Musyascım sana bişey sorucam doktor günde 10 kez tekme atmalı demişya, buna normal kıpırdanmasıda dahilmi? yani benim kızım tekmeden daha çok kımıl kımıl oynuyo, karnımı dalgalandırıyo, sanki büyük insanlar geriliyoya oda geriliyomuş gibi oluyo...
Bunların dışında 10 tekmemi atmalı dediCADIARZU
Buket yok yok ben gecelik alacağım nan modelini bilm beğendim bananelmaz:
nasil yani? hem sezeryan hem emiduralmi :uhm::uhm::uhm:
günaydın kızlarrrr
endişeler başlamış
kızlar artık kuzucuklarımız büyüdüğü için hareketleri kısıtlanıyor yer açısından merak etmeyin
tabi gün boyu hareket hissetmesseniz mutlaka doktora başvurun
bu arada benimde tansiyonum 9a 5 çıkıyo hep güya yatmam lazım hep ama nerde çalışıncaa
saol canım ya inş öledir 30 haftalık bebek hareketleri sayılmalymş öle yasıo nette ondan endişelendim , dün hareketsizdi inş bugun canıma okur:Saruboceq:
bende öle düşündüm ama şimdi otururken hareket etmesi gerekir şimdi sütümüde içicem zaten ,uzanma imkanım yok malesef stres yaptım kendime kaç gündür belki ondan etkilendi bebegimHandanım bence hareket halinde lduğun için anlamamışsındır . Sütünü içtikten sonra hissetmeye çalış tatlım hatta fırsatın oluyorsa uzanda dinle .
benimki epiduralsiz sezaryen tatlım, narkozlusundan olacak, ama yine de epidiralle sezaryen yapanlara çok imreniyorum, öyle 5 dakikada fırtlatıyorlar kucağına veriyorlar, Türk filmi gibi.
canım dün iş yerinde nerdeyse hiç hissetmedim böle minik pıt pıt gibiydi eskisi gibi ama çok az sonra akşam eve gitmedik yemek yedik yürüyüş yaptık hareket halinde oldugum içn hissetmedim sanrıım die düşündüm eve geldim duş aldım yattım ama yinede haretket çok ama çok az bi kaç kez oldu yoruldu heralde bebegim ben yürüdüm die düşündüm,sabah çok az bi pıt yaptı ondan sonra tık yok kahvaltımı felan yaptım sayıcam akşama kadar hareketlerini inş herşey yolundadır normalmı sence ?
buyur iste :)))))))))))) elam anladin beni dimi
günaydin canimmm
bulcukum calisma bu halde ya :S
bebisim anlamadigim 10 dan asagiya olunca ne oluyormus yani? ne alakasi var? arkadasim 33. haftasinda bazen hic oynamiyor az az diyo bazen cok oynuyo diyo. tekme saymayi felan ilk duyuyorum niye yalan diyim. okudum netde evet ama.. bilmiyorum. merak etme ama endise ediyorsan gideceksin tabiiki doktora. icini rahat tutacaksin sen stres yaptikca strese girer. en iyisi gidip icini rahatlatmak
cnm yemekten sonra dinlenmeyip yürüyüş yaptığın için bence büyük ihtimalle duymadın, çünkü bendede öle oluyo yemekten biraz sonra yatarsam kımıl kımıl oluyo, amaa biyere gitsem hissedemiyom bende, artık ağırlaştığın için bence yürüyüşten sonra oda yoruldu ve uyudu ve büyük ihtimalle sen uyurken o fink attı ama sen hissedemedin tabe...
Bana normal gibi geliyo cnm dün benim kızımda çok hareketsizdi hatta bende çok endişelendim akşam yemekten sonra yattığım halde genede oynamamıştı...
Sabah kalktığımda kızım resmen göbeğimin aşşasındaydı ve sertti sanki kafasına dokundum gibi hissettim, korktum...
Ama maşallahşimdi kımıl kımıl hareket ediyo...
Aferin çok kalorili diyor birde :sm_cool: Ben 1 tane çupra yedim sırnaşık şey ama kesmedi kaydirigubbakcemile3 eve gidincede kocaman dondirmik yedim :icecream: :icecream:
cnm 10tekme enaz hi,ssdicen saglıklı bebek enaz 10tekme atar dedi gün içinde oynamayı sölemedi
benimki epiduralsiz sezaryen tatlım, narkozlusundan olacak, ama yine de epidiralle sezaryen yapanlara çok imreniyorum, öyle 5 dakikada fırtlatıyorlar kucağına veriyorlar, Türk filmi gibi.
vallahi kızlar tekme olmazsa bebek ani ölümleri oluyomuş doktorum öyle dedi uzman doktor buda yani nette herşey yazıyoda doktor internete baglı kalmayın diyo öykle oldugunda direk gel diyo kordonu dolanır sıkışır anlamazsın uyuyo sanarsın diyoooo
:bbo::bbo:vallahi kızlar tekme olmazsa bebek ani ölümleri oluyomuş doktorum öyle dedi uzman doktor buda yani nette herşey yazıyoda doktor internete baglı kalmayın diyo öykle oldugunda direk gel diyo kordonu dolanır sıkışır anlamazsın uyuyo sanarsın diyoooo
annenin yürüyüşü bebege ninni gibi gelrimiş doktorum dedi sen yürürken o uyuyo içerde ona ninni geliyo harketler meraklanma endişelenme soluna yat 15dk bekle konuş gözleri açık artık dedi dinliyo seni tepki verir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?