2009 Ekim Anneleri

cnm 10tekme enaz hi,ssdicen saglıklı bebek enaz 10tekme atar dedi gün içinde oynamayı sölemedi

günaydin canimmm
bulcukum calisma bu halde ya :S

saol canım ya inş öledir 30 haftalık bebek hareketleri sayılmalymş öle yasıo nette ondan endişelendim , dün hareketsizdi inş bugun canıma okur:Saruboceq:

bebisim anlamadigim 10 dan asagiya olunca ne oluyormus yani? ne alakasi var? arkadasim 33. haftasinda bazen hic oynamiyor az az diyo bazen cok oynuyo diyo. tekme saymayi felan ilk duyuyorum niye yalan diyim. okudum netde evet ama.. bilmiyorum. merak etme ama endise ediyorsan gideceksin tabiiki doktora. icini rahat tutacaksin sen stres yaptikca strese girer. en iyisi gidip icini rahatlatmak

Handanım bence hareket halinde lduğun için anlamamışsındır . Sütünü içtikten sonra hissetmeye çalış tatlım hatta fırsatın oluyorsa uzanda dinle .
bende öle düşündüm ama şimdi otururken hareket etmesi gerekir şimdi sütümüde içicem zaten ,uzanma imkanım yok malesef stres yaptım kendime kaç gündür belki ondan etkilendi bebegim

benimki epiduralsiz sezaryen tatlım, narkozlusundan olacak, ama yine de epidiralle sezaryen yapanlara çok imreniyorum, öyle 5 dakikada fırtlatıyorlar kucağına veriyorlar, Türk filmi gibi.

cnm şimdide nnasıl belirliyonuz dogumun nasıl olcagını benim doktor daha erken dedi normalmi sezeryanmı dieee

cnm yemekten sonra dinlenmeyip yürüyüş yaptığın için bence büyük ihtimalle duymadın, çünkü bendede öle oluyo yemekten biraz sonra yatarsam kımıl kımıl oluyo, amaa biyere gitsem hissedemiyom bende, artık ağırlaştığın için bence yürüyüşten sonra oda yoruldu ve uyudu ve büyük ihtimalle sen uyurken o fink attı ama sen hissedemedin tabe...
Bana normal gibi geliyo cnm dün benim kızımda çok hareketsizdi hatta bende çok endişelendim akşam yemekten sonra yattığım halde genede oynamamıştı...
Sabah kalktığımda kızım resmen göbeğimin aşşasındaydı ve sertti sanki kafasına dokundum gibi hissettim, korktum...
Ama maşallah şimdi kımıl kımıl hareket ediyo...

vallahi kızlar tekme olmazsa bebek ani ölümleri oluyomuş doktorum öyle dedi uzman doktor buda yani nette herşey yazıyoda doktor internete baglı kalmayın diyo öykle oldugunda direk gel diyo kordonu dolanır sıkışır anlamazsın uyuyo sanarsın diyoooo

33 haftasında hiç nasıl oynamaz kıs oda ilginçmişCADIARZUay ne bilim fatoşum kocaman oldular artık nerdeyse her hareketlerini hissedicez o yüzden yerleride daraldı put gibi duramaz ya çocuk içerde mutlaka oynaması lazım neyse stres yapmayalım bekleyeyim en iisi olmazsa akşam giderim doktora

annenin yürüyüşü bebege ninni gibi gelrimiş doktorum dedi sen yürürken o uyuyo içerde ona ninni geliyo harketler meraklanma endişelenme soluna yat 15dk bekle konuş gözleri açık artık dedi dinliyo seni tepki verir dedi

maşallah annesiiiiiteşekkür ederim elam içim rahatladı saol canım bende senin gibi yemekten sonra yatıom hemen çok hareketli oluo normalde ama gün içindede hareketlerine alıştıgım için böle düşündüm sanırım ,efet gece oynamış olabilir haklısın saol canım iiki varsınızopuyorumnanaktan

valalhi büyüdükçe daha sert vurcak bildigim benimçünkü ayakları uzun itiyo itme gücü kaslar geliştigi için karnının dışından ayak bile net göüküyo bende öyle oluyodu düne kadar ittiriyodu götüde belli oluyodu topuguda eşim göstriyodu hatta karnına bak şekil oldun diee

Aferin çok kalorili diyor birde :sm_cool: Ben 1 tane çupra yedim sırnaşık şey ama kesmedi kaydirigubbakcemile3 eve gidincede kocaman dondirmik yedim :icecream: :icecream:

noldu nann senin şeker korkusu dondirmik falan:mymeka:
gerçi ben dün inanılmaz abarttım sabah gözleme, akşam üzeri hamburger, akşamda komşunun çocunun doğumgünü vardı orda pasta börek bilumum şeyler şeker çıkmıştır kesin

cnm 10tekme enaz hi,ssdicen saglıklı bebek enaz 10tekme atar dedi gün içinde oynamayı sölemedi

fisfisfis fisfisfis fisfisfis

benimki epiduralsiz sezaryen tatlım, narkozlusundan olacak, ama yine de epidiralle sezaryen yapanlara çok imreniyorum, öyle 5 dakikada fırtlatıyorlar kucağına veriyorlar, Türk filmi gibi.

:roflol::roflol::roflol:

musyas tekme atmasa sadece oynasa sadece tekmeye bagli degil yani. kordon olayini, ve dediki, eger bütün gün hicbir HARAKET hissetmezseniz dokotra basvurun

:bbo::bbo:

evet konuşunca hemen tepki veriolar artık büyüdüler dinlio dinlio sonra tekme atıodu

fatoşçum napim bebeğimle vakit gçiermek için öncesinde çalışayım diye uğraşıyorum
haftaya doktora gidicem o çalışma derse mecbur izni başlatıcaz zaten

ya şu tekmeleri nasıl saycaz benim ufaklık mesela her dakka yer değiştiriyo bi sağıma geçiyor bi soluma bariz şekilde geçişlerini hissediyorum hıçkırıklarını hissediyorum hergün ama hiç sayak aklıma gelmedi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…