2009 Ekim Anneleri

çalışan analar yeni bi topik açtım doğum izniyle ilgili yorumlarınız bekliyorum güzeller...

kızlar büyük abalam aradı sideden bodruma geçiyolarmış fethiyeden geçecekmişiz sana bi kahveye uğrayacaz dedi dolayısıyla apar topar çıktım topikten başladım temizlik yapmaya.. yerleri süpürüp sildim tuvaletleri lavaboları temizledim tozu aldım şimdi oturdum. çok yoruldum ama ablamları ve yeğenimi gröeceğim için de çok mutlu oldum

dandanım ajkım tam benim durumumu anlatmışsın...bende tek bende var böle bi problem zannediodumm....bende senin gibi bebiş aşağıda olduğu için böle olduğunu düşünüyorum...çarşamba günü randevum var....dr.la konuşacağım bunuuuu...özellikle yürüyünce yorulunca oluyorrrkafamçokkarıştı
slmmmmmm fıstıklar........opuyorumnanaktan

baharcım gözünaydın canımmm...ne güzel ablan ve yeğenini göreceksinn..çok isterdim bende ablam veya kızkardeşim olmasını..yeterki olsaydı ben temizlik yapmaya yorulmaya razı olardımmm((((

:lepi:
baharcım gözünaydın canımmm...ne güzel ablan ve yeğenini göreceksinn..çok isterdim bende ablam veya kızkardeşim olmasını..yeterki olsaydı ben temizlik yapmaya yorulmaya razı olardımmm((((

canım benim. gerçekten insanın ablası kızkardeşi olması çok güzel bir şey 4 kız kardeşiz ve iyki de 4 kız kardeşiz diyorum hep.... ben de razıyım temizliğe şekerim yeterki göreyim onları yoksa bidaha doğuma kadar göremeyecem.. e istanbuldan geleli de 1 ay oldu....

anacım benim gibi et benleri cogalan var mı? sırtımda boynumda bisuru et beni cıktı minik minik :bbo: birkac tanede yeni benim cıktı.zaten tenim hassas ve acık.sinir oluorummmkötükedihüso

kısslar ben kactımmmm yemege gidiyoz kocişle süper bi haberdi benim için az önce aradı hazırlan cıkalım dedi :lepi: görüsürüz öptüm hepinizi....

kızlar o aşşağı kısımdaki şişlik hissi bende de var. ama kasıklarımda gibi. mesela az evvel yerleri sildim o zaman daha bi dolgunluk hissettim. acaba diyorum bebişler şimdiye kadar yan yatıyodu da şimdi dik pozisyona geçtiler ondanmı daha aşşağıya geliyo vucütlarının bi kısmı??????

vallahi benimki hala yan yandan yiyom tekmeyi çünkü ayak net çıkıyo dışarı ama akşamları kasıklarımda batma var evet sanki bebek çıkcakmşı gibi oluyo zor oturuyo zor nefes alıyom dik oturamıyom sıkışıyom

ben de nuk alacam ozaman :lepi: biberon ve sulugunu da mı nuk alacaksınız????
bibeonunu dr. browns dar ağızlı aldım kuşum.

kızlar bebeklerin kıyafetini yıkıyanlar bana cvp verirmisiniz renkleri karışmaz dimi kıyafetlerin
30 derecede yıkarsan birşey olmaz musyasçım. ayır renkli ve beyazları 30 derecede yıka.

normal canım sonra geçiyormuş o çizgi endişelenme.

handancım ben de aşağıda bir ağırlık hissediyorum birkaç gündür ama kutumun üstünde değil o kadar. sanırım çoğumuzda genel bir sorun bu çoğunluk aşağıda hissediyor bebişleri. karnım da dolgun dolgun oldu , uzun süre de yürüyemiyorum bişeyler oldu bana birkaçgündür birden ağırlaştım. kilomu aldı sıpalar naptılar. bu kadar hantal değildim yani bu son hafta bebiş kendii iyice aşağılarda hissettiriyor bacaklarımı kapayamıyorum mesela. bebek aşağıda çünkü rahatsız oluyorum hissediyorum.

ay canım senin trandevu daha erkenmiş sen bi sor bakalım banada haber ver benim haftaya cuma( özellikle yatıp kalkınca daha çok hissediyorum geceleri wc gidemiorum bazen yürüyemiyorum yani inş önemli bişi degildir canım:bbo:

inanki baharım herzaman eksikliğini yaşadımm....ve halada yaşıyorum ...kızıom bazen anneme nie bitane daha doğurmadın diyeeee:çok üzgünüm:bir tane erkek kardeşim var allah eksikliğini göstermesin varlığı yetio ama olmuyor kızkardeş gibi hiç birşeyimizi paylaşamıyoruzzz....

ay ne bilim amazonum ya aklıma bintürlü iş gelmio degil yani:bbo:
bende çok hantallaştım aynen masa başında oturuom bide bütün gün biliosun çok rahatsız oluorum bide aşagıda kafasını oynatmıomu iice sıkıştırıo beni:bbo: erkenmi döndü ne diom bu kuzular daha sonra dönselerdi böle rahatsz omazdıksüprizzzzz

kesinlikle soracağım canım soracağım şeylerin listesini yaptımmm zatennn:bbo:napıım gidince unutuom yoksaa...bebişin heyecanından.....:asigim:

anacım benim gibi et benleri cogalan var mı? sırtımda boynumda bisuru et beni cıktı minik minik :bbo: birkac tanede yeni benim cıktı.zaten tenim hassas ve acık.sinir oluorummmkötükedihüso
et beni değil de normal benlerimde çoğalma var neden oldu böyle anlamadım valla..

[

ay kısalr bende benlerim çogaldı diom kocime soruom buramda bu varmıydı hepsine vardı dio omu sallıo benmi anlamadım:umursamaz:

ee artık iyice etleniyolar bebişler, yerçekimin de etkisiyle aşağı çekiyorlar diye düşünüyorum. hareket kabiliyeti de kazandılar biz hangi pozisyondaysak onlar da hemen kendilerine göre en rahat pozisyonu alıyorlar.
endişe yapma hepimizde aynı durum olduğuna gör demek ki normal bu şikayetler. kasılman aşırı bel ağrın olmadıktan sonra korkma bebişim. eve gidince bol bol dinlenmeye çalış. az kaldı zaten izne ayrılıcaksın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…