bence de sence pempee şakkıdıaboww +18 diyorum başka birşey demiyorum annlayan annadı sositososito sositososito
üşür be üşümezmiymiş bi damla çocuk.. içine şirinlerin donunu giydirmek lazım pempecim katılıyorum sana.Nan ben ne dedim çıtçıtlı badi tulum işte bacakları cıbıl cıbılmı kalsın CADIARZU üşümezmi.
ayy sen de ne ateşli karısın. dötü donar çocuğun öyle. içine uzun don giydir.bence bu çok kalın bitek kadife tulum yeter bence iiçine çıtçıtlı badiCADIARZU
penye falan alma kışlık al kalın üst alt falan tamam yeterli. ben de öyle yapıcam. kışlıklar çıksın diye bekliyom. doktora sağa sola giderken bi de cici kalın 1-2 bişey al annesi tamamdır.hadi ya kıslar o zaman benim aldıklarım yetmezmi acaba dahada almam lazım sanırımCADIARZU
ay ben hiç almadım 6-9 9-12 felan genelde 0-3 ay ve 3-6 ay aldım gerisini sonra hallederiz dedim stok yapmaya gerek yok die düşündüm
hangi doktor sölüo nan onu bu çocukkaron beyninide ne geliştirio şaştım artık:bbo:
nescafe ajkum aman kizsinlar birakkk hepsinin sakladigi bir kacamak vardir tabii yakalicam ama aciklarini muhahaha :jeyyar:
hadi nan ordan nalaka yani tabi olur ama yani niye sirf o geliyor yani dimi yani anlatabildimmi
e bilemeyiz artık ateş barut aynı evde 15 gün sabah akşam birlikte :kedi::kedi::kedi:alkisalkisalkis:hooray::hooray: rekor mu geliyoo neee
DR.GÖKHAN TANIDINMI NANNN HAA?? :roflol::roflol:
amazon nan bu kasılma aşagıda olmo demi şimdi benim göbemin altı toplano bebişimin kafasımı yoksa kasılmamı ayırt edemiom ama bildigin toplanma
komple bütün karnım sertleşmişti benim ama çok sertti yani. yürürken de geriliyodu aynı zamanda. o senin hissettiğin bebişin kafasıdır annesi. bana da oluyo öyle bölgesel sertlikler. göbeğimin üst kısmı sertleşiyor poposunun olduğu yer.
valla fatoşcum ne yalan sölüm burda kimse senin masum durcana inanmaz boşuna yalan konuşmum:roflol:
hangi doktor sölüo nan onu bu çocukkaron beyninide ne geliştirio şaştım artık:bbo:
anladım canım yok sertleşme felan yok sadece toplanma büzüşme hissi oluo genelde aşagıda yani şeyimin üstünede göbemn en alt noktasında merak ettimde bi sorum dedim opuyorumnanaktan
hmm o bende de oluyor bebiş oynadıkça, yer değiştirip büzüşüyo sıpalar sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?