oysaki herkes gbekleriyle ne kadar barisik dimi:roflol: ama bende icimde yavrumun oldugunu dusununce orasi onun yuvasi diyorum mutlu oluyorum handanim yaa...hele o minicik ayaklariyla tekmeyelince sigamiyormu acaba benim minik kusum diyorum uzuluyorum..o an opup oksayip koklayasim geliyor onu inan..ayaciklarindan opmek istiyorum benonu yaaa....senağlama
ben tahminde bulundum senin gobusle ilgili gordunmu 110 olabilir dedim;;Daha azda olabilir ama fazla olamazlmaz:...
banada 7-8 agustosda gel dedi canım kaydirigubbakcemile3 raporumu verecek hem , ama 8 agustos cumartesi acaba cumartesidemi çalışıomsorcam öleyse cumartesi gitcem
yaaa ben kızımı çok özledim bu salak dr. niyee 1 ay sonrasına hatta 1ayı 3 gün geçeye randevu verdi:gitme: gel 17 ağustoss gelll
haftasonu çalışacağını sanmıyorum kuşum, du bakim şimdi ben randevu alayım 7 sine. sorayım bakayım cumartesi ordamı asiye hanım, ordaysa ben de haftasonuna alırım eşim de gelir hem benle. arayayım bakayım....
ama rapor için erken gitceksin elam o zaman muanede olursun
salak doktor:mymeka:randevu olmayınca USGden bakmıyo cnm acil durumlar dışında, sadece konuşuyo...
ayy canım geçmiş olsunnnnnnn, benim öksürügüme en iisi ısıtılmış pekmez gelio canım bidene istersennnn yumuşatıokızlar kocişim bronşit olmuşmafoldumben evde şimdi, ne yapsamda onu iyileştirsem dr. antibotik falan vermiş, benim öksürdüğüm gibi o öksürüyo şimdimafoldumben
handan cumartesi 5 e kadar orda oluyomuş. 15:30 a aldım ben. ara sen de al. haftasonu diye yüklenme olabilir. ayy çok sevindim eşim de gelebilir bari. hiç gelemiyordu garibim üzülüyordum. zemuszemus
teşekkürler şekerim beğendiğine sevindim Şenizhadi ara bekliomkaydirigubbakcemile3tickerin ne güsel olmuş kıs hayırlı olsunopuyorumnanaktanözde ismi degişk ve güsel
kızlar kocişim bronşit olmuşmafoldumben evde şimdi, ne yapsamda onu iyileştirsem dr. antibotik falan vermiş, benim öksürdüğüm gibi o öksürüyo şimdimafoldumben
selam kizlar nasilsiniz? ya benim baya bi zamandir koyruk sokumumda agri var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..ayaktada duramiyorum..doktorumu aradim.. gevseme olmustur dedi sali gel bakim ona göre bisey önereyim dedi.. ben saliya kadar nasil dayancam simdi.. simdi bide hafta sonu girdi araya.. sizdede oluyormu bu agri
salak doktor:mymeka:
ayy canım geçmiş olsunnnnnnn, benim öksürügüme en iisi ısıtılmış pekmez gelio canım bidene istersennnn yumuşatıo
aaa bende çok sevindm yaa bunca zaman nie gitmemmişim salak ben , kocişe sorumda saaatini randevu alım hemen saol canımopuyorumnanaktan haftaiçi çok kalabalık belki haftasonu sakin olur dedim amaCADIARZU
selam kizlar nasilsiniz? ya benim baya bi zamandir koyruk sokumumda agri var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..ayaktada duramiyorum..doktorumu aradim.. gevseme olmustur dedi sali gel bakim ona göre bisey önereyim dedi.. ben saliya kadar nasil dayancam simdi.. simdi bide hafta sonu girdi araya.. sizdede oluyormu bu agri
gecmiş olsun elamm adacayıda iyi geliyorr
teşekkürler şekerim beğendiğine sevindim Şeniz
elacım vicks krem var ya , eczaneden alıyosun. 1 litre kaynak suya 1 tatlı kaşığı vicks koyuyosun karıştırıyosun. eşin solusun buharını. anında yumuşatır göğsünü, nefesini de açar, öksürüğünü de yumuşatır tahriş olmaz bpğazı. prospektüsünde yazıyor zaten böyle yapın diye. ben hep böyle yaparım eşime çok rahatlar. bir dene canım.
heya o vikslerden bende yapmıştım elam amazonun dedigi acaip acıo heryerini acıo valla
heya o vikslerden bende yapmıştım elam amazonun dedigi acaip acıo heryerini acıo valla
ay handaaaan amma güldüm heee. :))))
ama harbiden her yerini açıyo doğru söylüyosun. eşim buarını solurken aynı odadayız benim bile nefesimi açmıştı çok etkili bi krem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?