zuzu teyzesi sabit durmuyor ki dönüp duruyo cadalozum benimopuyorumnanaktan
yo annem çokta çabuk geliştin dio hayırlısı canım yaa senin 2.beben demekk
ay ne güzel inş sağlıcakla hayırla gelir
teşekkür ederim canıma.s.inş. alya dua hanımefendiye rabbim bide yakışıklı bi kardeş verir:CüvCüv:
amin canım...ısteyene herkese versın tabii bizede ıkıncılerı nasip etsın
gel kızım bu teyzeler bugün bize pas wermio..hadi bis gidip işimizi yapalıımm..ii bakın kendinize teyzeleri...görşürüz..
teşekkür ederim canıma.s.inş. alya dua hanımefendiye rabbim bide yakışıklı bi kardeş verir:CüvCüv:
gel kızım bu teyzeler bugün bize pas wermio..hadi bis gidip işimizi yapalıımm..ii bakın kendinize teyzeleri...görşürüz..
bi kardeş kesmez bizikaydirigubbakcemile3
oyy zuzummm ben telefondaydım annişle konuşuyoduk nerelere kaçtın yorma kız kendinilmaz:
aa musyascım aynı dertten muzdaripsiz yavrum bende diş ağrısı çektim dün gece sabaha kadar
dişinol denedin mi?
saolun kızlar günde 3tane minoset verdi banamısın demiyo denemedim gargaram var doktora sormadan kullnmak istemiyom onuda kızlar ben 6aydır diş agrısı çekiyomda 6gündür 7/24durmadan agrıdı aglatana kadar anlayın durumugeçmiş olsun musyas dr gitmedin mi 6 gün nasıl çektin diş ağrısını allah kolaylık versin
amin taham..
benim görümcem dişçi bebek doğana kadar bişey yapmasak daha iyi dedi
ve dişinol verdi dişinol iyi geliyor bi dene istersen
kuşum dişinol karanfil özü bi zararı olmaz pamuğa sürüp dikkatlice ağrıyan yere yerleştir dudağına değidrme ama yanıyo uf oluyo,geçmiş olsun..
bu arada annişler Alyamla ciciler ekledik ilk defa ;bakın cicilerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?