2009 Ekim Anneleri

tek yadırganacak şey oymuş gibi işte, herkes söyleyecek bir laf buluyor. çok tuhaf bir durum sanki. ona gelene kadar şu tuhaf düşünce tarzımızı ve konuşma adabımızı eleştirip değiştirmeye çalışsak daha verimli olacak. boşu boşuna üzüldü kız ben de üzüldüm pempecimmm

sonuçta kaç aydır burada konuşuyoruz samimiyetimize güvenerek birşey söyledi ama malesef çok yanlış dialoglar oldu çok üzüldüm açıkçası ama yapacak bir şey yok hadi ben kaçar öpüldünüz byeeeeeeeee

Merhaba kızlar iyisinizdir inşallah...yarın kontrol var bakalım şeker yuklemesi sonucunu ogrencem zaten 2keresindede çıkartmıştım ama 2cisinde 1 saat cıkartmadan bekleyebildigim icin once aç sonrada tok kan alabilmişlerdi...hayırlısı olsun

hayırlısıyla git gel canım .
şekerin de inşallah normaldir.

elifcim geçmişi okuyordum canım sıkıldı...dandanımı üzmüşler...sonuçda herkesin özeli kimseyi ilgilendirmezkii.......((
elifim hemşoymuşuz bu arada canım benim...

canım kontrolün ii geçer inşlahhh...şeker sonucunda iyi çıkar inşlahhh......opuyorumnanaktan

[ı]elifcim geçmişi okuyordum canım sıkıldı...dandanımı üzmüşler...sonuçda herkesin özeli kimseyi ilgilendirmezkii.......((
elifim hemşoymuşuz bu arada canım benim...
[/ı]

evet canım öyle oldu üzdüler handanı bilseydim geçmişi okuduğunu okutmazdım walla can sıkıcı şeyler olduda..
Hemşom canım hemşom rizelimisin sende.??

ii akşamlar kıslarr musyass nolmuş şekerim bakmadım geçmişe ben hayırdır kıslarr bi sorun mu var

handancıkla bazı arkadaşlar arasında evlilik öncesi ilişki fikriyle ilgili bir anlşmazlık diye özetlenebilir canımm

aman canımm tatlılıkla sonuçlandı inş. demi öleyse sorun yok

sen nasılsın canımm kızların nasıl pek hoş çıkmışsın kızlarınla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…