2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun kuşum çıkma bence dinlen akıntın çokmuş yat dik ayaklarıda mis gibi aniden bişi olur mazallah yat senopuyorumnanaktan

bence ayakları yukarı tut ve dinlen

cikma o zaman yat dinlen canim...Şeniz
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Çok korkuyorum boylee stres oluyorm bazen yaa yordum kendimi bugun off

cnm biz iyiyiz şükür bankaya gittim geldim fenalaştım eve zor attım kendimi sanırım agırlaştım artık çıkmak gelmiyo dışarı tek hiç korkar oldum bayılcam dieeeopuyorumnanaktan
aman canım dikkat et yorma kendini..opuyorumnanaktan

yok canım taktığım yok zaten onlar bişey alsın diye bebek yapmadık ya demi ama zemuszemus

ablamda çamaşırları yıka ütüle daha çok bekleme ne olur ne olmaz diyo ütüye yardıma gelecekler tabi. ben dada deterjan almadım. belli firmalarıon bebek deterjanları var sanırım onlardan birini tercih edeceğim. bide ablam 2 kere durulama yap en azından 6 ay boyunca dedi. kalıntı kalamsın diye sizde dikkat edin kızlar.
yonca benim bebekte ters dr 32 ye kadar döner ama böyle giderse sezeryan yolu gözükecek diyo.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Çok korkuyorum boylee stres oluyorm bazen yaa yordum kendimi bugun off

aman canım dikkat et yorma kendini..opuyorumnanaktan

ediyom cnm benimde işte acil bişi oluyo evde kimse olmayınca ben iniyom çarşıyaaa kimsedenkimseye hayır yokki bu dünyadaaa:çok üzgünüm:

musyas ben de aynı seyisoracaktım dün gece aklıma takıldı renkleri solar mı birbirine acaba...ben de diğer ay içinde yıkayacam...

yok canım masallah hareketli kızımm hatta asagıya vuruyor zaten hepp.. boyle dusucek gibi hissediyrm ya ne bilim acaip su gidicek gibi vilada ile yerleri silerken oldu işte ondan hep uzandım
krediniz cıkar inş. bir an once hayırlısıyla da butun işler bitsede rahatlasan yeni evinde inşallah:Saruboceq:

kızlar bebeklerin kıyafetini yıkıyanlar bana cvp verirmisiniz renkleri karışmaz dimi kıyafetlerin
yıkamadım ama karışmaz diye düşünüyorum sonuçta bebek ürünleri bizimkilere göre daha kaliteli oluyo. bol durulamayı unutma

kızlar bebeklerin kıyafetini yıkıyanlar bana cvp verirmisiniz renkleri karışmaz dimi kıyafetlerin
sanırım kumasın renk verip vermesi ile alakalı canımm ilk once bir suya tutsan rengini akıtıyor mu die.akanı makinaya koymazsın elle yıkarsın artık..ama sanmıyorum renk verceklerini birbirlerine
yani....opuyorumnanaktan bn kactım hadi görüşürüz kızlar..
kendine iyi bak cnm
ediyom cnm benimde işte acil bişi oluyo evde kimse olmayınca ben iniyom çarşıyaaa kimsedenkimseye hayır yokki bu dünyadaaa:çok üzgünüm:
kıyamam yaa Allah yardım etsin canım yaa.. eşinin ailesi yakındı demi yardım etseler nolur su mubarek gunlerde hamilesin sonucta neysee Allah yardım eder buyuktur
musyas ben de aynı seyisoracaktım dün gece aklıma takıldı renkleri solar mı birbirine acaba...ben de diğer ay içinde yıkayacam...

seldusumm nasılsın canımm

MEhayımm nire gittinnnn

ah ah aileleri açmayın hiç sıkılıyom konuşunca onlar hakkındaaaaa kendi, ailemden allah razı olsun gak desem gelirler

kalemiti iiyim canım idare eder işte sıcaklar mide yanması agırlık uğrasıyorum..senden nbr????

Görümcemde bana duyuruyo teyzesiyle konuşurken.. Teyzesininde torunu olacak. Kendi aralarında konuşuyolar benim yanımda. Görümcem diyoki ilk bebeklere anneannesi alır beşiği sende aldınmı dimi diyo teyzesine.... İçimden güldüm sadece. Direk bana demiyolarda dolaylı yollardan duyuruyolar....klava:

Musyascım ben kızımın kıyafetlerını yıkadım, zaten 1 makınaya sıĞmadıĞı ıÇın Çok koyu olanları ve beyaz gıbı olanları ayırdım 2 seferde sırf kıyafetlerını yıkadım, 1 makınada battanıyelerını yıkadım renklerınede hıÇ bıŞey olmadı...
Fazla yÜksek derece yıkama sakın ben 30da yıkadım en dÜŞÜjte yanı...
Bıde 2 kez durulamadım ben kalıntı falanda kalmadı, kalıntı genelde makınaya tıkıŞ tıkıŞ atıldıĞında makınayı Çok doldurduĞunda oluyo zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…