2009 Ekim Anneleri

ayy canım bende göbemi seviom yaaaaaa sorunum göbek degil diger bölgeler:bbo:büyüdükçe seviniom yeri çogalıo die opuyorumnanaktan

110 güsel bi tahmin bencede o kadardır burda metre olsa ölçerdim ya

banada 7-8 agustosda gel dedi canım kaydirigubbakcemile3 raporumu verecek hem , ama 8 agustos cumartesi acaba cumartesidemi çalışıomsorcam öleyse cumartesi gitcem

haftasonu çalışacağını sanmıyorum kuşum, du bakim şimdi ben randevu alayım 7 sine. sorayım bakayım cumartesi ordamı asiye hanım, ordaysa ben de haftasonuna alırım eşim de gelir hem benle. arayayım bakayım....

hadi ara bekliomkaydirigubbakcemile3tickerin ne güsel olmuş kıs hayırlı olsunopuyorumnanaktanözde ismi degişk ve güsel

kızlar kocişim bronşit olmuşmafoldumben evde şimdi, ne yapsamda onu iyileştirsem dr. antibotik falan vermiş, benim öksürdüğüm gibi o öksürüyo şimdimafoldumben

handan cumartesi 5 e kadar orda oluyomuş. 15:30 a aldım ben. ara sen de al. haftasonu diye yüklenme olabilir. ayy çok sevindim eşim de gelebilir bari. hiç gelemiyordu garibim üzülüyordum. zemuszemus

randevu olmayınca USGden bakmıyo cnm acil durumlar dışında, sadece konuşuyo...
salak doktor:mymeka:
kızlar kocişim bronşit olmuşmafoldumben evde şimdi, ne yapsamda onu iyileştirsem dr. antibotik falan vermiş, benim öksürdüğüm gibi o öksürüyo şimdimafoldumben
ayy canım geçmiş olsunnnnnnn, benim öksürügüme en iisi ısıtılmış pekmez gelio canım bidene istersennnn yumuşatıo
handan cumartesi 5 e kadar orda oluyomuş. 15:30 a aldım ben. ara sen de al. haftasonu diye yüklenme olabilir. ayy çok sevindim eşim de gelebilir bari. hiç gelemiyordu garibim üzülüyordum. zemuszemus

aaa bende çok sevindm yaa bunca zaman nie gitmemmişim salak ben , kocişe sorumda saaatini randevu alım hemen saol canımopuyorumnanaktan haftaiçi çok kalabalık belki haftasonu sakin olur dedim amaCADIARZU

selam kizlar nasilsiniz? ya benim baya bi zamandir koyruk sokumumda agri var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..ayaktada duramiyorum..doktorumu aradim.. gevseme olmustur dedi sali gel bakim ona göre bisey önereyim dedi.. ben saliya kadar nasil dayancam simdi.. simdi bide hafta sonu girdi araya.. sizdede oluyormu bu agri

hadi ara bekliomkaydirigubbakcemile3tickerin ne güsel olmuş kıs hayırlı olsunopuyorumnanaktanözde ismi degişk ve güsel
teşekkürler şekerim beğendiğine sevindim Şeniz

elacım vicks krem var ya , eczaneden alıyosun. 1 litre kaynak suya 1 tatlı kaşığı vicks koyuyosun karıştırıyosun. eşin solusun buharını. anında yumuşatır göğsünü, nefesini de açar, öksürüğünü de yumuşatır tahriş olmaz bpğazı. prospektüsünde yazıyor zaten böyle yapın diye. ben hep böyle yaparım eşime çok rahatlar. bir dene canım.

geçmiş olsun ayşecim. bir dönem bende de oldu aynısı sonra geçti kendi kendine. eklemler gevşediği için oluyor canım, hafif bi ağrı kesici verir doktorun geçmezse, endişelenme.

sağol cnmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun ayşecim:teselli:

gecmiş olsun elamm adacayıda iyi geliyorr

sağol nalancımmopuyorumnanaktan

sağol amazoncumopuyorumnanaktan
akşam giderken alalım bari vicks kremmi dicez başka adı varmı?
kaynak su dediğinde kaynamış su demi cnmkaydirigubbakcemile3

ay handaaaan amma güldüm heee. :))))
ama harbiden her yerini açıyo doğru söylüyosun. eşim buarını solurken aynı odadayız benim bile nefesimi açmıştı çok etkili bi krem :)

kaydirigubbakcemile3kıs çok etkili benim açılmadık yerim kalmamıştı dünyaya bakış açım bile degişti:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…