günaydın kıslarr
benim oglumda dün çok hareketsizdi , bugun hala öle eger akşama kadar böle olursa doktorumu arıcam bende endişelendim
günaydın kıslarr
benim oglumda dün çok hareketsizdi , bugun hala öle eger akşama kadar böle olursa doktorumu arıcam bende endişelendim
günaydın kuşum benimkide öyle sabahtan bvuyana 4tane tekme attı 10olursa tekme sayısı sorun yok cnm doktor öyle dedi 10dan az olursa hemen doktora git dedi arada oluyolarmış havalardan halsiz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktandandanim opuyorumnanaktan
valla henüz tık yok bırak 10 hareketi CADIARZUsayıcam akşama kadar bakalımgünaydın kuşum benimkide öyle sabahtan bvuyana 4tane tekme attı 10olursa tekme sayısı sorun yok cnm doktor öyle dedi 10dan az olursa hemen doktora git dedi arada oluyolarmış havalardan halsiz
Estetik şişko akşam kaç balık yedin itiraf et...
günaydın kuşum benimkide öyle sabahtan bvuyana 4tane tekme attı 10olursa tekme sayısı sorun yok cnm doktor öyle dedi 10dan az olursa hemen doktora git dedi arada oluyolarmış havalardan halsiz
dandanım hiçmi hareket yok dünden beri yoksa az hareketlimiCADIARZU
canancım balık yemedim,çok kalorili bişe yedim sölemem canınız çeker et ürünü yedim:kedi:sen kaç tane yedin?:))
Musyascım sana bişey sorucam doktor günde 10 kez tekme atmalı demişya, buna normal kıpırdanmasıda dahilmi? yani benim kızım tekmeden daha çok kımıl kımıl oynuyo, karnımı dalgalandırıyo, sanki büyük insanlar geriliyoya oda geriliyomuş gibi oluyo...
Bunların dışında 10 tekmemi atmalı dediCADIARZU
evet dandanim benimkide gecende cok az hareket etti inan cok endiselendim ama bekledim ara ara cok az haraket etti. ama ertesi gün canima okudu merak etme gülüm. hem yerleri daraliyor gittikce
Aferin çok kalorili diyor birde :sm_cool: Ben 1 tane çupra yedim sırnaşık şey ama kesmedi kaydirigubbakcemile3 eve gidincede kocaman dondirmik yedim :icecream: :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?