2009 Ekim Anneleri

saol cnm benim iyi oldugu bunu yazdıgın beyazlarım bitsin bebişimin kıyafetlerine geçicem bugün ömrüm çamaşır yıkamakla geçicek sanırım hehe lolopuyorumnanaktan

bebişi dönen anneler ela seninde kutuna baskı varmı şekerim ? yürürken felan

dandanım nasıl bi baskı bu bahsettiğinCADIARZU hani bölee kutuya bişey batıyo gibi, ağırlık varmı gibimi ?
şuanda böle bişey yak hayatım ama sanki bahsettiğim gibi bişiler daha önce olmuştu bana

musyascım onları yıkamada bişey yokda asıl iş ütülenmesinde, 2-3 günde anca bitirmiştim walla...
bide sana tavsiyem çok küçük çamaşırları (çorap, eldiven gibi) çamaşır yıkama filesi gibi bişey satılıyomuş onların içinde yıka...
minik minik olduklarından ben makinanın lastiğinde 9-10 tane çorap eldiven çıkarmıştım, tabi sonradan onları elimde iyice yıkadım...
en kısa zamanda alıcam o yıkama şeyinden...

cok sukur seldusum işte daha demin konustuk bebişi asagıda hissediyrm sanki asagıYa inivericek gibi bir anda uzanıcam simdi onun için
Musyasım sen Allah a sıgın o en buyuk yardımcı dusunmeyelim zaten sıkıntı veren seyleri canım
gobişinin dısarı fırLamasıda normal canım endişe etme :)

tmm bitanem şimdilik bugünlük bende ince başörtüsünün içine koyayım yıkıyım çoraplarını ozaman bende enkısa zamanda alıyım ondan cnmmmopuyorumnanaktan

tamam bitanem ne giysem dışardan belli oldu çok bugün göbişim ondan korktum kuşum göbegim fırladı die ohh rahatladım şimdiopuyorumnanaktan

musyas hamile kalmadan önce göbek deliğin çok derin değilse böle olması normal...
benim deliğim baya derindi, ama şimdi hiç kalmadı, çok yüzeyde duruyo ama gitgide seninki gibi olacak sanırım...

tmm bitanem şimdilik bugünlük bende ince başörtüsünün içine koyayım yıkıyım çoraplarını ozaman bende enkısa zamanda alıyım ondan cnmmmopuyorumnanaktan

benim suanda duz senin haftalarında veya 1 2 hafta sonra benimde oyle olcaktır buyuk ihtiMal :))

kutumda agırlık var gibi bide iki yanı agrıo sag ve sol köşeleri kutumun yürürken düşücek gibi sanki bebişim acaba çokmu aşagı indi die düüşündümde bi an haftaya cuma gidiom doktora sorcamda sizde varmı die merak ettim

musyas hamile kalmadan önce göbek deliğin çok derin değilse böle olması normal...
benim deliğim baya derindi, ama şimdi hiç kalmadı, çok yüzeyde duruyo ama gitgide seninki gibi olacak sanırım...
vallahi içerdeydi çok bianda çıktı annem zorlanma egilirken kalkarken dedi ben inat yapar gibi çok egiliyom kalkıyom dengesizim biras sanırım ondan hehe

yerimseniben yerimseniben yerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

bazen bende de oluyor o his kuzum..hatta sürekli eşime diyorumbu cocuk cok mu asagıda ne diye..doktor da normal olması gereken yerde dedi..yürüyüs yapınca daha cok hissediyorum öle..ama yürümesem de olmuyor cok hantal oluyorum tümgün evde ...bu aksam yine gidecem kociş işten gelsin de:)))) yine de dikkat edelim ne olur ne olmaz demi????

opuyorumnanaktan OPTUMM hepinizi kızlar , ANG€L, engidi, handan2546, iremmm, musyas, seldus, zeynepzeynepzeynep, zeyno55
ELAMM :)opuyorumnanaktan
Ben kactımm gorusrzz
Mehayım senii de optumm nireye gittin boylee acillllopuyorumnanaktan

evett canım yuruyuste yapsak işte yapsak aslında cok yormamak gerek.. enerjik hissediom die tum işi yapıyorum daha da temizLik yapasım geliyorr
Ne olur ne olmaz kotu bişi olmasınn Allah esirgesin hepimizi bebişlerimizi :)))
Yavass yavass sahilde gibi yapın yuruyusunuzu biz oyle yapıozz :)))) optummm canım gorusurz ben dinlenim biraz daha atıstırıcam bide :))) opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm hiç bi fikrim yok inanki:sm_confused: ama dediğim gibi ağırlık gibi bişey bana bi ara olmuştu ama ben önemsememiştim, şimdi sen söleyince aklıma geldi...
Aklına kötü şeyler getirme cnmopuyorumnanaktan

klava: bak sana oklova geliyor, dinlesene kızım anneni:mymeka:
büyüklerin bi bildikleri varki konuşuyolar demi...
hepimiz eğilip doğrulurken, yerden bişey falan alırken artık 2 kat daha özen göstermeliyizyerimseniben

güle güle nalancımopuyorumnanaktan kendine ii bakŞeniz

dinlen canım dinlen görüsürüz yine ben de cıkıyorum zaten afiyet olsun bu arada:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…