ondan topik fatoşa şen geldi kendi son iş günü diye şen olduğu için
selamün hello
nabersiniz? oh be topik senlenmissss
elam valla açılabilir kocinin her fikri benden sölemesikaydirigubbakcemile3
herkes koptu canim hehehehemehaycım göbiş topiğindeki fotondaki gölgene kooptum yalnız...
selamün hello
nabersiniz? oh be topik senlenmissss
efet pançita bazen benimde aklıma gelio ya
handancim dusugunun nedeni neydi???
kim demişti hatırlayamadım ama siteye giriş yapıyormuş arada ama topige gelmiyr sanırsam
ayşecim bahsettiğin ağrı kuruk sokumunda bebeğin aşşağıda olmasıyla ilgili olacağını sanmıyorum. başka bi gevşemeden bahsetmiştir. bahsettiğin gibi bişey olsa hastaneye acil gelmeniz lazım falan derdi. adam p.tesi değil de salı gelin demiş bide o yüzden rahat ol. koltuğa yan uzanmaya çalış birz.
mehay şekerparenin tarifni aldım yapıcam bu haftasonu senni yüzünden kilo alıcam işte:mymeka:
kizlar pancita en son 18.04.2009 tarihinde 11.42 de son kez girmis ve ekim bebeklerinin cicilerine mesaj yazmis sonra daha mesaji yok....
canin tatlimi cekti ???canim azar azar yersin bisey olmaz birden 10 tane falan yeme benim gibi sakin haalmaz:
yok yok canım korkma. hormonların etkisinden oluyor bu durum. bel-kalça-kuyruk sokumu kemikleri iyice gevşiyor. bebişine birşey olmaz. hatta bu yüzden paytak paytak yürürmüş hamişler.saolun canimlarim yaa... gevsemeden filan bahsedince doktor korktum biraz.. benim kizin basi simdiden asagdaymis.. cikiverir diye korkuyorum ama bu agriyla ilgisi yoktur dimi kizlar?
ben maydonoz olmayı seviyom belki.. :sinifsinif:anladim ama o bende solumustum o zaman hamileydim dedi o yuzden sordum hem ona sordum sana deel:dilcikar:
valla benim de geliyo..efet pançita bazen benimde aklıma gelio ya
canin tatlimi cekti ???canim azar azar yersin bisey olmaz birden 10 tane falan yeme benim gibi sakin haalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?