kızlar Allahı'ın izniyle bende haftaya yokum bi hafta yıllık izne çıkıyorum yaşasııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar...bende annemdeyim o yüzden çok sık giremiyorum 1 hafta daha burda kafamı dinliycem sonra yine bekle beni istanbul..
günaydın kıslar.... cnm hiç kahvaltı yapmak istemiyor ... :umursamaz: siz nasılsınız?
kız zuzu naptın gene
merak ettim kız zuzu naptın? tmizlikmi nyaptın yoksa??????
sen de bi yerlere mi kaçacaksın???????
cam sildimmmm:kedi: kaydirigubbakcemile2
cam sildimmmm:kedi: kaydirigubbakcemile2
yuh diyorum sana ya. doktor bana ilk günden beri iş yapabilirsin ama cam silmek asla diyip durdu...inanamıyorum sana
kıs zuzu ne kadar tehlikeli cam silmek bilio musunklava: ablamın arkadası 9.aya yaklasırken cam silmis.emzikten dusmem mi diolar iste ondan olmus bebegini kaybetmis. yapma boyle seylerrrrrrr klava:kötükedihüso
haftaya 10 kişilik misafir ordusu gelio..kaynanam kocimin teyzeleri falan filan..yoksa silmesdim doğuma kadar
haftaya 10 kişilik misafir ordusu gelio..kaynanam kocimin teyzeleri falan filan..yoksa silmesdim doğuma kadar
banada geliolar.gorumcem kaynanam, haftasonu arkadaslar ohooooooo.baktım temizlikcimde yok evinde.umursamıom napim yaaaaa.pasta borek yapsam daha nee:umursamaz:
ncanım sen hamilesin kimsede aa bu kızın camları çok pis demez hadi çok rahatsız oldun bi kadın tutsaydın yada kocana rica etseydin canım...neyse allah korusun bebişini de seni de
haklısınıs cannarım da rahat etmedi içim işte..yatılı misafir bi de..kocim çok yoğun bu aralar kıyamıyorum..bi de ona halı sildirdim zati :))) bitek cam için de kadın almıyım dedim yrm saatlik iş..taam bida yapmıycam....
bidaha olmasın yasakkelime
anammmm ben napcaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?