2009 Ekim Anneleri

ultrasona sokuyorlarda herdafasinda ama boyunu felan ölcmüyorlar bide kilosunu iste. asagi yukari felna diyolar. eriniyorlarmi ne :uhm:

canim ultrasona sokuyorlarda her ay degil 2-3 ayda bir....neresi saglikli canim yaa ben bunlari dusune dusune benim beyin sagligim bozulacak nerdeyse...

e ultrasona soktuktan sonra söyelmemesinin bi esprisi yok ki. acaba yanılma payı olabilir diyemi söylemiyolar yada bebek olduğundan iri olursa anne doğum için korkar falan diyemi acaba? hiç sormadınız mı peki neden kilo boy bilgi,si vermiyosunuz diye. zaten belli bi haftadan sona boylarıyla ilgili bilgiyi türkiyedeki doktorlarda çok vermiyo...

canim benimkinin boyunu 12 haftalikken soylemisti 6 cm idi simdi soylemiyor yani soyledigi soyleyecegi oymus kilosunuda gecen ay soylemisti 454 gr di bu ay ultrasonum yoktu benim normalde agustosun 26 sindaydi birdahaki..ama karnim ani buyudugu icin acil ultrasona soktular ondada sadece inceleme yapicaz dedi kadin inadina yapar gibi bisey aslinda soyleyebilirdi aslinda...herseyine bakmisken kilosunu soylemek cokda zor degildi...uyuz insanlar var boyle yada irkci diyelim ....

canim ultrasona sokuyorlarda her ay degil 2-3 ayda bir....neresi saglikli canim yaa ben bunlari dusune dusune benim beyin sagligim bozulacak nerdeyse...

visss sen benden betersin nan o ne 2-3 ayda bir bizde en azindan 4 haftada bir

selam kızlarrrr nasılsınız biz uyuyoduk yeni kalktıkkkkkk

vaaay günaydiiin haftaya bende büle gec kalkacamm ohh şakkıdı

fatos 4-5 haftada bir randevum var ama rutin kontroller ultrasona sokmuyor...hatta 4.5 aylikkenmi ne randevum vardi cinsiyetini soyleyin bari dedik 5 dk surerdi yok bugun ultrason gunu degil dedi bakmadi ve soylemedi bu yuzden onu bile 5.5 aylikken ogrendim...neyseki onu soylediler :))

meraba guzel anneler ya dr bana magnezyum yazdı ama artık üretilmeyen bi ilacmıs siz hangi ilacı kullanıyorsunuz bu karamplar oldurecek beni gece kendimi yataktan nasıl attıgımı anlamıyorum

neden ne oldu canım

dun deryanın (buyk kızın )odasını değiştırdı eşim bebişe oda olsun diye ev ne halde bılıyomusun canım sankı taşinıyoruz bıde çocuklar yemek bu şu hepsı bı arada olunca tek başima çıldrıyorum cumartesı kadın gelecek cumartesu sadece duvar silcek. cam perde gersı hepsını kendım yapacam nerden başlayım bılmıyorum bıde çoook çabuk yoruluyorum.yetmezmiş gıbı görümcemı syledım gel yardm et dıye . bız 15 gunluğuna safranboluyu gıdcez annemle dedı.eltımde mardına gıttı yanı butun erkekler başima kaldı.

meraba guzel anneler ya dr bana magnezyum yazdı ama artık üretilmeyen bi ilacmıs siz hangi ilacı kullanıyorsunuz bu karamplar oldurecek beni gece kendimi yataktan nasıl attıgımı anlamıyorum

magnezyum diasporal 300 toz canım. çoğunluk bunu kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…