:roflol: :roflol: ama ben çok beğenmiştim değiştiririm en kısa zamanda daha sevimli birşey bulurum korkutmuyayım seni.. Şeniz
dilruba zor isim kiz bizim hollandalilar soylemeyi beceremez rezil ederler kizimin ismini kolay ve anlamli isim lazimkaydirigubbakcemile3
nurefsan nur lu bir isim koymak istiyorsan halamin kizinin ismini onereyim sana cok hosuma gidiyor..Halenur hale diye de cagriliyor ayrica...
ayyy sen 12 kilocukmu almistiinn???canimm kiyamamm:teselli:
dilruba zor isim kiz bizim hollandalilar soylemeyi beceremez rezil ederler kizimin ismini kolay ve anlamli isim lazimkaydirigubbakcemile3
zemuszemusBENDE 6 KİLO ALDIM ŞUANA KADAR..zemuszemus
sselam kizlarr kizima isim ariyorum kac saattir:) bi yandan da sizi okuyorum..
nurbanu,bilge,inci bu isimler sizce nasil hangisini secerdiniz?
isim begenemiyorum yaa .,.
yükselenim de boğa sırnaşık şey hızlı we pratik iş yaparım ..yawaş iş yapanlara deli olurum hele mutfakta..annem de ööledir hızlı..ananesi de:))) hatta ananesinin adı nuriye,lakabı da jet nuriyeymiş kaydirigubbakcemile3
bakmıstım ben guzel tariflerinn vardıı mehayım simdi agzım sulanacak Bakarsam:)))kizlar degisik biseyler yapmak isterseniz tariflerime goz atin belki istahinizi acicak biseyler bulabilirsiniz tariflerim denenmis ve resimli....
kizlar sohbetiniz cok güzel ama ben cikmak zorundayim keninize iyi bakin allaha emanet olun insallha tekrar görüsmek üzre byeeeee
zemuszemusBENDE 6 KİLO ALDIM ŞUANA KADAR..zemuszemus
sanirim rekor bende 2,5 kg aldim simdiye kadar ...
yemek yapmayı hele ki şık sunumu çok sewerler e tabüü yemeyi de..bi de süslü olurlar boğalar..iwiit rahata da düşkündürler bi de parayı sewer derler ama yaalann laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3masallahhh kıss zuzumm calıskan zuzum aileden gelen bişi sizin :)) burcunla alakası yok olesem :))) gerci tam ozelligini bilmiyorm boga burcu
yemek yapmayı yemeyi seveerler bide rahatına cok duskunler sende olemisin canımm :))
kizlar ben cikip aksam yemegini hazirlayayim artik..size iyi sohbetler yarin gorusuruz...
nurefsan süpersin canım ya..
yemek yapmayı hele ki şık sunumu çok sewerler e tabüü yemeyi de..bi de süslü olurlar boğalar..iwiit rahata da düşkündürler bi de parayı sewer derler ama yaalann laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
parayıı severr parada onları severr :)))))) eninde sonunda guzel paralar gecer bogaların ellerine kısmetli olurlarr
amazonnn sendemi lazsın kızzz abowww topiği lazlar bastı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?