sanada oluo demek alla alla daha ne içicez anlamadım sen 1 lt süt içiosun bideCADIARZU bende hepsini içom anlamadım gitti yaHandan canım 2 akşamdır banada kramp girip duruyor magnezyum hapı alıyorum kalsiyum zati alırum neden olyur bene anlamadım gitti.
öpp öppp hihoyyyt hihoyyyt elaynan pempeye mi öpüşlerr banada warmıııı zemuszemus
Bizde seni seviyoruz dandanım :asigim: bir daha özletme kendini mafoldumben
sanada oluo demek alla alla daha ne içicez anlamadım sen 1 lt süt içiosun bideCADIARZU bende hepsini içom anlamadım gitti ya
sanada canım hepinize zemuszemus:1hug:
selam bu arada herkeslere zuzum az silmissindir sen banada gelsene cam silmeyeeklava:
oluurr accık dinleniym de gelirimmm:kedi:
oluurr accık dinleniym de gelirimmm:kedi:
selam kızlar bizde temizlik yapıyorduk az dinlenim dedim hem sizi gormus olurum
nasılsınızz napıonuzz herkez yemege gitmiş :)
cumanız mubarek olsun inşallahh
hayırlı cumalar nalancıımm...yawaş ywaş yapp,fırça yersin sooraa kaydirigubbakcemile3
azönce aldığım bi haber göree pzr günü de misafirim geliomuuşş zemuszemus
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: zuzum sende olmasan kendimi kotu hissedecektim
Valla suan cok dua ettim sana Kac gundur hep selam veryrm kimse almıyorr neysee
Allah razı olsn
yavas yavas yapıyorum bittanemm kendimi iyide hissediyrm cok sukurr
sendeee cok yormaa kendinii misafir gelmesine daha var :) yormasınlar seniii opuyorumnanaktan
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: zuzum sende olmasan kendimi kotu hissedecektim
Valla suan cok dua ettim sana Kac gundur hep selam veryrm kimse almıyorr neysee
Allah razı olsn
yavas yavas yapıyorum bittanemm kendimi iyide hissediyrm cok sukurr
sendeee cok yormaa kendinii misafir gelmesine daha var :) yormasınlar seniii opuyorumnanaktan
gunaydin kizlar size beslenme onerileri haberiyle geldim.... hepinize hayirli cumalar...
GEBELİKTE BESLENME ÖNERİLERİ
Gebelikte açlığa dayanıksızlığın söz konusu olduğundan ara öğünlerde mutlaka meyve tüketilmesinin istendiğine işaret eden Yrd. Doç. Dr. Başaran, şunları kaydetti: "Hamileler günde 3 litre su almak zorundadırlar. Ayrıca süt, ayran, komposto, limonata ve meyve suları tüketilmelidir. Ancak, çay ve kahve önermiyoruz. Protein ihtiyacı gebenin kilosuna göre günlük 70-80 grama karşılık geliyor. Kalsiyum açısından 1 su bardağı süt alınmasını öneriyoruz. Bir yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve ekmek önemli, kahvaltıda meyve suyu veya ıhlamur da içilebilir. Ara öğünlerde genellikle porsiyon olarak meyve, yatmadan önce süt veya yoğurt öneriyoruz. Akşam yemeklerinin hafifliliği hamilelerin daha rahat olmasını sağlayacaktır."
kanaldhaberden alintidir....
selam kizlar nasilsiniz benim yine midem cok fena bulaniyor neden anlamadim..birde bu sabah karin agrisiyla uyandim soyle kasiklarimda her iki tarafta yaaa((
selam kızlar benim kızım bu saate kadar hiç oynamadı normalmiiiiiiiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?