:uhm::uhm:28. haftada 7 ay bitmiyokiiii. sonuçta her ay 4 hafta +2 gün veya +3 günden oluşuyo dolayısıyla o fazlalıklar toplandığından ancak 29. hafta bittikten sonra 7. ay bitiyo
nurefsancım aynen benim gibi esmere yakın buğday tenliydi maviş maviştii ölee güzeldiki uanmak istemedimm erken doğmuştuu normal doğmuştu ufak bir bebkti erken doğduğu için ama çok şekerdi acaba ben erkenmi doğruacam kıslarrr kafamçokkarıştı
hayırlara vesile olsun yasemincim canım
naloşumm çok şekerdiiii öleeeeeeeeee tatlıydıkii kucağımda çok şekerdi
erken doğumlarda normal olamıyomu bak kafam karıştı şimdi anammm bu doğum mevzusu benim çok kafamı karıştırıyo
herkese merhaba kızlar
benim karnım çok sert ve sanki geriliyor gibi ve bebeğim de az hareket ediyor hiç etmiyor denecek kadar birşey olmuşmudur neden böyledir sizce
Ruyan hayırlara cıksın canım... hamiş olmasan ruyanın yorumu sıkıntıda oldugun uzerinde de dusundugu bir konuda için rahatlıcak diye yorulur ama hamişsin dogumdan etkilenmiş olabilirsin opuyorumnanaktankızlar, 1 kez daha yazmıştım bunu bakın bakalım...
1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık
HAMİŞ oluyoz...
normal dogum haftası 40 dimi.boyle olunca sen daha 6.ayına yeni girmis oluosun.30.haftadayken 7 aylık oluo bebisler.
günaydın kızlar..naber ben ev topluyorum cumartesi ev boyanacakta:)
tatlim eger idrar yaparken zorlaniyorsan(agri ,aci varsa),kanaman varsa,bicaklanir gibi agrilar oluyorsa,sancilarinn belli araliklarla ise ozaman bir problem vardir eger hic biri yoksa ozaman normal.stresliysem,sinirliiysem benimde karnim semsert oluyor..ebenin dedig vucut kendini doguma hazirliyormus..
nurefsancım aynen benim gibi esmere yakın buğday tenliydi maviş maviştii ölee güzeldiki uanmak istemedimm erken doğmuştuu normal doğmuştu ufak bir bebkti erken doğduğu için ama çok şekerdi acaba ben erkenmi doğruacam kıslarrr kafamçokkarıştı
hayırlara vesile olsun yasemincim canım
naloşumm çok şekerdiiii öleeeeeeeeee tatlıydıkii kucağımda çok şekerdi
naloşummm var mavişşş anneanne ve babanne mavişş dedelerimiz yeşil amcaları mavişş yaww ne bileyim bi biz arada böle kahverengi ela çıkmışızz
ooo nazyaz sen buralara uğrarmıydın canım ya:)))) kolay gelsin. bizde krediye başvurduk çıakrsa 2 hafta sonra ben de taşınacam dolayısıyla toptan evi toplayacam. nasıl oluyo bu sıcakta tecrübelerinden faydalanayım:))))
bende bugün tam 30 haftalık hamişim:)
saydıklarının hiçbiri yok canım belkide dinlenemediğim için böyle oluyor dün sabah 8 den gece 11 e kadar sandalye tepesinde oturursam ve hiç uzunmazsam dinlenmezsem ve gece de rahat bir uyku uyuyamazsam da olur dimi
kız zuzuu napıyorsun tatlı cadı?
NAN BU ELA KARUSU NİYE KONUŞMUYOR HİÇ UYUDUMU NEE sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?