yaa kıslarr ben yatarken soluma yatıyom bi süre sonra sağa dönüyom ama hep uyandığımda kendimi sırt üstü yatıyo buluyom yaff, sizdede oluyomu öle???
nasılsın handancım aynen bende öle yatıyorum hatta koca yatakta tek yatsam yinede sığamayacakmışım gibi gelioo bide sıcak bide taha bazen bizimle yatıyoo valla çoookk zor sağdan sola soldan sağa dönemiyom :roflol:şimdiden böleyiz doğuma kadar napcezzz?????
iiyim canım çok şükür , valla öle napcaz bilmiom şimdiden böle zorlanıosak ahh ahh çok iişimiz var karnım daha ne kadar büyür acaba onun merakındayımCADIARZU
Günayyydın kısslar herkes iyi demi.
Ben dün kusma ishal derken ölü gibi yattım akşama kadar. Bugün biras daha iyiyim. Artık ya üşüttüm ya zehirlendim bişeylerden bilemiyorum. Ama hamileler daha hassas oluyomuş kısslar, özellikle yaz aylrında dikkat edin sizde yediklerinize, bi de sıcak diye terleyip soğumak çok tehlikeli. Dünden beri bebeğe daha yeni bişeyler gitmiştir heralde. Napayım artık depolardan idare etmiştir inşallah
gecmis olsun :1hug:
kıs fatos sen kac kilo aldın?
iiyim canım çok şükür , valla öle napcaz bilmiom şimdiden böle zorlanıosak ahh ahh çok iişimiz var karnım daha ne kadar büyür acaba onun merakındayımCADIARZU
senin karnin dahadami büyüyecek :1shok::1shok::1shok:
naniknanik:roflol::roflol::roflol:
kıslar benim doktor artık düz yatma dedi daha dikkatli ol dedi haberiniz olsuın kuşlar
gülicanımm hoşgeldin cnmm..tikat et kendineeee..bebikin depodan harcamıştır no panic..
fatoşum ben de aynıyım kzuum 70im hala..
benim doktorum orana yatma burana yatma demedi de hiç,,soluma yatınca uykuya dalamıyorum ben sağıma yatıyorum..hatta tam yan da yatamıyorum bacağımın birini koşuyo gibi ileriye atıyorum ozaman da göbüküm accık sıkışıyomum ne..ayhh eziomuyum yoksam ben bebeimiii...uyanınca da sırtüstü filan uyanıyorum genelde
anacımm napim bilmiyomkii hep kendimi sırt üstü yatarken buluyommafoldumben
nasıl dikkat edilirki bu duruma acep sırtıma ses çıkaran bişey yağıştırsamda sırtüstü yattıkça sesine uyansammıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?