Günaydın kızlarrr,biz geldiik:lepi:
gece uyuyamayan Ekim anneleri için bu saat günaydınlık oluyor sanırımkaydirigubbakcemile3,
tahamm canım benim de son zamanlarda başlarda yaşamadığım düzeyde bir bulantım mide yanmam var,tabi kasılmalar da bazı minerallerin eksikliğinden,buna günde 2 adet soda birebir,içinde doğal mineraller var,kramplarının ve şikayetlerinin azaldığını göreceksin canım
bu arada,ben de kısmetse epidural istiyorum muhakkak.Bakalım Allah ne gösterir
canım yani zararını duymadım ama benim de yazdığım gibi günde iki ideal ölçü canım,hem sıcaklarda da çok iyi geliyor valla.
Şöyle sodadan önce bardağa yarım limon sıkıyorsun söylemesi ayıp,süper C Vitamini deposu,üzerine sodayı yavaşca boşaltıyorsuuunn,serin serin dikme de yanında yatkaydirigubbakcemile3
canım kızının kilosu normal bence..27 4 keen benımkı 1200 idi. dktr normal dedimaşallah oğlunabizde dün gittik kızımla benimkide normalden fazla aşağıdaymış rahim ağzına devamlı baskı yaptığı için kasılmalarım oluyo normal doğum yapan ben çookk korkmaya başladım dr epidural normal doğumu önerdi çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum bu arada kızım 27 haftada 1150 gr olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi
selam cnm ıyıdır senden ıyısınıdr ...selam kizlar nasilsiniz bakalim???
sezeryan düşünüyormusun?işta ben onu anlamıyorum sık sancı gelene kadar bekliyoruz dedi dr bende sancı çekeceksem epiduralin ne anlamı var diyorum çoookkk kararsızım bide bebeğin normalden aşağıda durması beni geriyoo epiduralin yapılışını seyrettim hiçte iç açıcı değil moralim çok bozuk devamlı yastayım iki gündür
canım kızının kilosu normal bence..27 4 keen benımkı 1200 idi. dktr normal dedi
selam cnm ıyıdır senden ıyısınıdr ...
sezeryan düşünüyormusun?
ay canlarım geçmişe de göz atıp geldim herkes rahatsızlanmaya başlamış ufak ufak,ALLAH kolaylık versin hepimize inş.
bizde muayenemizi olduk,1kg115gr olmuş kelebeğim bana da az geldi doktor çok iyi endişe etme dedi..
yüzünü çok net gördük bu kez ağzını açıp açıp kapatıyordu bu arada ters dönmüş tepetaklaktıkaydirigubbakcemile3
canım doktor iyi dediyse iyidir hatta bana kilounu bilem söylemek istemedi 1 kiloyu doldurmuş dedi bende ekrandan baktım 1274 yazıyordu kaydirigubbakcemile5maşallah oğlunabizde dün gittik kızımla benimkide normalden fazla aşağıdaymış rahim ağzına devamlı baskı yaptığı için kasılmalarım oluyo normal doğum yapan ben çookk korkmaya başladım dr epidural normal doğumu önerdi çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum bu arada kızım 27 haftada 1150 gr olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi
selam canım hoşgeldinselam kizlar nasilsiniz bakalim???
ay canlarım geçmişe de göz atıp geldim herkes rahatsızlanmaya başlamış ufak ufak,ALLAH kolaylık versin hepimize inş.
bizde muayenemizi olduk,1kg115gr olmuş kelebeğim bana da az geldi doktor çok iyi endişe etme dedi..
yüzünü çok net gördük bu kez ağzını açıp açıp kapatıyordu bu arada ters dönmüş tepetaklaktıkaydirigubbakcemile3
nisasum cum sezeryanı hiç düşünmüyorum zaten dr um önermiyo sezeryanı ancak çok zor ve ani durum olursa yaparım diyo yani riskli durumda onun için allah bilir ama ben hiç düşünmüyorum hatta epidurali bile aklımdan geçirmemiştim ama içime biraz korku geldi
canım doktor iyi dediyse iyidir hatta bana kilounu bilem söylemek istemedi 1 kiloyu doldurmuş dedi bende ekrandan baktım 1274 yazıyordu kaydirigubbakcemile5
inş. doğuma kadar bi 2kilo daha alırlarda en az üç kilo ile doğururuz prens ve prenseslerimizi (SAĞLICAKLA)
ben 2.650 gr doğmuşum tahamcım 3 olması şart deel yani bana çeksene olabilir en azından çıkışı kolay olurkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?