2009 Ekim Anneleri

almıcam dandanımm..bisürü şey çıkarıolar..para tuzağııı :)))

saol canım. ama cok hayırsız cıktı yaa.sevgilisi yokken arardı hep.ne zaman sevgilisi oldu kesti aramayı. cok kararısızım.biraz beklerim eger iyilik meleklerim benleyse ararımyerimseniben yoksa biter

şekerim insanlar hep böyledir zaten sıkıntılı zamanalrında yanında olan insanları iyi zamanlarında pek yanında görmek istemez. kimse bişeyler borçlu olduğu bi insanı çok fazla yanında görmek istemez unutma, maddi yada manevi.. düşünmek istersen de düşün tabi karar senin kararın

kızlar ben biraz uzanayım. sonra da kalkıp akşam için yiyecek bişeyler hazırlayayım. dün akşam yemek yapmadım bu akşam da yapmazsam olmaz dimi?????? öpüyorum sizleri

Zuzumm san katılıyorum canım para tuzağı bel desteği emekleme dizliği bizim zamanımızda yoktu bunlar sonradan çıktı. yerimseniben

esimde aynı seyi soyluo.onun esi de benim okuldan smimi arkadasımdı yabancı olsa anlarım ama..neyse benneyaptımki

ama handancım diger 2 kız arkadasımızla hic boyle olmadı.onlardan biri nisanlı biri evli 1 yasında oglu var bide. bence vakit ayır arkadasına yerimseniben

canım kontorluk durum yokki ikimizinkide ogretmen hattı bedava yani.kesin gormesi gerekio dimi cevapsız olarak.neyse beklim biraz

Buket nedense böyle insanlar var sevgilisi olduğunda yada evlendiğinde sebepli yada sebepsiz arkadaşlarını aramayan sormayan ne desem bilemiyorum

benneyaptımki hepinize tesekkur ederim yorumlarınız icin. aklıma takılınca paylasim istedim

uzan bahaircim benimde yemegim yok bu akşam kocişi kandırabilirsem balık yemege götürtcem kuzenide evde aç kalsın banane ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…