2009 Ekim Anneleri

ayşecim bahsettiğin ağrı kuruk sokumunda bebeğin aşşağıda olmasıyla ilgili olacağını sanmıyorum. başka bi gevşemeden bahsetmiştir. bahsettiğin gibi bişey olsa hastaneye acil gelmeniz lazım falan derdi. adam p.tesi değil de salı gelin demiş bide o yüzden rahat ol. koltuğa yan uzanmaya çalış birz.

kizlar pancita en son 18.04.2009 tarihinde 11.42 de son kez girmis ve ekim bebeklerinin cicilerine mesaj yazmis sonra daha mesaji yok....

dogru diyosun canim.. ama ne bileyim ya hamis olali öyle evhamli oldumki.. olmadik senaryolar yaziyorum.. hadi ben kaciyorum o zaman.. biraz uzanayim.. kendinize iyi bakin..

daha dogrusu 15 temmuzda girmis en son ama okumus cikmis sanirim bisey yazmamis hicbiryerde en son yazisini nisan ayinda yazmis ekim bebeklerinin cicileri topigine...

kizlar pancita en son 18.04.2009 tarihinde 11.42 de son kez girmis ve ekim bebeklerinin cicilerine mesaj yazmis sonra daha mesaji yok....

hmmmm en azından baska yere girmemiş kim yazdı hatırlayamadım pancita giriyor buraya gelmiyr felann siteye girip buraya girmiyor olması kotu bişi oldugunu dusundurmustu bende.. umarım iyidirrr

saolun canimlarim yaa... gevsemeden filan bahsedince doktor korktum biraz.. benim kizin basi simdiden asagdaymis.. cikiverir diye korkuyorum ama bu agriyla ilgisi yoktur dimi kizlar?
yok yok canım korkma. hormonların etkisinden oluyor bu durum. bel-kalça-kuyruk sokumu kemikleri iyice gevşiyor. bebişine birşey olmaz. hatta bu yüzden paytak paytak yürürmüş hamişler.

anladim ama o bende solumustum o zaman hamileydim dedi o yuzden sordum hem ona sordum sana deel:dilcikar:
ben maydonoz olmayı seviyom belki.. :sinifsinif:
efet pançita bazen benimde aklıma gelio ya
valla benim de geliyo..

canin tatlimi cekti ???canim azar azar yersin bisey olmaz birden 10 tane falan yeme benim gibi sakin haalmaz:

valla az önce ben de bakmıştım , evde irmik yok vazgeçtim sona. yapçam bi ara ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…