maşallahhhh opuyorumnanaktanamanın 29, haftaya girdim maşallah oğluşuma
ANG€L;8162975 .!.:günaydın güzel annişler herkese hayırlı bir hafta diliyorumzemuszemus
handancım yatağınız çok güzelmiş.mışıl mışıl uyusun içinde bebişin
oo kızlar gecelikler alınmış bizde eksik daha çok aylıgı bekliyoz malum bizde tek babamız çalışıyoheray kısıtlı sayıda eşyamızı alıyozzz
iyiyim bitanem evet giremiyorum yaaa işlerden yıllık izne çıkanlar oldu onların yerine bktım yoğundu herkez geldi bende yerime geçtimmm girebiliyorum artıkkk.. bide ağustos sonu gelse bende çıksam çok daraldım valllaaaa hiç çalışmak istemiyorum bide üstüne diş ağrım eklendiii..... bebişim iyi ağustos 3 de kontrolümüz var 1 aydan fazla oldu göremiyorum...
sen nasılsın cnmm...
inşallah geçer esmacım:teselli:
ben iiyim cnm çok şükür büyüyoruz kızımlaopuyorumnanaktan
hamburger, tavukburger, patetaes kola, yarım lahmacun 1 saat sonra falanda karpuz-tatlicadiarzu-
geceliği eklemimdee donumu eklim sadeceelülülülülülü
don gecelikle takım değil kızım onları büyük donlardan aldım, ama onunda birini pempe aldımopuyorumnanaktan
güüüüüüüüüünaydın bende çok yorgunum ama mutluyumda arkadaşlar duvar cam çerçeve koltuk perde .....hepsı yıkand veeeeeee bittı tabıbende bittım koca göbişle cam sildımama bittıya inşallah doğuma kadar kırlenmezkaydirigubbakcemile2
inşallah geçer esmacım:teselli:
ben iiyim cnm çok şükür büyüyoruz kızımlaopuyorumnanaktan
hamburger, tavukburger, patetaes kola, yarım lahmacun 1 saat sonra falanda karpuz-tatlicadiarzu-
:1shok::1shok::1shok::1shok:
elam ben senin yediklerini yeseydim şekerim 500 olurdu herhalde
hoşbulduk musyasçım...
elacım terlik olarak bana gecelik aldığımız yerdeki kadın bu geceliğin altına babet giyiyorlar çok şık duruyo dedi..bende krem rengi bir babet aldım..gerçi o geceliğimi hastaneye götürmüycem 2 tane penyeden aldım onları götürecem..onların altınada ne giyerim bilemiyorum..
he pardon kuzu ben hazır uyku seti sandımdı..serme ozaman tabe tozlanmasınnn
ben koydumdu geceliğimi tee nezaman uydurma..koy çıbıkkk kaydirigubbakcemile
amaninnnnnnnnnnnnnn biz 29+1 olmuşuz ya ben hala 28kusur biliyom negüselllllllllllllllllll:)
tickerin çok datlu...bi çamaşır kalmış askıda onu da geçincek arabasına bincek..çok sewimli yaa
kıslar bizde izin konusunda kocişle karar verdk 7 agustosda raporumu alıyorum 14 agustosa kadar çalışıyorum sonra 2 hafta yıllık ,iznimi kullanıorum ve gidiş o gidişzemuszemus yani agustosta çalışmış gibi maaşımı alıcam ama 2 haftasıını çalışmış olucam ,yani 3 hafta daha sizinleyimopuyorumnanaktan
kıslar bizde izin konusunda kocişle karar verdk 7 agustosda raporumu alıyorum 14 agustosa kadar çalışıyorum sonra 2 hafta yıllık ,iznimi kullanıorum ve gidiş o gidişzemuszemus yani agustosta çalışmış gibi maaşımı alıcam ama 2 haftasıını çalışmış olucam ,yani 3 hafta daha sizinleyimopuyorumnanaktan
kıslar bu terlik olayı ne anacım benim bi sürü terligim var birini giyerim işte bide ayrı dogum terligimi alıcaz sizde ha ne masraflı karılarsınız
saol bitanem benim seninkide öyel çok şeker ay binsinde arabaya beraber gezelim babazıgıyla 3mü artık çok özlüyoz kızımızı bian önce kucagımızza almak istiyozzz minicik ayakları karnımdan hissedipte tutmanın arzusuyla yanıyozzzzopuyorumnanaktan
oo senin daha iimiş kıskaydirigubbakcemile3bende agustosun 7sinde gidebilşirm normalde ama agustos maaşımı alım die şediomHandanım bende 7 ağustosta izne çıkıyorum . 2 haftalık yıllık iznim sonrada doğumiznimi alacağım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?