Handan güle güle kullansın paşamız beşiğini inş.
:bbo:inş o accık acııkıtr zuzum dualeım seninle 2 gün az bi zaman dayanırsın canım kaynanayada sıkma canını inş az kalır yada seni sinir etmeden akıllı uslu kalır:Saruboceq:
zuzum ben yıkamıcam ama temiz hepsi boşuna kalıp kirlenmesin demi daha 2 ay var yani kaldırım he
inş bu olayı 1 haftayda atlatırsın kuşum ,boşver çok düşünme şimdiden gelince bol vaktin olacak düşünecekkaydirigubbakcemile3 kıs annem yorgan yaptırdı yıkadı tertemiz verdi kadın çarşafları gerşeyi yıkanmış zaten nie yıkım tekrar ondan didim ben bu hafta izlim haftasonu kaldıralım bari yatagını felan erken daha kanımcaCADIARZU2 gün herkesle,bi 4-5 te sonradan kanımca..kendisi sewer biyere gidip kalmayı ben olsam çatlarım ewimi özlerim..e tabi o burdayken nete de pek giremem..ayhh düşünmiyim iisimi.:))))
kız yıkarsın noolcak..ser de seyret çok güsel oluyoo opuyorumnanaktan hem paketli bile olsa bi kere yıkamak iidir paketlenene kadar nerelere değdi bilemessin cücüm
günaydın kızlar...inşallah iyi bir hafta geçiririz...handancım yatağın çok hoş güle güle kullansın meleğin...
hayırlı olsun elam aldıkların ne kadara aldın nasıl bişe aldın anlat helekaydirigubbakcemile3 ayy dimi kısss 30 bitti çok az kaldııııııııııdelikafadulden
bidaa yeme kıs ööle delüm..kaydirigubbakcemile3 ben de son 3 günlük abartı yorgunluktan soora akıllandım bugün yangelip yatcam..dün akşam garip bi ağrı wardı karnımda..belime de wurdu çok korktum...akıllandım ama daha az iş yapcam..hee bu arada kaynanamın gelmesine kaldı 5 kafamçokkarıştı wee asıl bomba hani kalabalık bisürü misafirim gelio ya 2 geceliğğine,kaynanacım onlarnan geri dönmiyip accık kalcakmış görümcemlen birlikte..bu accık nekadarki aceppp...
koy kıs pijimiklerinin resmini mrk ederisss
batar tabi kaydirigubbakcemile3 aminnn saol teyzesiiiopuyorumnanaktan
canım bunu çok behendim yıkanabilir felan olması çok hoşuma gitti o yüzden bunu tercih ettim , yatagı kurduk içini düzdük hevesle ama erken demi geri kaldırım demi ya sen kaldırdınmıCADIARZU
inş bu olayı 1 haftayda atlatırsın kuşum ,boşver çok düşünme şimdiden gelince bol vaktin olacak düşünecekkaydirigubbakcemile3 kıs annem yorgan yaptırdı yıkadı tertemiz verdi kadın çarşafları gerşeyi yıkanmış zaten nie yıkım tekrar ondan didim ben bu hafta izlim haftasonu kaldıralım bari yatagını felan erken daha kanımcaCADIARZU
saol zeynepcimmmmmmmmopuyorumnanaktan
cnm çok gezdim dün ümraniyede fiyatlar hep aynıydı walla...
gecelik sabahlik takımı 65tl pempe rengiopuyorumnanaktan
pijamik takımımda 30tl oda pempe
ikisi sanki takım gibi sabahlığı pijamik takımının üstüne bile giyebülürün yaneyerimseniben
bide 4 don 2 atlet 3 çorap aldım onlarada 15tl verdim
bide pempe ve kırmızı saç bandı aldım 5tl
bitek terlik kaldı aradım taradım buşamadım bişey-tatlicadiarzu-
sizden öneri bekliyomzemuszemus
ayy yok yemem cnmopuyorumnanaktan
sende çok yorma cnm yaa çok etkileniyo kuzularımız
ayy deme kıss 2 geceden sonra inş. kalmazlar 1 haftaa, amann boşver napıp eder sen yolalrsın nasılsayerimseniben
ayy banne banane kimse koymadı bende koymıcammkaydirigubbakcemile3
cnm benimki kurulu hala kaldırmayıda düşünmüyom wallaopuyorumnanaktan
esmacım nbr..nezamandır yoksun yoksa ben mi rastgelmiorum..ii demi bebikk....geçmiş olsunnn
sağol elamm inş. geçer ya
sen nasılsın...
ne yedin kıs ela çocu etkilicek
Elalım aldığın geceliğini donunu eklesene görelim nasılmış.. :ecrin_bebek:
hamburger, tavukburger, patetaes kola, yarım lahmacun 1 saat sonra falanda karpuz-tatlicadiarzu-
kafamçokkarıştı :1shok: :1ninca: :mymeka:
geceliği eklemimdee donumu eklim sadeceelülülülülülü
don gecelikle takım değil kızım onları büyük donlardan aldım, ama onunda birini pempe aldımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?