2009 Ekim Anneleri

kıslarr ben kaçıcam acayip bi ağrı başladı kaç sattir hareketsiz oturuyorum valla acayip bi ağrı daha doğrusu sancı gibi kasıklarmdan karnımın ortasına vuruyo çokkkk tırrsııyommm

güzeller ben toparlanıyom çıkıcam iyi akşamlar herkese, öpüldünüssopuyorumnanaktan

Hadi gidin bakalım iyi akşamlar öpüldünüz

Taham ne oldu hayırdır inş. korkutma bizi biraz uzan canım geçincede haber ver merakta bırakma bizi

ben kaçıyorum kuzular..öporus hepinisi..göbükleri sewin benim yerime.yrn görüşürüs iişallahh

kaç gündür yoktum canım dora bebekle denize tatile gittijkk eşim kaza yaptı cumartesi günü stres atmaya denize kaçtık yeni geldik tatlım öle ki araba daha serviste eşim evde tabi öle olunca onla igilenmekten nete pek giremedim sen nasılsın tatlımm yokluğumu farketmişsin

gizoşummmmmm canımmmm benimmm tatile gittiniz demekkkk özledim senii aksamlarıda girmedinn
geçmiş olsunnn kaza mı yaptı eşin canımmm (
doram nasıll sen neler yapıosunn

farketmemek imkansız sen bana ilk hoşgeldin diyensin nasıl unuturum seniopuyorumnanaktan
bu arada geçmiş olsun tatlım iyisinizdir inş.:Saruboceq:

ii valla naloşummm eşim kaza yaptıı işte onla oturuyoz kafa dağıtmnaya gittik geldik naloşumm ösledimm sizi çoook napıyo güzelller güzeli kızın biz dorayla yüzdük geldik denizi çok sevdi benim oğlumm opuyorumnanaktan

tahammmmm opuyorumnanaktan bizde bişi yok allahtann

denizi kim sevmez hele izmirde olunca evlenmeden önce heryaz dikiliye gelirdim evlendik tık yok daha çooooooooookkkkkkkkkk ösledim çokkkkkkkkkkmafoldumben
cana geleceğine mala gelsin tatlım dert etme

Dun cok rahatsızlandım kızım hiç durmadı gizoşummmmmm kusma halsizlik gozlerimi acamadım dun bitanemm yaa
Temiz mi askım deniizzz girdiniz ohhhh ne guselll dora doguncada denizi cokkk sevecek bencee

yok derty etmiyoz zaten alllaha şükürler olsun eşime bişi olmadı bunada şükür canımmm düşüncen için teşekkür ederimm

naloşummm şekerim geçmişşş olsun tatlımmm dikkat et canım deniz çok ii geliyo özelliklede ayaklara benim bu aralar şişmeye başladı naloşumm baya tuzlu su ii geldi

Son düzenleme:
gizoşummmmmmmmmm dogum gunun 4 şubatmı hayatımmm
ikimizde kova burcuyuzz :)))) bebişlerimiz teraziiii olcak

evet naloşumm ikimiz kovayızz bebişlerde terazi bakalım neler yaşıcazz terazilerr baya uysal olurlarmış öle diyo herkess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…