2009 Ekim Anneleri

papatyalım hoşgeldin.

çoğu yerde bebekler biberona alışınca memeyi bırakır deniliyo. ama eğer ocağa kadar memeye aşlışırsa arada biberonla versen belki memeden kopmaz. benim ablamda çalıştığı için 4 aydan sonra yeğenimi anneme bırakıyodu annem biberonla yeğenime anne sütünü veriyodu ama gene de yeğenim 1.5 yaşına kadar meme emdi. kopmadı yani memeden. inşallah seninkide öle olur...

yok canim yaa herkes iki haftada bir gitmiyor daha..bende senin gibi ayda bir gidiyorum mesela..ultrasonlada bakmiyor ustelik her ay 2-3 ayda bir bakiyor...:çok üzgünüm:

tamam ozaman ammaaaan ii olsunlarda varsın bir ayda baksınlar ..görmesek de bebişlerimizi hissetmek bile cok güzl onları..oynuyor ya sürekli gülme krizine griyorum ben güldükce o daha cok hareket ediyor...yakında hep görecez insallah kuzularımızı...ayyy heyecan yaptım iice be yaaaa zemuszemus

1.5 yasina kadarmi???kafamçokkarıştı disleri cikmistir hep onun ama isirmistir hepkaydirigubbakcemile3

sorma canim yaa aynen bende cok heyecanlaniyorum vakit yaklastikca....:teytey:

doğru memeye alışmış olur dimi ocağa kadar...bende anneme bırakacağım zaten haftada 3 veya 4 kere 4 saatligine gidip gelirim... inşallah en az 12 ay falan emzirmek istiyorum bırakırsa cok uzulurum ya...

ANG€L;8169313 .!.:
yasemincim öncelikle geçmiş olsun.benimde idrar tahlilimde bakteri çıktı.doktor antibiyotik verdi 1 haftadır kullanıyorum.sende kullandınmı ilaç falan.
evet içtim bitti antibiotik canım bende artık kimseye yorum yapmıcam kırk yılda bi paşamızın beşiğine bakın bi fikir verin dedik sallayan olmadı hıhh :umursamaz:

kısslar biberon deyince aklıma geldi de chicco mu yoksa nuk mu alalım yalancı emzıklerini...nuk silikon emzik en iisi diyorlar yeni dogan için..sizce napayım???

yani biberonu doğru seçmek lazım diyosun CADIARZU

evet canım. bazı biberonlar bebeğin çekmesine gerek olmadan akıtıyor sütü ya da mamayı, bebeğe de kolay geldiği için o yüzden bırakıyor memeyi.. emmek için efor sarfetmesi lazım çünkü. ona dikkat edersen bir sorun olmaz.

kısslar biberon deyince aklıma geldi de chicco mu yoksa nuk mu alalım yalancı emzıklerini...nuk silikon emzik en iisi diyorlar yeni dogan için..sizce napayım???

ben nuk firmasinda calisiyordum cok kaliteli biberon ve emzikleri ama benim calistigim fabrika biberon fircalarini taraklarini falan yapiyor...ben nuk almayi dusunuyorum a.s

masallah canim baya tombismis..nasil besledin onu oyle??

delikafaduldendelikafadulden benim besemem le alakası yok sanırım canım bizimki biraz genetik..babası da maasallah neredeyse 5 kilo dogmus..annesinin karnındayken herkes kesin ikiz diyorlarmıs..:))))) ya aslında süt hiiiiç içemiyorumdiyorlar ya süt kilo yapıyor bebeğe diye ben en cok ceviz ve balık yiyorum ..onlar da yapar mı bilmem..

nukun methini çok duyuyorum. tabii damaklı almak lazım bi de. silikon damaklı olanlarından. ben nuby nin aldım silikon damaklı. bi tane de nuk alıcam.

anladimm sizinkide en az 4 kilo dogar o zaman seldussırnaşık şey

haklısın canım ozaman ben doktoruma sorayım doğuma yakın belki bi önerisi olur. saol canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…