yok mu kocişi bağkurlu olan leynnnnnnn
heh taaam ha yaşa be onu düşünüyom iki saattir :içelim:
hadee senin için emekli sandığı olsa olurmukaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok hızlısın ajkım.... ateşli insan şakkıdıteyzesinin oğlunu yazdıktan snr gördüm pardon ya:kedi::kedi::kedi:
puhahahahahahahahahahahahaha sırnaşık şeyyok annem yokkkkk
Elalım tadına diyeceğim birşey yok ama balıkçılar o balıkları şoklu halinde alıyorlar halden takır takır buz içinde
Biz birgün hale gitmiştik çinekop almaya oradaki balıkçı amca tanıdık o söylemişti bize sizsiz olun almayın bu balıklardan diye
ay tamam yemicem ha şimdi ne yicemi şaşırdım haaaaaaaa o dio buzlu yeme o dio havuz ye o dio ye bişi olmaz aaaaaaa
ay tamam yemicem ha şimdi ne yicemi şaşırdım haaaaaaaa o dio buzlu yeme o dio havuz ye o dio ye bişi olmaz aaaaaaa
Elalım tadına diyeceğim birşey yok ama balıkçılar o balıkları şoklu halinde alıyorlar halden takır takır buz içinde
Biz birgün hale gitmiştik çinekop almaya oradaki balıkçı amca tanıdık o söylemişti bize sizsiz olun almayın bu balıklardan diye
balık nerden çıktı laa hergirdiğimde yeni bi konu nasıl buluyosunus annaımıyom
Handan bahçelievlerde tam camlıkahve ışıklarda canım biz birkaç kere yedik fiyatları uygun çupra ızgara 7-10 falan öyle birşeydi. ama adını unuttum biss bu akşam gideceğiz
anam gelene kadar donduruyolar aylarca donuk kalmıyi yanee. zaten su gibi balık satılıyo eminönünde balık mı dayanır. yiyecem ulen sen yeme nöbetçi balıkçına git sosyetiksin sen.
henden bişeyden de kusur kal be yafrum bak zaten 13 kilosun . buzlu balığın da kusur kalsa olmamı ?
:)
Handan bahçelievlerde tam camlıkahve ışıklarda canım biz birkaç kere yedik fiyatları uygun çupra ızgara 7-10 falan öyle birşeydi. ama adını unuttum biss bu akşam gideceğiz
henden bişeyden de kusur kal be yafrum bak zaten 13 kilosun . buzlu balığın da kusur kalsa olmamı ?
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?