ne bilim anacım sen hiç içmiosun doru, ayalarıma basamıom valla zor yürüom bugundün gece çok fenaydı , maşşallah diim sana sende de nazar degmesin kıs
:mymeka:silme bidaha kısım pis kalsın kimse ayıplamaz hamile kadını yorma kuzunu artık bol bol dinlenmemiz lazımmış soluna yatmaya alış sen biranönce
sildim tatlımopuyorumnanaktan
hımmm tamam canım bidahaki kontrolde sorum gece savaşıoz valla kocimi dürtiom krampp die adam biden fırlıo bacaklarımı havaya dikio masaj yapıo gözler kapalı fiml çeviriozkaydirigubbakcemile3
ajkummmm:asigim::1hug:
kıslar sizleri çok seviom opuyorumnanaktan hepinizi ayrı ayrı göbiklerden öpüyorumopuyorumnanaktan
öpp öppp hihoyyyt hihoyyyt elaynan pempeye mi öpüşlerr banada warmıııı zemuszemus
selam kızlar bizde temizlik yapıyorduk az dinlenim dedim hem sizi gormus olurum
nasılsınızz napıonuzz herkez yemege gitmiş :)
cumanız mubarek olsun inşallahh
gunaydin kizlar size beslenme onerileri haberiyle geldim.... hepinize hayirli cumalar...
GEBELİKTE BESLENME ÖNERİLERİ
Gebelikte açlığa dayanıksızlığın söz konusu olduğundan ara öğünlerde mutlaka meyve tüketilmesinin istendiğine işaret eden Yrd. Doç. Dr. Başaran, şunları kaydetti: "Hamileler günde 3 litre su almak zorundadırlar. Ayrıca süt, ayran, komposto, limonata ve meyve suları tüketilmelidir. Ancak, çay ve kahve önermiyoruz. Protein ihtiyacı gebenin kilosuna göre günlük 70-80 grama karşılık geliyor. Kalsiyum açısından 1 su bardağı süt alınmasını öneriyoruz. Bir yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve ekmek önemli, kahvaltıda meyve suyu veya ıhlamur da içilebilir. Ara öğünlerde genellikle porsiyon olarak meyve, yatmadan önce süt veya yoğurt öneriyoruz. Akşam yemeklerinin hafifliliği hamilelerin daha rahat olmasını sağlayacaktır."
kanaldhaberden alintidir....
selam kızlar benim kızım bu saate kadar hiç oynamadı normalmiiiiiiiii???
selam kizlar nasilsiniz benim yine midem cok fena bulaniyor neden anlamadim..birde bu sabah karin agrisiyla uyandim soyle kasiklarimda her iki tarafta yaaa((
ayy kızlar ben geldim topik açıktı ama dışarlardaydım oğluma bi cicikler aldım çok güzeller mont bilem aldımmm ağlum çıplak kalmasın yatağı için alez aldım pijimikler aldım bide ayakkanı aldım bayıldım vallahi handanım geldin demek protestoyada bugün başlamıştım bitirdim artık bide şu diyeti bitirebilseydim ne iyi olurdu dimi amakaydirigubbakcemile3
selam kızlar,
mehyacım üşüttünmü acaba canım ya, mideni üşüttüysen de yapsbilir. ıhlamur,nane - limon içsen azcık iyi gelebilir. havalar dengesiz diyordun üşüttün heralde.
cnm geçmiş olsun:teselli: üşütmüş olabilirmisinCADIARZU
aaaaa oldumu simdi kirdin kalbimi ama:umursamaz:
selam kizlar nasilsiniz benim yine midem cok fena bulaniyor neden anlamadim..birde bu sabah karin agrisiyla uyandim soyle kasiklarimda her iki tarafta yaaa((
zuzum meyve yiyorum zaten ama boyle bulaninca hicbisey iyi gelmiyor sabah kalktim fenaydi biseyler yedim acliktan olabilir diye dusunmustum...ama degilmis yine ayni bulaniyor hala...
mehayımm sen sabahları olmuyorsun canımmm giriyrm kac gundur selam yazıyorum kimseden cvp alamıyordum ne bilim zuzuda selam vermese valla fena bozulmustum(
hoşgeldinnn canımmm buarada mide bulantısına ne iyi gelirkii tokmusun simdi
selam kızlar benim kızım bu saate kadar hiç oynamadı normalmiiiiiiiii???
amazonnopuyorumnanaktan
sanirim usuttum ama dunde bulaniyordu...havalarin dengesizligi benimde dengemi bozdu...cok fena midem :çok üzgünüm:
mehayımm sen sabahları olmuyorsun canımmm giriyrm kac gundur selam yazıyorum kimseden cvp alamıyordum ne bilim zuzuda selam vermese valla fena bozulmustum(
hoşgeldinnn canımmm buarada mide bulantısına ne iyi gelirkii tokmusun simdi
oyy cnm dikkat ett:teselli:
nane limon kaynat midene iyi gelir mehayın dediği gibiyerimseniben
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kısım cicik diye bizim köyde memeye derlerr:roflol: cici onun adı cicilülülülülülü
tamam canlarrım nebilim 9dan beri kalkmadan hep soluma yattım müzik dinlettim kocam konuştu onla dklarca tık yok hala korktum bianda
mehay benim amabenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?