2009 Ekim Anneleri

nerde o foto merak ettim...kiz kac kilo almis peki belki kilosu coktur...

fırça yedik nan resmenn :dilcikar:

nerde o foto merak ettim...kiz kac kilo almis peki belki kilosu coktur...

o resmi bulmam imkansız ben de diğer topiclerde dolanırken link vermiş kızın biri o linkten gördüm göbişi canım ya . hatırlamıyorum şimdi nasıl becerdim. .
zaten çatlaklar derinin o kadar alt tabakasında oluyormuş ki sürülen kremin oraya işlemesi imkansızmış yani. selülite kremle çare bulundu mu hayır. dolayısıyla bu da aynı şey . kremle halledilecek bir mesele değil. benim annem ne krem sürmüş ne bişey. hiç çatlak yok . gel gör ki ben de var. bünye yapıyor bunu .

elam sen çiş tahliline ne zaman gidicektin ben sabah verdim burdaki özel bi laborutuvara 15 tl aldılar 10 ağustosta da rütin tahliller içn hastaneye çağırdızemuszemus

bende işyerindeyim bacaklarım ve ayaklarım davul gibi şiş

tuzu mutlaka çok azalt ve suyu da arttır canım ilaç niyetine, uzanabiliyorsan da ayaklar başından yukarda olsun, hatta gece bile yastıkla destekle, hiç problem kalmaz, soğuk su dolu leğene 1 çorba kaşığı tuz atıp ayağını basarsan da iyi geliyor. Fazla soğuk olmasın böbrekleri ve bebekleri üşütmeyelim yerimseniben

ben beyazı begendim cinan , nerden alıcaksın bak modesada üçlermi üçkardeşlermi ne öle bi mobilya var ablam ordan aldı kendileri imal ediolar çok kaliteli güsel mobilyalaro bende baktım

elam sen çiş tahliline ne zaman gidicektin ben sabah verdim burdaki özel bi laborutuvara 15 tl aldılar 10 ağustosta da rütin tahliller içn hastaneye çağırdızemuszemus

cnm ben çiş tahlilini cuma günü vercem ama gittiğim hastaneye gitmeyi düşünüyorum...
benim kontrol 17 ağustosta diğer tahlilleride o zaman alırlar sanırımyerimseniben

pempem bende beyazı beğendimyerimseniben hem 2. bebek içinde ideal olurryerimseniben (ulenn ne idareli hatunum görünüyonuzmukaydirigubbakcemile3)

beyazz olsuunn..pembiş şeylernen süslersin renkli olur osaman (( bu mehaya laelaelaelaelae )))

ikinci welet irkek olursa mawiş uyku setleri neim ona kullanırsın (( ben de idareli hatunum bu da elaya lülülülülülü ))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…