kızlar hani biz ev almayı istiyoduk ya. yaklaşık 2 aydır beğendiğimiz bi ev vardı.. belli bi miktar parayı toparladık ev sahipleriyle de anlaştık.. dün de kopcamla bankaya gittik kredi için başvurduk dua edin de çıksın kızlar... çok heves yaptım çünkü... taşınma moduna o kadar girdimki evi doğru dürüst temizlemiyorum bile... inşallah hayırlısıyla kredimiz çıkar hayırlısıyla taşınırız da nilimin odasını yapmaya başlarım artık... tek sorun internet hemen bağlanamayabilir. sizlerden bir süre uzak kalablirmmm..
canım inşallah nilimizim kısmetıyle kolayca halolur bıtanem.:Saruboceq:
Kıslar bebİŞlere bel destegİ aldınızmı ?
bahair inş. hayırlısı ile istediginiz kredi cıkar canımm ..melegininde kısmetiylede birlikte
Her isteyenede versin inş. Kirada oturMak gercekten cok kotu
ya kıslar cok alakasız ama sizinle bisi paylasmak istedim.benim unv. yıllarından cok yakın bi arkadasım var 9 yıllık.okul zamanları cok samimiydik.haftasonları bile arasır, bulusurduk(4 kızdan olusan bi grup).neyse okul bittikten sonrada kopmadık eskisi gibi olmasada telde konusurduk yada arada bulusurduk.ben evlendim gruptan bi arkadas daha evlendi derken bulusmalar iyice azaldı.bahsettigim arkadas 1 yıl biriyle gorusmus( o cocukta okuldan yakın arkadasımızdı) bizden gizlemis bu durumu. hatta bi bulusmada kendi aralarında taktıkları yuzugu gormeyelim die cıkarmıs.1yıldan sonra aile arasında nisanlanmıslar. nisandan sonra bize soyledi kızlar ben nisanladım die. biz tabii şok. bende hamile oldugumu ogrenince bi ona soylemedim.dogum gunumde arayan kız bu yıl aramadı. sonrasında bi arkadasın evinde gorustuk hamile oldugumu gordu (4 aylıktı bebegim) hayırlı olsun falan.dedim dogum gunumu kutlamadın aa kusura bakma unutmusum dedi benneyaptımki sonrasında hic aramadı naptın hamilelik nasıl vs sormadı. dugunu sehir dısında olacaktı dugune 4 gun kala zoraki aradı bizleri gelin die.tabii gidemedik.ankarada gorusuruz dedik oda cok yogunum musait olursam olur dedi(kendisi bi bankada calısıo yaklasık 10 aydır).banada sana simdiden hayırlı dogumlar dedi.daha kac ayım var demekki aramıcak.dugunu 11 temmuzdaydı.bende dun aradım balayı bitmistir die naptın nasıl gecti dugunun die soracaktım.ben vefasız olamıorum ve bu huyumdan nefret ediorum. telefonu acmadı ve bana daha donmedi :umursamaz: ona yaptıgımız hicbisey yok.herseyi paylasırdık. hatta o cocukla evlenmesine bi nevi ben vesile oldum cunku cocuk benim yakın arkadasımdı okul bitince onlarda kopmasınlar die msn lerini ben vermistim birbirlerine. ama onlar gizlediler herseyi.birdaha aramyayım dimi? diorum acaba gormedimi aradıgımı falan ama deger verdigim insanlarıda birden silip atamıorum maalesef
buketçim insan kazanmak kolay değildir. heleki üniversite arkadaşlıkları gerçekten farklı oluyo. sen tekrardan bence bi şansını dene... eğer ki o görüşmek istemediği için mesafe koyuyorsa bunu zaten hissedersin ve ona göre davranırsın. ama insanların birbirini yanlış anlamasından dolayı o kadar çok biten arkadaşlıklar varki, sizinki de bunlardan biri olmasın. son bi hamle yap derim. ama gene de senin kararın tabi...
Elam hayırdır hİÇ sesİn soluĞun Çıkmıyo bugÜn dadluuuuuuuuummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?