kızlar eylül annelerine bakınıyodum şimdi bi tanesi 27+4 te ikizlerini doğurmuş 10 günlük olmuşlar bile bir bir kilo küsur biri 800 küsur gram. annnnnneeeeeeeee korktum ben yaaaaaaaaa
arkadaşlar bende geldım nasısınız?
naazz unuttun sen bizi kuzum yaa..iimm napiimm göbük büyütüyorumm...uykususum bugün de uzanıyorum öölee..kolay gelsin cnm sana da bu sıcakta zor iş..
mehay göbiş topiğinde sana bişey ayzmıştım ama görmedin galiba. doktor kontrolün nasıldı doktor ne dedi???? beslenmeyle ilgili sorular sormuşsundur sen paylaş bakalım. dök eteğindeki incileri...
canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın????
bende ıyım bıtanem bıraz yorgunum kızmın odasını dungece taşidık bebişi oda boşalttık ama buyuk kızımın nekadar eşyası kıtapları bıttım arkadaşim yanı.
canim etegimde inci falan yok malesf( burdaki doktorlar insanin avucunu bos gonderiyor eve turkiyedekiler gibi inci sacmiyor.....sordugum sorulari cevaplamadiki kadin onemli olan bebegin gelisimi dedi inceledi herseyini ((
allah kolaylık versin canım. sizler böle işlenim sonra da yorgunluğunuzu paylaşınca benim gözüm iyice korkmaya başlıyo ev taşımaktan...
nasılmış peki bebeiğin gelişimi ağırlığı falan????
nasılmış peki bebeiğin gelişimi ağırlığı falan????
muahahahahah bide kendisi bilse bize diyecekte zuahahahaha oda benden bisi bilmiyoz hahaha
en son tr de samsunda ögrenmistim 483 gramdi haziranda tabi
bebegin organlari gelisimi cok iyi cok sukur ama kilosunu sordum soylemedi....:çok üzgünüm: onemli olan sagligi organlari gelisimi dedi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?