2009 Ekim Anneleri

iiyim canım çok şükür , valla öle napcaz bilmiom şimdiden böle zorlanıosak ahh ahh çok iişimiz var karnım daha ne kadar büyür acaba onun merakındayımCADIARZU

Evet ya bende öyle bacağımda yastık sol tarafıma yatıyorum ama çok zorlanıyorum kalkarken malum gece aç kere wc gidiyorum son ayımızda ne yapacağız klozetttemi uyusam ne

gecmis olsun :1hug:

kıs fatos sen kac kilo aldın?

nan fatoş ben başucuma su koyup yatıom bi şişe sende kosana yazık adamakaydirigubbakcemile3benimkide garibim göbegime degecek die köşede büzüşüp yatıo heryeri tutuluokaydirigubbakcemile3

kıslar benim doktor artık düz yatma dedi daha dikkatli ol dedi haberiniz olsuın kuşlar

anacımm napim bilmiyomkii hep kendimi sırt üstü yatarken buluyommafoldumben
nasıl dikkat edilirki bu duruma acep sırtıma ses çıkaran bişey yağıştırsamda sırtüstü yattıkça sesine uyansammıkaydirigubbakcemile3

gülicanımm hoşgeldin cnmm..tikat et kendineeee..bebikin depodan harcamıştır no panic..

fatoşum ben de aynıyım kzuum 70im hala..

benim doktorum orana yatma burana yatma demedi de hiç,,soluma yatınca uykuya dalamıyorum ben sağıma yatıyorum..hatta tam yan da yatamıyorum bacağımın birini koşuyo gibi ileriye atıyorum ozaman da göbüküm accık sıkışıyomum ne..ayhh eziomuyum yoksam ben bebeimiii...uyanınca da sırtüstü filan uyanıyorum genelde

ne su koyacam basucuma banane baba olmak o kadar kolaymi :dilcikar: zaten suyu getiriyo iciyom geri götürüyo bardagi geliyo basini yastiga koydugu gibi horluyo bende istioymki uyumasin hahahaha cok hayinim

bis yemeğe gidiyoz kuzularr

bu arada size pes yanee ben kocişle ayrı yatıyom adamcığaz karnıma falan vururum diye büzülüp yatıyo düşcek nerdeysekaydirigubbakcemile3 bende maşallah ayaklar biyerde, popo biyerde kafa biyerde yatarımkaydirigubbakcemile2 şincik geniş geniş ortaladım yatıyom tavsiye ederimyerimseniben

gülicancım geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine:teselli:

aynennn bide kasiniyonuzmu? bacaklarim felan hep kasiniyo karnim gögüslerim manyak olacam

Elalım pijamanınn arkasına sert birşey dik mesala tenis topu yatamazsın böylece zemuszemus

toplamda kac kg aldın fatossositososito
zuzu sen ne zamandır 70 sin sekerim kilo almıo musun? fururum hepinizi ben dayanmısım 12-13 kiloya aaaaaaa

enönden ben gidiyom kiloda 71im 56ile kaldım igneleri kestik 1.5 aydır gram almıyom şükürrrrrrrrrr yaglı igne aldırıyomuş kilooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…