2009 Ekim Anneleri

Hain domdom çocuk açmı kalsın. :dilcikar:
bu akşam bende balık yapacağım bize gelin fırında çupra yanındada salata .

banane kısım ben her akşam yemek yapmak sorundamıyım bu halimle oan dışarda yesin gelsin yada başka bişe yesin töbe töbelmaz:

ne sana gelcem ksıım sen hepsini yersein bana bişe bırakmazsın kikaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz fatoş teyzesiiiiiiiiiiopuyorumnanaktançokmu byük nan benim göbüküm alla alla CADIARZU

ben artık geceleri rahat dönemiom kıslar bacak aramda yastıkımla yuvarlanıom yataktakaydirigubbakcemile3

aynen dandanim valla saga dönüyom olmuyor sola dönüyom olmuyo düz yatsam belim agriyo bacaklarim agriyo hep böyle kitlicakmis gibi kemiklerim bi acayip oldu. benimki horluyo kiskaniyom onu sonra zirt pirt uyandirip su felan istiyom cok hayinim sengözlerimebaksanab

Günayyydın kısslar herkes iyi demi.
Ben dün kusma ishal derken ölü gibi yattım akşama kadar. Bugün biras daha iyiyim. Artık ya üşüttüm ya zehirlendim bişeylerden bilemiyorum. Ama hamileler daha hassas oluyomuş kısslar, özellikle yaz aylrında dikkat edin sizde yediklerinize, bi de sıcak diye terleyip soğumak çok tehlikeli. Dünden beri bebeğe daha yeni bişeyler gitmiştir heralde. Napayım artık depolardan idare etmiştir inşallah

yaa kıslarr ben yatarken soluma yatıyom bi süre sonra sağa dönüyom ama hep uyandığımda kendimi sırt üstü yatıyo buluyom yaff, sizdede oluyomu öle???

ben artık geceleri rahat dönemiom kıslar bacak aramda yastıkımla yuvarlanıom yataktakaydirigubbakcemile3

nasılsın handancım aynen bende öle yatıyorum hatta koca yatakta tek yatsam yinede sığamayacakmışım gibi gelioo bide sıcak bide taha bazen bizimle yatıyoo valla çoookk zor sağdan sola soldan sağa dönemiyom :roflol:şimdiden böleyiz doğuma kadar napcezzz?????

geçmiş olsun gülicanımmmmmmmmm depondan beslenmiştir annesi merak etme
yaa kıslarr ben yatarken soluma yatıyom bi süre sonra sağa dönüyom ama hep uyandığımda kendimi sırt üstü yatıyom yaff, sizdede oluyomu öle???

bende öleyim elam sola yatıom sol bacagım agrıo bu sefer saha yatıom o da agrıo bi süre sonra bi bakıom sırtüstü yatıom offf elimizde degilki napcaz bilmiom

hahahahahhah bi görseniz gülmekten catlarsiniz öflüyom pöflüyom saga dönüyom sola dönüyom bi bacagimi öbür tarafa atiyom karnimi aciyom seviyom sonra esime sariliyom sonra sicakliyom birakiyom onu kolunu felan firlatiyom sonra bana su versene her saatte bir hahahaha zirt pirt wc zor uyuyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…