2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar...bende annemdeyim o yüzden çok sık giremiyorum 1 hafta daha burda kafamı dinliycem sonra yine bekle beni istanbul..

günaydın kızlar...bende annemdeyim o yüzden çok sık giremiyorum 1 hafta daha burda kafamı dinliycem sonra yine bekle beni istanbul..

günaydın zeynepçim. oooh dinle bakalım kafanı bak keyfine... istanbula dönünce koşuşturma seni bekliyo olacağı için keyfini çıkar bu günlerin

günaydın kıslar.... cnm hiç kahvaltı yapmak istemiyor ... :umursamaz: siz nasılsınız?

benim de tam tersi karnım deli gibi aç bekliyom kocam ekmek getirsin de yiyeyim diye... hatta aslında canım poğaça istiyo ama hamurişi olduğu için tereddüt ediyorum(((((((

yuh diyorum sana ya. doktor bana ilk günden beri iş yapabilirsin ama cam silmek asla diyip durdu...inanamıyorum sana

kıs zuzu ne kadar tehlikeli cam silmek bilio musunklava: ablamın arkadası 9.aya yaklasırken cam silmis.emzikten dusmem mi diolar iste ondan olmus bebegini kaybetmis. yapma boyle seylerrrrrrrklava:kötükedihüso

ama son yağan yağmurlardan sora kötü görünüodu...hele güneş wurunca mafoldumben ööle çok uzanmadım köşeleri wileda sopasına bezi dolayıp ööle sildim..walla ya.. mafoldumben

haftaya 10 kişilik misafir ordusu gelio..kaynanam kocimin teyzeleri falan filan..yoksa silmesdim doğuma kadar

haftaya 10 kişilik misafir ordusu gelio..kaynanam kocimin teyzeleri falan filan..yoksa silmesdim doğuma kadar

banada geliolar.gorumcem kaynanam, haftasonu arkadaslar ohooooooo.baktım temizlikcimde yok evinde.umursamıom napim yaaaaa.pasta borek yapsam daha nee:umursamaz:

ncanım sen hamilesin kimsede aa bu kızın camları çok pis demez hadi çok rahatsız oldun bi kadın tutsaydın yada kocana rica etseydin canım...neyse allah korusun bebişini de seni de

banada geliolar.gorumcem kaynanam, haftasonu arkadaslar ohooooooo.baktım temizlikcimde yok evinde.umursamıom napim yaaaaa.pasta borek yapsam daha nee:umursamaz:

ncanım sen hamilesin kimsede aa bu kızın camları çok pis demez hadi çok rahatsız oldun bi kadın tutsaydın yada kocana rica etseydin canım...neyse allah korusun bebişini de seni de

haklısınıs cannarım da rahat etmedi içim işte..yatılı misafir bi de..kocim çok yoğun bu aralar kıyamıyorum..bi de ona halı sildirdim zati :))) bitek cam için de kadın almıyım dedim yrm saatlik iş..taam bida yapmıycam....

bebeğim hıçkırıyo şuan sanırsaammm...ayy ne garip bişiyyyy

bidaha olmasın yasakkelime

anammmm ben napcaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…