sizinde işiniz zor valla.. benim kuzenimde kanada da yaşıyodu oda söylemişti aynı şeyi geçen sene? neyse önemli oolan sağlıklı olması. demekki baktıkları yönteme güveniyolarki ultrasona sokmuyolar. belki de sağlıklı ve doğru olan sizinki??????????
sizinde işiniz zor valla.. benim kuzenimde kanada da yaşıyodu oda söylemişti aynı şeyi geçen sene? neyse önemli oolan sağlıklı olması. demekki baktıkları yönteme güveniyolarki ultrasona sokmuyolar. belki de sağlıklı ve doğru olan sizinki??????????
ultrasona sokuyorlarda herdafasinda ama boyunu felan ölcmüyorlar bide kilosunu iste. asagi yukari felna diyolar. eriniyorlarmi ne :uhm:
günaydın kızlar..naber ben ev topluyorum cumartesi ev boyanacakta:)
e ultrasona soktuktan sonra söyelmemesinin bi esprisi yok ki. acaba yanılma payı olabilir diyemi söylemiyolar yada bebek olduğundan iri olursa anne doğum için korkar falan diyemi acaba? hiç sormadınız mı peki neden kilo boy bilgi,si vermiyosunuz diye. zaten belli bi haftadan sona boylarıyla ilgili bilgiyi türkiyedeki doktorlarda çok vermiyo...
canim ultrasona sokuyorlarda her ay degil 2-3 ayda bir....neresi saglikli canim yaa ben bunlari dusune dusune benim beyin sagligim bozulacak nerdeyse...
selam kızlarrrr nasılsınız biz uyuyoduk yeni kalktıkkkkkk
yok cnm hehe daha bişi yapmadım 32.haftamı bekliyom net tarih vercek dogum için hehe:lepi:kis musyas doktorunu bogmadinmi daha strese sokmuyomu o seni
arkadaşlar yaaaaaa ben bukadar işin ustesınden gelemıyorum yorulduuuuuuummm.
neden ne oldu canım
meraba guzel anneler ya dr bana magnezyum yazdı ama artık üretilmeyen bi ilacmıs siz hangi ilacı kullanıyorsunuz bu karamplar oldurecek beni gece kendimi yataktan nasıl attıgımı anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?