çiçekcim konuşuyom aslında sana denk gelmedi demekkikaydirigubbakcemile3 bi ara topik sessizleşti bende bi kağan amcaya ziyarete gidim dedimdizemuszemus
saol canım. ama cok hayırsız cıktı yaa.sevgilisi yokken arardı hep.ne zaman sevgilisi oldu kesti aramayı. cok kararısızım.biraz beklerim eger iyilik meleklerim benleyse ararımyerimseniben yoksa biter
almıcam dandanımm..bisürü şey çıkarıolar..para tuzağııı :)))
bende gerekli görmedim almıcam zemuszemus
buketcim anlaşılan malesef bu arkadaşın sizinle bağları koparma niyetinde..bu belki kendi tercihi belki de eşinin..ama üzücü..benzer bi olay yaşadım epey bi süre koydu ama sonra boşweriyosun..herkesin kendi tercihi..sıkma canını hiç
ama handancım diger 2 kız arkadasımızla hic boyle olmadı.onlardan biri nisanlı biri evli 1 yasında oglu var bide. bence vakit ayır arkadasına yerimsenibenbuketcim evlilik felan girince öle oluyor maalesef benimde 15 senelik arkadşım var ben okudum evlendim o okudu derken araya mesafe giriyor ister istemez eskisi gibi olmuyor hiçbişey geçen aradı beni hamileymişsin görüşelim die inan vakit bulup görüşemedim oda bana hayırsız diodur eminim:)))
buket kotu dusunmek istemem ama bence arama o kadar neden varki aramaman için.sozlerinden anladıgım kadarı ile arkadasını gercekten cok seviyor dusunuyorsun.. nolur o da en az senin kadar dusunmus olsa..Ben onceki yasanmıslar hakkında yorum yapmıcam..senin son araman hakkında bişiler soylemek istiyrm 1.sen aramıssın geri donerdi isteseydi hadi kont.arayamadı cagrı atardı sen ara diye hiç kont. felan yok diyelim eşinden yakın birisinden de msj cekerdi arayamadım aramıssın felan arkadasım diee
offf bende senin gibiyim istersen insanlık sende kalsın eski guzel yasanmıslıkların hatrına son kez ara bir sesini duy eger soguk konusursa işte sen bilirsin artık :çok üzgünüm:
Buket nedense böyle insanlar var sevgilisi olduğunda yada evlendiğinde sebepli yada sebepsiz arkadaşlarını aramayan sormayan ne desem bilemiyorum
Ne karıştırıyorsun öyleyse ortalığı :mymeka: senin vardı bek desteğin falan
Zuzumm san katılıyorum canım para tuzağı bel desteği emekleme dizliği bizim zamanımızda yoktu bunlar sonradan çıktı. yerimseniben
selamün hello kizlar nasilsiniz naber ne yok ne var? :smiley-cool:
uzan bahaircim benimde yemegim yok bu akşam kocişi kandırabilirsem balık yemege götürtcem kuzenide evde aç kalsın banane ya
:asigim::asigim:hoşgeldin bebiş
Ne diyoo kaan amcaa ne zamandır dinlemiyorum bende.
fatoş Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?