2009 Ekim Anneleri

ya kıslarrrrrrrrrr huu size bişi sorcam, sizinde kalçanıza kramp giriyo mu geçeleri ve leğen kemiğiniz ağrıyo muuu mafoldumben

randevumu aldım kıslar 7 agustos saat 15-00 de ogluşuma gidiom

dandanım bende oğluşumu cuamrtesi gördüm çok tatlıydı teyzesi 1274 gr olmuş iyimi acaba kilosu sende hayırlı haberlerle gel yalnız oğluşumun pozisyonu tersmiş bu ters olunca sezeryanmı oluyor acaba dönewrmi sizce ne dersiniz ben normal doğum istiyomda sezeryana kendimi hazırlamadım ben

ya kıslarrrrrrrrrr huu size bişi sorcam, sizinde kalçanıza kramp giriyo mu geçeleri ve leğen kemiğiniz ağrıyo muuu mafoldumben

yok canım kalçama girmio o eksik olsun bari ama bacaklarıma girio çok fenamafoldumben bide yan yatıom bacakalrım agrıo üstüne çok yatıom die mafoldumben

günaydın kızlar... bnm de hergun uykuda bir öğün kramp girer oldu ve bn cok uyuyorum bu aralar gunde 11-12 saat cok uyuşuk hissediyorum kendimi sizin uyku düzenleri nasıl ?

günaydın kızlar... bnm de hergun uykuda bir öğün kramp girer oldu ve bn cok uyuyorum bu aralar gunde 11-12 saat cok uyuşuk hissediyorum kendimi sizin uyku düzenleri nasıl ?

canım çok uyuyormuşsuın ya o seni uyuşuk ve halsiz yapar , ben akşamları en geç 11 de yatıyorum sabah 7,30 da uyanıyorum 8-8,5 saat uyuyorum yani tabi geceleri uyanmalarımı saymazsak wc felan bence düzene koy bu kadar uyuma canım

kıslar benim bi sorunum var ; kutumda çok baskı var ve agrı var sizde böle bişe varmı? alt bölgemde sürekli bi baskı hissediyorum özellikle yatıp yada oturup kalınca çok fena kutum arıo bu normalmi sizce ? yoksa bebeişim dogum kanalınamı giirdi die kokuom bazen

günaydın canım, bende hep uykulu hissediyorum yaaaaaaa, ama uyumuyorummmmmmm uyuyamıyorummmmmmm :çok üzgünüm:

evet cnm haklısın bi düzene koymam lazım.gece bnde kalkıyorum 3 kez falan wc ye ..gece 12 sabah 11 30 cıvarı kalkıyom coğunlukla ((( tabı yemek düzenide kacıyo cok uyuyunca siz böle yapmayın kızlar bnm gibi yarın erken kalkcam :1rolleyes:

düzelir yasemincimmm merak etme, handancım eğer bebişin döndüyse ve pozisyonunu aldıysa o yüzden öle hissediyosundur merak etmeee, öle diyo doktorlar çünkü yerimseniben

Son düzenleme:
dödügündenmi öle oluo papatyacım sence efet döndü benim bebegim doktor söledi ama ne bilim diger dönen anneler sizdemi bölesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…