2009 Ekim Anneleri

iyi olmaya calisiyorum seldusum sen nasilsin??bebis nasil??:ecrin_bebek:

ii olmaya calısıyorum canım yaaa..bazen cok fena agrılarım oluyor karnımda nerem agrıyor onu da bilemiyorum((( oğlusum da maasalllah hiiiç durmuyor sürekli hareket halinde süekli tekmeliyor dönüyor normaldir heralde...insallah dogunca bu kadar hareketli olmaz:)))))

kısslar ben olusuma park yatak aldım ama rengi farklı geldi..gerci bunu da begendi eşim ..ciciler topiğine eklemeye calısacam bi bakın bakalım beğenecekmisiniz ok

öyle dedi erken doğuma yol açar dedi başkada bi şey demedi bugün yine soracam doktor arkadaşım olunca ii oluyor herhaltı soruyom hatta bana idrar vermeden ilk önce vajinanı sil dedi sonra orta idrarını ver tahlile dedi seveyrum ben doktoruma yaaaa opuyorumnanaktan

canım bende sadece beşik alacam mavili beyazlı istiyom bi tane beğendim dur gösterem hemen
Untitled Document hemen yorum istiyorum bu büyüyen ve sallamalı modeli :lepi:

canım ilk başta yatak bile almayı düşünmüyorum yeğenimden kalan oyun parkı var 1-2 sene belki onda idare ederim ablam o şek,lde idare etmişti. sadece ikeadan 1 tane beyaz dolap aldım çift kapaklı o kadr
ben daha hic bisey almadim..bende yatagini ve kiyafetlerini koymak icin kucuk bir dolap alicam..3-4 yasina girince yatak odasi takimi alirim yatakli..oyle dusundum..

agrilar normal canim bendede ara ara olup geciyor..

verdiğin bilgiler için soğol canım.12 saat oturarak çalışoıyorum gün boyu uzanamıyorum.eve gidiyorum gene aynı yemek yap,ye duş al yatma saati geliyo ancak yatınca ayağımın altına yastık alıp yatıyorum.suyuoldukça çokiçiyorum.

selam kıslar nasılsınız...konu ne bilmiyorum ama bu gece aklıma takıldı hani süt pompası varya onu kullanıp bebeğe sütü biberondan içirsek acaba memeyi istemeyebilirmiki...ben ocakta okula devam etmeyi düşündüğüm için bana lazım olacak ama korkuyorum sütten kesilir diye mafoldumben

yasemincim öncelikle geçmiş olsun.benimde idrar tahlilimde bakteri çıktı.doktor antibiyotik verdi 1 haftadır kullanıyorum.sende kullandınmı ilaç falan.

hayir canim alisinca bisey olmaz..benim eltimde biyere gidecegi zaman sagip koyuyordu veriyordu esine o iciriyordu saati gelince..ama normalde emiyordu bebek istememezlik durumu olmadi hic.

baktim seldusum guzelmis besigin hertarafinin mavi olmamasi daha iyi tabi renkli renkli olsun biraz..gule gule kullansin oglusun...

hayir canim alisinca bisey olmaz..benim eltimde biyere gidecegi zaman sagip koyuyordu veriyordu esine o iciriyordu saati gelince..ama normalde emiyordu bebek istememezlik durumu olmadi hic.

hımm inşallah öyle olur canım ya...bu arada ben gecen perşembe kontrole gitmiştim ya 4 hafta sonraya verdi randevuyu galiba ondan sonra 2 haftaya düşecekmiş ama emin değilim...

kizlar doktorunuz size soyledimi kacinci haftadan sonra iki haftada bir muayeneye gidicekmisiz????

bana bişey demedi yaaaa..herkes artık 15 de bir gidiyormus bizimki diğer aya gel dedi o kadar..sinr oldum..bi de sadece bi sorun olursa mutlaka ara dedi...

bana bişey demedi yaaaa..herkes artık 15 de bir gidiyormus bizimki diğer aya gel dedi o kadar..sinr oldum..bi de sadece bi sorun olursa mutlaka ara dedi...

yok canim yaa herkes iki haftada bir gitmiyor daha..bende senin gibi ayda bir gidiyorum mesela..ultrasonlada bakmiyor ustelik her ay 2-3 ayda bir bakiyor...:çok üzgünüm:

canım dar ağızlı ve bebek çektikçe süt gelen biberonlardan kullanırsan memeyi bırakmıyormuş. öyle yaparsın sen de bırakmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…