iyi olmaya calisiyorum seldusum sen nasilsin??bebis nasil??:ecrin_bebek:
cevap vermek zorunda degilsin zaten sende...ilgilenmiyorsan cevap vermezsin olur biter ...uffleyip pufff leyecek bisey yok..
öyle dedi erken doğuma yol açar dedi başkada bi şey demedi bugün yine soracam doktor arkadaşım olunca ii oluyor herhaltı soruyom hatta bana idrar vermeden ilk önce vajinanı sil dedi sonra orta idrarını ver tahlile dedi seveyrum ben doktoruma yaaaa opuyorumnanaktanyasemin benim eşimde çok ilaç kullanıyosun diyo bana, önceden herkes herşey için bu kadar ilaçmı kullanıyomuş diyo...
inşallah ikimizinde sonuçları iyi çıkarda uzun tedaviye gerek kalmaz...
senin doktorunmu söledi iltihabın sadece erken doğuma neden olacanı? başka bişey olmazmıymış???
yzsemincim bence beyaz takım. bende b ebek takımlarına bakarken o beyaz takımı alsammı diye bir ara düşünmüştüm. ama oda takımı almayacağım için vazgeçtim... demek istediğim bence beyaz takım hoş
ben daha hic bisey almadim..bende yatagini ve kiyafetlerini koymak icin kucuk bir dolap alicam..3-4 yasina girince yatak odasi takimi alirim yatakli..oyle dusundum..canım ilk başta yatak bile almayı düşünmüyorum yeğenimden kalan oyun parkı var 1-2 sene belki onda idare ederim ablam o şek,lde idare etmişti. sadece ikeadan 1 tane beyaz dolap aldım çift kapaklı o kadr
ii olmaya calısıyorum canım yaaa..bazen cok fena agrılarım oluyor karnımda nerem agrıyor onu da bilemiyorum((( oğlusum da maasalllah hiiiç durmuyor sürekli hareket halinde süekli tekmeliyor dönüyor normaldir heralde...insallah dogunca bu kadar hareketli olmaz:)))))
kısslar ben olusuma park yatak aldım ama rengi farklı geldi..gerci bunu da begendi eşim ..ciciler topiğine eklemeye calısacam bi bakın bakalım beğenecekmisiniz ok
tuzu mutlaka çok azalt ve suyu da arttır canım ilaç niyetine, uzanabiliyorsan da ayaklar başından yukarda olsun, hatta gece bile yastıkla destekle, hiç problem kalmaz, soğuk su dolu leğene 1 çorba kaşığı tuz atıp ayağını basarsan da iyi geliyor. Fazla soğuk olmasın böbrekleri ve bebekleri üşütmeyelim yerimseniben
nan noluyonuz gene atışmayın bakem bakk şekerim çıakr heeeee :mymeka:
yasemincim öncelikle geçmiş olsun.benimde idrar tahlilimde bakteri çıktı.doktor antibiyotik verdi 1 haftadır kullanıyorum.sende kullandınmı ilaç falan.canım benim doktor özelde incelettir ii baksınla dedi 10 ağustosta da tekrar hastanede yapıcak bakalım 4 den sonra göstercem tahlili ne dicek eğer bakteri hala varsa iğne ve serum tedavisi vercem dedi inş. yoktur offff çok kastım kendimi bennnn:kedi:
selam kıslar nasılsınız...konu ne bilmiyorum ama bu gece aklıma takıldı hani süt pompası varya onu kullanıp bebeğe sütü biberondan içirsek acaba memeyi istemeyebilirmiki...ben ocakta okula devam etmeyi düşündüğüm için bana lazım olacak ama korkuyorum sütten kesilir diye mafoldumben
aman canim tamam ben sustum cikmasin sekerin:roflol:
hayir canim alisinca bisey olmaz..benim eltimde biyere gidecegi zaman sagip koyuyordu veriyordu esine o iciriyordu saati gelince..ama normalde emiyordu bebek istememezlik durumu olmadi hic.
kizlar doktorunuz size soyledimi kacinci haftadan sonra iki haftada bir muayeneye gidicekmisiz????
bana bişey demedi yaaaa..herkes artık 15 de bir gidiyormus bizimki diğer aya gel dedi o kadar..sinr oldum..bi de sadece bi sorun olursa mutlaka ara dedi...
canım dar ağızlı ve bebek çektikçe süt gelen biberonlardan kullanırsan memeyi bırakmıyormuş. öyle yaparsın sen de bırakmaz canım.selam kıslar nasılsınız...konu ne bilmiyorum ama bu gece aklıma takıldı hani süt pompası varya onu kullanıp bebeğe sütü biberondan içirsek acaba memeyi istemeyebilirmiki...ben ocakta okula devam etmeyi düşündüğüm için bana lazım olacak ama korkuyorum sütten kesilir diye mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?