2009 Ekim Anneleri

merhaba herkese bende eylülün ilk günleri bebeği bekliyorum ya da ağustosun sonu gibi ama tatile erken girdim :) haziranın sonundan beri evdeyim ya evde olmak çok güzel birşeymiş :)

ayol ben eylül bölümüne yazcaktım ama ekim bölümüne yazmışım :) sabah sabah daha ayılamamışım :)

ayol ben eylül bölümüne yazcaktım ama ekim bölümüne yazmışım :) sabah sabah daha ayılamamışım :)

bizi çatlatmak için mi buraya yazıyon yav ne güzel bebişini bizden önce kucaklıcan benim daha doğum ekim sonu bende eylül ortası ancak izne ayrılıcam sabahsabah bir aydaha çalışma durumunda olduğumu hatırlattın teşekkürler sana :umursamaz: alkisalkisalkis lülülülülülü

Selam kızlar,günaydın herkesler, ben geçen hafta 50gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuç çok yüksek çıkmıştı dr.um da 100gr lık verdi onuda yaptırdım kızlar çok zor oldu saat başı kolumdan kan alıp incelediler ama sonuç iyi çıktı çok şükür ŞEKER HASTASI değilmişim çok rahatladım.

canim gözün aydin kaydirigubbakcemile5

hadi geçmiş olsun canımmmmmmmm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…