2009 Ekim Anneleri

zuzum meyve yiyorum zaten ama boyle bulaninca hicbisey iyi gelmiyor sabah kalktim fenaydi biseyler yedim acliktan olabilir diye dusunmustum...ama degilmis yine ayni bulaniyor hala...

maşallah banaakaydirigubbakcemile3
duu totomu kaşimmkaydirigubbakcemile3

kıslar sizleri çok seviom opuyorumnanaktan hepinizi ayrı ayrı göbiklerden öpüyorumopuyorumnanaktan

bizde seni çok seviyozz ajkımmmmopuyorumnanaktan

öpp öppp hihoyyyt hihoyyyt elaynan pempeye mi öpüşlerr banada warmıııı zemuszemus

kıskanç kıskançççlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

selam kızlar bizde temizlik yapıyorduk az dinlenim dedim hem sizi gormus olurum
nasılsınızz napıonuzz herkez yemege gitmiş :)
cumanız mubarek olsun inşallahh

slm cnm hoşgeldin sanada hayırlı cumalarryerimseniben
Kızlar herkese hayırlı cumalara bu arada:Saruboceq:

sağol cicimmopuyorumnanaktan

selam kızlar benim kızım bu saate kadar hiç oynamadı normalmiiiiiiiii???

cnm oynar hemen stres yapma benim kızımda 2 gündür oynayıp oynaamak arasında gidip geliyo sıcaklar etkliliyo zanımcayerimseniben

ayy kızlar ben geldim topik açıktı ama dışarlardaydım oğluma bi cicikler aldım çok güzeller mont bilem aldımmm ağlum çıplak kalmasın yatağı için alez aldım pijimikler aldım bide ayakkanı aldım bayıldım vallahi handanım geldin demek protestoyada bugün başlamıştım bitirdim artık bide şu diyeti bitirebilseydim ne iyi olurdu dimi amakaydirigubbakcemile3

selam kızlar,
mehyacım üşüttünmü acaba canım ya, mideni üşüttüysen de yapsbilir. ıhlamur,nane - limon içsen azcık iyi gelebilir. havalar dengesiz diyordun üşüttün heralde.

selam kizlar nasilsiniz benim yine midem cok fena bulaniyor neden anlamadim..birde bu sabah karin agrisiyla uyandim soyle kasiklarimda her iki tarafta yaaa ((

cnm geçmiş olsun:teselli: üşütmüş olabilirmisinCADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kısım cicik diye bizim köyde memeye derlerr:roflol: cici onun adı cicilülülülülülü

selam kızlar,
mehyacım üşüttünmü acaba canım ya, mideni üşüttüysen de yapsbilir. ıhlamur,nane - limon içsen azcık iyi gelebilir. havalar dengesiz diyordun üşüttün heralde.

olabilir valla dun sicak diye camlari actim yatak odasinin cami basucumda sabah bir kalktim buz gibi her tarafimsenağlama

aaaaa oldumu simdi kirdin kalbimi ama:umursamaz:

selam kizlar nasilsiniz benim yine midem cok fena bulaniyor neden anlamadim..birde bu sabah karin agrisiyla uyandim soyle kasiklarimda her iki tarafta yaaa ((

zuzum meyve yiyorum zaten ama boyle bulaninca hicbisey iyi gelmiyor sabah kalktim fenaydi biseyler yedim acliktan olabilir diye dusunmustum...ama degilmis yine ayni bulaniyor hala...

mehayımm sen sabahları olmuyorsun canımmm giriyrm kac gundur selam yazıyorum kimseden cvp alamıyordum ne bilim zuzuda selam vermese valla fena bozulmustum (
hoşgeldinnn canımmm buarada mide bulantısına ne iyi gelirkii tokmusun simdi

tamam canlarrım nebilim 9dan beri kalkmadan hep soluma yattım müzik dinlettim kocam konuştu onla dklarca tık yok hala korktum bianda

tokum canim yedim biseyler zorla (

ya kizlar ben kilo almisim yine yaa en son giydigimde bosbol olan esofmanim tayt gibi oldu simdi ustume (( tartilmadim bugun kokruyorum tartilmiycam (((

sanirim usuttum ama dunde bulaniyordu...havalarin dengesizligi benimde dengemi bozdu...cok fena midem :çok üzgünüm:

oyy cnm dikkat ett:teselli:
nane limon kaynat midene iyi gelir mehayın dediği gibiyerimseniben

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 kısım cicik diye bizim köyde memeye derlerr:roflol: cici onun adı cicilülülülülülü

aaa oğluma bi memiş yeter onlarda benimkinler başka kimsenin memikine ihtiyacımız yok kızım var allah a şükür sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…