2009 Ekim Anneleri

musyas kocaman olmuş senin kızın haftaya da ben gidecem bakalım ne diyecek doktor. böbreğindeki şişlik ne aşamada bua rada???

musyas kocaman olmuş senin kızın haftaya da ben gidecem bakalım ne diyecek doktor. böbreğindeki şişlik ne aşamada bua rada???

saol kuşum benim evet büyümüş zilloşum cnm böbrege bakmadı üroloji doktorumuz seni bekliyo bir aya kadar dedi biliyom dedim sanırım şişme devam ederse ameliyatla rahimden tüp şeklinde sonda takılcakmış sende önemlisin bebekte ikinizede zarar gelmesini istemiyom dedi onun için gerekirse böbregi kurtarmak için bu müdehaleyi yapcaz dedi ameliyatla inş şişme dururda gerek kalmaz en son sınırdaydı şişme

amin canım inşallah allahın izniyle gerek kalmazda. 1 ay uzun bir süre değilmi ya o süre zarfında şişme devam ederse bi sorun yaratmazmıymış? onu sordunmu?

musyascım gözünaydın kocaman olmuş kuzunn...da bi ay bana da uzun geldi,

iyi akşamlar kızlar ben doktordan geldim kızım 1400gr olmuş saglıgı iyi suyumuz iyi rahim boyu 4cm iyi kilomuz iyi 1ay sonra çagırdı doktor böbregim şişiyomu die kontroleee

maşallah bebişine...ikiniz içinde sağlıklı bir doğum gerceklesır inşallah...:Saruboceq:

mrb zuzucum nasılsın? kız senın bebiş hala aylık görünüyo ? şimdi kaç haftalık oldu:uhm:CADIARZU

iim cicimmm...inat ediorum deişmicem tickerimi deli oluo herkeşler:))) 29 haftam bittti bugün canım..artıkın 30un içindeyiss

hoşgeldin gizemmm..ay akşamları burda işler kesatt..herkes kocisinin yanında sanırsam..

valla zuzum herkes kocişle benimkide işten geliyo iki kaşık yemeği zor yiyo güneş bütün gün tepesine geçiyo serini buldumu kanepede uyuya kalıyo direk zaten seninki geç mi geliyo şkerimm

benim kocim de şu sıralar biras yoğun..bitirmesi gereken işleri war pc başında çalışıo...

benim kocişte uyuyoo bizde sohbet edek bariii şimdilik yoğun olsunlarr bebişler oldumu zaten bebişler onlarıda yoracak bu daha ii günleri :jeyyar:

benim kocişte uyuyoo bizde sohbet edek bariii şimdilik yoğun olsunlarr bebişler oldumu zaten bebişler onlarıda yoracak bu daha ii günleri :jeyyar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hele bi gelsinlerde sağlıkla bebişlerimis..yoruluwersin babaları da accık napalımm zemuszemus

sende benle aynı fikirdesin değilmi onlarada çok iş düşüyor çook sabah işte gecce evde kaydirigubbakcemile3

gizoşummmmmmmmmmmmmm zuzummmmmmmmmm opuyorumnanaktan
benim kocişte oylee... helede bebiş gelicek die daha da calısıyorr işlerini arttırdı

naloşummmmmmmmmmmm hoşgeldin dadlummm bende kalkığp yatacaktım müzik dinliyoduk oğluşumla acayip midem yanıyo yaa (

kuşumm ne üzdü seni neden kederlisin dadlumm

gizoşummmmmmmmmm bende sen cıktın sandımmmmm meyva felan yesen iyi gelirmi bitanem acaba midenee
önemli degil bosver canım oyle aksam uzeri gibi canım sıkıldııı

gizoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem ben cıkıyorum hiç halim yokk opuyorummmm kocaman seni ve teyzosumuuuopuyorumnanaktan

kim sıktı benim güzeller güzeli tatlı minnoşumun annesinin canını sıkılma canımm minnoşunda üzülür sonra akşamdan beri berbat etti acayip yanıyp ömidemm çıkmadımm yatcamda midemin keyfini bekliyommm

ii geceler dadluummmm yarın ben yokummm minnoşuna ve kendine ii bak tatlımm sıkma canını hiç bişeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…