bi daha şekerli bi şey sürmücem ağzıma yediğimde 1 tabak patates yemeği 2 un kurabiyesi 3 dilim kepek ekmek 1 salkım üzüm çok üzüldüm yaaaa:gitme:

yasemin kıs dandan cadısı gelmeden sorayım :))) siz ampisina 1g antibiyotiği hamişlere veriyomusunuz? ben bugün başladımda, içinde hamişlerle ilgili bişey yazmıyo :)))
elam biz vermiyoruz ama doktor önerdiyse kullanacaksın bende duocid kullanıyom ama cevap vermekte geç kaldım dandanım geldi:kedi:

benim henüz partide giycek gecelik ve pijamikim yokmafoldumben cıbıldak kaldım en kısa zamanda almam lazımkaydirigubbakcemile3

elam üzülme yalnız değilsin ebnde cıbıldak kaldımzemuszemus

Bahair canım dualarımız seninle inş. krediniz çıkar opuyorumnanaktan

bahair cim eğer hayırlısıysa çıksın krrediniz cnm güle güle sağlık huzur ve mutlulukla oturursunuz inşallah yeni evinizde ailece..

günaydn güsellerrrrrrr

bahaşr inş krediniz çıkar canım:Saruboceq:

yasemin kesinnn tatlı yedin demi kıs söle bakem

amin kızlar inşallah, çok teşekkürler

yasemincim canım bütün şeker için zararlı olan şeyelri yemişsin patates de unlu ve şekerli kurabiye de ve üzüm de hepsi şekerini çıkartır. keşke hepsini aynı anda yemeseydin. ama kendini üzme sen bebeiğine zarar vermek istemedin elbette zaman zaman hepimiz sınırı kaçırabiliyoruz. ben de bazen aynı gün hem kahve içiyorum hem çikolata yiyorum ben de üzülüyorum ama bizim de bi nefsimiz var unutma

ayhh bizde donlarımızlaa katılırz nolcekkikaydirigubbakcemile3

evet yasemincim patates başlı başına şeker bide kurabiye yemişsin tatlım dikkat et patatesn yanında 3 dilim kepek ekmegide ne oluo yani çok fazla hıııııııııı

evet canım nefsime hakim olamadım bi daha yok söz size acaba bi zararı oldumu bebeğime
ayhh bizde donlarımızlaa katılırz nolcekkikaydirigubbakcemile3

he yaaa ne olcek donla çıkıveririz havada sıcak zatiiii hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…