2009 Ekim Anneleri

canım inşallah nilimizim kısmetıyle kolayca halolur bıtanem.:Saruboceq:

bahair inş. hayırlısı ile istediginiz kredi cıkar canımm ..melegininde kısmetiylede birlikte
Her isteyenede versin inş. Kirada oturMak gercekten cok kotu

ya kıslar cok alakasız ama sizinle bisi paylasmak istedim.benim unv. yıllarından cok yakın bi arkadasım var 9 yıllık.okul zamanları cok samimiydik.haftasonları bile arasır, bulusurduk(4 kızdan olusan bi grup).neyse okul bittikten sonrada kopmadık eskisi gibi olmasada telde konusurduk yada arada bulusurduk.ben evlendim gruptan bi arkadas daha evlendi derken bulusmalar iyice azaldı.bahsettigim arkadas 1 yıl biriyle gorusmus( o cocukta okuldan yakın arkadasımızdı) bizden gizlemis bu durumu. hatta bi bulusmada kendi aralarında taktıkları yuzugu gormeyelim die cıkarmıs.1yıldan sonra aile arasında nisanlanmıslar. nisandan sonra bize soyledi kızlar ben nisanladım die. biz tabii şok. bende hamile oldugumu ogrenince bi ona soylemedim.dogum gunumde arayan kız bu yıl aramadı. sonrasında bi arkadasın evinde gorustuk hamile oldugumu gordu (4 aylıktı bebegim) hayırlı olsun falan.dedim dogum gunumu kutlamadın aa kusura bakma unutmusum dedi benneyaptımki sonrasında hic aramadı naptın hamilelik nasıl vs sormadı. dugunu sehir dısında olacaktı dugune 4 gun kala zoraki aradı bizleri gelin die.tabii gidemedik.ankarada gorusuruz dedik oda cok yogunum musait olursam olur dedi(kendisi bi bankada calısıo yaklasık 10 aydır).banada sana simdiden hayırlı dogumlar dedi.daha kac ayım var demekki aramıcak.dugunu 11 temmuzdaydı.bende dun aradım balayı bitmistir die naptın nasıl gecti dugunun die soracaktım.ben vefasız olamıorum ve bu huyumdan nefret ediorum. telefonu acmadı ve bana daha donmedi :umursamaz: ona yaptıgımız hicbisey yok.herseyi paylasırdık. hatta o cocukla evlenmesine bi nevi ben vesile oldum cunku cocuk benim yakın arkadasımdı okul bitince onlarda kopmasınlar die msn lerini ben vermistim birbirlerine. ama onlar gizlediler herseyi.birdaha aramyayım dimi? diorum acaba gormedimi aradıgımı falan ama deger verdigim insanlarıda birden silip atamıorum maalesef

buketçim insan kazanmak kolay değildir. heleki üniversite arkadaşlıkları gerçekten farklı oluyo. sen tekrardan bence bi şansını dene... eğer ki o görüşmek istemediği için mesafe koyuyorsa bunu zaten hissedersin ve ona göre davranırsın. ama insanların birbirini yanlış anlamasından dolayı o kadar çok biten arkadaşlıklar varki, sizinki de bunlardan biri olmasın. son bi hamle yap derim. ama gene de senin kararın tabi...

Belıne takıomuŞsun canan bebegın netten araŞtır bak kemıklerı ınce felan dıe valla kıslar bende kararsıızm alımmı almmı dıe ondan sıze sordum zuzu sen almıcan sanırım

saol canım. ama cok hayırsız cıktı yaa.sevgilisi yokken arardı hep.ne zaman sevgilisi oldu kesti aramayı. cok kararısızım.biraz beklerim eger iyilik meleklerim benleyse ararımyerimseniben yoksa biter

buketcim anlaşılan malesef bu arkadaşın sizinle bağları koparma niyetinde..bu belki kendi tercihi belki de eşinin..ama üzücü..benzer bi olay yaşadım epey bi süre koydu ama sonra boşweriyosun..herkesin kendi tercihi..sıkma canını hiç

buketcim evlilik felan girince öle oluyor maalesef benimde 15 senelik arkadşım var ben okudum evlendim o okudu derken araya mesafe giriyor ister istemez eskisi gibi olmuyor hiçbişey geçen aradı beni hamileymişsin görüşelim die inan vakit bulup görüşemedim oda bana hayırsız diodur eminim:)))

buket kotu dusunmek istemem ama bence arama o kadar neden varki aramaman için.sozlerinden anladıgım kadarı ile arkadasını gercekten cok seviyor dusunuyorsun.. nolur o da en az senin kadar dusunmus olsa..Ben onceki yasanmıslar hakkında yorum yapmıcam..senin son araman hakkında bişiler soylemek istiyrm 1.sen aramıssın geri donerdi isteseydi hadi kont.arayamadı cagrı atardı sen ara diye hiç kont. felan yok diyelim eşinden yakın birisinden de msj cekerdi arayamadım aramıssın felan arkadasım diee
offf bende senin gibiyim istersen insanlık sende kalsın eski guzel yasanmıslıkların hatrına son kez ara bir sesini duy eger soguk konusursa işte sen bilirsin artık :çok üzgünüm:

Buket nedense böyle insanlar var sevgilisi olduğunda yada evlendiğinde sebepli yada sebepsiz arkadaşlarını aramayan sormayan ne desem bilemiyorum

Elam hayırdır hİÇ sesİn soluĞun Çıkmıyo bugÜn dadluuuuuuuuummmmmm

çiçekcim konuşuyom aslında sana denk gelmedi demekkikaydirigubbakcemile3 bi ara topik sessizleşti bende bi kağan amcaya ziyarete gidim dedimdizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…