gayet iyi anladım canım da o kadar kilo muhabbetinin üstüne biraz tuhaf oldu o bakımdan.
neyse sildim............
cok ayip ettin simdi once linklere baksaydin anlardin oyle olmadigini:umursamaz:
ayıp mı ettimm??? pardon ozaman...arada keyiflenip geyik yaptığım için..neyse ben kaçar..hoşçakalınnn
öyle dedi valla cumartesi kontrolüm vardıya hem ben iltihap olduğunu eşimede söylememiştim çok hap içiyon diye kızıyor bende söylemedim oda çocuğa bi şey olsun doktorla sana sorarım dedi çok kızdım çok neyse sonra barıştık doktor eğer hala iltihap varsa serum ve iğneler seni bekliyor dedi ben iğneden çok korkarım bende eşime tedavi etmezsek erken doğuma neden olur dedim doktorda onayladı :teytey: çocuğa bi zararı olmazmış iltihabın sadece erken doğuma yol açar dedi saat 4 olsada sonum belli olsaa CADIARZUayy yasemin bende tırstım yaa şimdii bendekide gitmediyse iğne ve serummumafoldumben
anlamamissin bence..ben bu kurabiyeleri arkadaslara goturmek icin yapicam onlarin kilo alip almamasida beni ilgilendirmez:roflol:
öyle dedi valla cumartesi kontrolüm vardıya hem ben iltihap olduğunu eşimede söylememiştim çok hap içiyon diye kızıyor bende söylemedim oda çocuğa bi şey olsun doktorla sana sorarım dedi çok kızdım çok neyse sonra barıştık doktor eğer hala iltihap varsa serum ve iğneler seni bekliyor dedi ben iğneden çok korkarım bende eşime tedavi etmezsek erken doğuma neden olur dedim doktorda onayladı :teytey: çocuğa bi zararı olmazmış iltihabın sadece erken doğuma yol açar dedi saat 4 olsada sonum belli olsaa CADIARZU
mehayım ben 8 li olanı daha çok beğendim daha bi samimi sankimmmmm :kedi: bana unlu şeyler demeyin cuamrtesi kaçırdım herişeyi fazla fazla şekerim 209 du offfff
canancım beyaz çok hoşuma gitti erkeğede uygıun olur bi dahakine yaniiikaydirigubbakcemile5
anlamamissin bence..ben bu kurabiyeleri arkadaslara goturmek icin yapicam onlarin kilo alip almamasida beni ilgilendirmez:roflol:
konu arkadaşlarınn kilo alıp almaması değil zaten. ilgilendirmediği kesin bazı şeylerin. konu bu. sen anlamamış olabilirsin cücüm. neyse fffff
kısslar tekrar slm az önce elektrik kesildi pat diye kapandı..nasılsınız...keyifler nasıl?
mehaycım en son ben çıkarken sol kasığın ağrıyodu geçtimi????? yat dinlen dedim gittim burdasın geldim hala burdasın
bahair sen sadece yataginimi alacaksin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?