kızlar bişli sorcam bebbeğin başı ve poposunu nasıl ayırt ediyosunuz?????????
Allah aşkına cevap verin çok merak ediyorum. AAyrıca sizde hareketler nerde bende genelde aşağıda ya da göbek deliğimin yanlarında oluyo
benim başı solda ayakları sagda tam sagıma tekme yiyom doktor bikaç hafta burdan yicen tekmeyi dedi arads elleriyle dkounuyo ayagını bastırıyo net ayagı çıkıyo karnımdaaaa
canım asıl şımdı alacaksın o zaman çok pahalı olur ben kadir hastan aldım şuan sezonu olmadı için çok yuguna normalda 45 ıken şuan20 aldım çok guzeller ben bu resım işini zor yapıyorum oyuzden eklıyemedım.
ay kıslar aslında hamileleri 4 e kadar çalıştırmaları lazım 4 den sonra ben çalışamıom:umursamaz:
Gunaydın kızlar nasısınız?...ya bi tablo vardı ya hani hangi haftalarda hangi ayda olduğumuzu belirtiyodu onu nerden nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz kac gundur arıyom bulamadım :umursamaz:
kıslarr ben şuan kötü bişey yapıyomfastfood olan bişey yiyom ama cnm çok çektiimafoldumben
kıslarr ben şuan kötü bişey yapıyomfastfood olan bişey yiyom ama cnm çok çektiimafoldumben
sanada günaydın hehehkaydirigubbakcemile3 sen türkiyede değilmisin yoksa ayok saat 4 oldu akşam olcak nerdeyse ikindi uykusundan mı kalktın yoksa 2009 anneleri kaç kilosunuz topiğinden ulaşacaksın canım
aman arada ye elam ya bişi olmaszemuszemus
hoşgeldin paptya bilmiom canım nerde o tablo
ne yiyon kıss hayırdır beb sütümü içiyorum şuan sağlıklı sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?