2009 Ekim Anneleri

kızlar doğum çantasına koyduklarımı yazayım size de fikir olur belki, ya daeksik varsa söyleyin ekleyeyim.
hastane çıkışı
1 takım daha bebek kıyafeti
bebek bezi
biberon
2battaniye
bebiş çorabı,ağız mendili
emzirme sütyeni
2 gecelik
terlik
çorap
göğüs pedi, göğüs ucu kremi
ped
3 tane büyük don
hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı
foto mak. lohusa tacı
.............. şimdilik bunları koydum.

birde esinin fotografiyla bebis dogunca onunkini koyarsin tam olur :))))))))))))sonra aile fotolari akrabalar es dost falan :)):roflol:

bebişiminkini koyamam şekerim:)))))))))
zaten birinin seceresine bakmak isteyen o kişinin burdaki nickini bulup mesajlarını okusun yeter. kimin kaynanasıyla ne sorunu var görümcesinden ne kadar memnun kocasıyla durumları ne evinde hergün ne yemek pişiyo hangi gün neresi ağrımış hangi gün misafiri gelmiş hangi gün dışarda yemek yemiş bütün bilgilerine ulaşır valla. e bide sürekli olarak kilosunu da takip edebilir. kimin memiklerde çatlak var kiminkinde yok:))))))))))))))

ben bebek için dogum çantası olarak kendıme alacagım cantanın aynısını düşünmüştüm ayrıca bebek valızı gıbı bırseydemı alayım ..biberonluk falan yazmısınız aklım karıstı... beb cantası nasıl satılıyor..ben aldım şu içinde anakucagı cantası falan olandan oyle bır cantamı dıyorsunuz

canım ben o çantaları önceden hiç sevmezdim internette görürdüm ama beğenemezdim ama alışveriş yaparken gördüm bir tane çok güzel kullanışlı çok bol çeşitleri ve şıkları var bence çok iyi bir seçim,
bebek bezlerini koymak için ayrı yeri,bibron emzik ... vs bebek için tasarlanmış inanılmaz kullanışlı bişeymiş ben aldım
oto koltuğunu lacivert mavi almıştık çantrayıda o renkte aldım takım olur diye..
birde eşim benden pimpiriklidir,herşeyi markası iyisi olsun dedi..
chicco dan aldık çoğu şeyi.. chiccoda bir set satılıyor. bebek bakım seti(şampğuan ,sabun pişik kremi mendili felan var) çantalı ondan aldık birde o çantamız oldu bakalım

oyyy yerim ben onlarıııı
hoşgeldin ilkayımmm zaman gecmiyor demii:1hug: zamanında gelsinlerde kuzularımızz sabredelim inş. Allah yardım ederr

1 aycık demi :)) nolcakk seldusum herkesin bebişini dogum hikayerini dinlerim artıkkk guzel yazsın vallaa ilk dogum yapanlar kıslarrr cok etkiliyorr zemuszemus
cektigimiz sıkıntılarıda herkesin dogumundan sonra soylerizz :)

ilkaycım sana kitap tavsiye edeyimmi? bask onu okurken hiç sıkılmazsın...

bask mi ? bende oyle bir kitap yokki tatlim , beni icine alip goturecek tarzdan kitaplarim cok ama hepsini okudum ilgimi cekmiyorlar artik :)

kizlar siz hastanede dogumdan sonra kac gun kalacaksiniz ? yani orda ne kadar sure kalinabiliniyor ? bizim burda normal dogum 4 gun sezeryan olunca 5 gun kalmak gerekiyor belki 1 gun once cikariyorlar ama oda ertesi gunu eve ebe gondermek sartiyla

yok canim saka yaptim bende koymam bebisimin resmini zaten...
hahahahahaha cok haklisin valla dogru soze ne denir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

.[/

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):roflol: çok komık şekerim..bu liste dahad uzarr gider doğru valla:)))))))))))))))))))))))))))a.s

allahtan az bişey koycakmışın, daha bunun pedi, şalı, çıkış için giycen kıyafetleri falanda varlülülülülülü

hadi bakalım inşallah olur canım ya :ecrin_bebek:

okeyto bebişim opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

cnm benim kızıma aldığım çanta tamn o bahsettiğinden dışı folyo gibi sıcağı dışarı iletmeyen gözü falan herşeyi var çok kullanışlı, ben onu e-bebekten 75tlye almıştım...
ciciler topiğine resmini koymuştum istersen bakabilirsin ordanyerimseniben

kalemitim cok komikler dimi insallah bizimkilerde oyle olur yaa nasilda yaramazlik yapiyorlar dimi ???cok guldum bende :)))

sen öle deyince aklıma arkadasın anlattıgı bişey geldi böle bi kadın ve bebek siyesinde bunlar herseylerini anlatıyormus megerse aralarında erkek de varmıs bunlarla geyik yapıyorlarmıs sonradan anlamıslar..bizim aramızda erkek yok demi kıssslaaaar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım aldıgın cantanın linki varmı yada resmı

canım benimki sezeryan doğum olacak
doktorum doğumdan bir gün once odanı veririz işlemlerini yaparsın ama hastanede kalmazsın dedi..bir gün sonra doğum olur o gece yatarsın çıkarsın dedi..
yani sadece 1 gece hastanede kalırsın dedi..

:)))))))))) benim kociş biliyr nikimi ve surekli buraya girdigimi Allahtan aklına gelmiyr ole ne yazmısım bakim felan diee aman aman :))))))

Hemennn cıkarsınlar hastaneden en buyuk istegimm hem beni hem bebişimi

SEldusumm ruyanın anlamına baktın mııı

yazım hatası yapmışım bak onu okurken hiç sıkılmazsın yazmak istemiştim.
kitap nermin bezmenin kitabı bizim gizli bahçemizden diye.... biraz duygusal bi kitap ben aldım ama inşallah evimi taşırsam yeni evimi yerleştirdikten sonra keyifle okumak için sklıyorum ama çok da sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:
kalemitim cok komikler dimi insallah bizimkilerde oyle olur yaa nasilda yaramazlik yapiyorlar dimi ???cok guldum bende :)))

oyyy cok dadlular yaaaa....bizimkiler nasıl olacaklar bakalım..erkekler daha mı yaramaz oluyor ne?? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Mehayımmm keyfim yerine geldi vallaa
Ayy Allah ım inşallahhh gorcezmiii oyle seker hallerinii cokkk tatlılarrr
Bendee cekicem boylee komik hallerini yicem onu yaa :)))) Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi gondersinnn

:)))))))))) benim kociş biliyr nikimi ve surekli buraya girdigimi Allahtan aklına gelmiyr ole ne yazmısım bakim felan diee aman aman :))))))
canım benim kocamda nickimi biliyo o da diyo sürekli ordasın napıyosun ne yazışıyosunuz bütün gün diye. allahtan o da bakmıyo uğraşmıyo. aman rezil olurum be

1 gece az degilmi canim yaa burda normal dogum yapan 3 gece sezeryanla yapan 5 gece kaliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…