evde netim yok kıslar ya napcaz bilmiommafoldumben
elam ben senin yediklerini yeseydim şekerim 500 olurdu herhalde
Özellikle pempe tonunu eve gider gitmez ekliyorsun bananeee :jeyyar:
maşallahhhh opuyorumnanaktan
hoşgeldin angell...sanada hayırlı haftalarr
bisde ööleyis cücüm sıkma canını..anane destekli gidiyorus bisde yoksa nerdee:))) halledersin daha war:)
askaldı canım bikaç hafta daha sabır..iim bende şükür...ben de kuzumu özledim..temmuz başından beri görmüyorummm
iwiittt nolur donunu ekle napalım bis geceliği hepimis donunu merak ediorus kaydirigubbakcemile3 delü...
inşallah geçer esmacım:teselli:
ben iiyim cnm çok şükür büyüyoruz kızımlaopuyorumnanaktan
hamburger, tavukburger, patetaes kola, yarım lahmacun 1 saat sonra falanda karpuz-tatlicadiarzu-
:1shok::1shok::1shok::1shok:
yuhhhhhhhh ela nası yedin onların hepsini a may god:bbo::mymeka:
kızım bi hamburger yarım tavukburger yarım lahmacum heraldee:1closedeyes:
aynen sana katılıyorum deil 500 1000 bilem olabilir bizim şekerler yasemincim...yani sana diyecek söz bulamıyom elacım nasıl sığdırdın hepsini midene...:sm_confused:
yarım yarım olunca sığdı ama sonra nefes alamadımkafamçokkarıştı
ay şimdi bunca masraf arasında alamayız zeynepcim ya annemlerde net var arada bi onlara giderim
Nan pintilik yapma git kendine güzel bir terlik al :mymeka:
belkim benimkide olmuşturr-tatlicadiarzu-
yarım yarım olunca sığdı ama sonra nefes alamadımkafamçokkarıştı
kızlar baksanıza mayıs bebegi bu sitedenbizimkilerde böyle olxcakmı ya çok heycan yapıyom gördükçe böyle sevimlileri maşallah
[URL=www.resimupload.com/ds948604517_p1020035.html][/URL]
Kızlar ya saraçhanede mobilya beşikler ve dolapları varmıydı gördünüzmü ??????
ayy kıslar valla kafama takıldı ben sizsiz duramam hakketten yaaa , canan senin evde net varmı kıs sen napcan ?*
Ben kocişe söyledim eve internet almalıyız yoksa ben kızımı nasıl büyütürüm dedim kaydirigubbakcemile3 oda tamam alırız dedi bakalım inş. alırız
kıslar bu terlik olayı ne anacım benim bi sürü terligim var birini giyerim işte bide ayrı dogum terligimi alıcaz sizde ha ne masraflı karılarsınız
valla elacım zate normalde çarpıntım çok bide o kadar yeseydim tahtalıköyü boylardım herhalde..şeker ve taşikardi bir arada süper giderdi çünkü kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?