2009 Ekim Anneleri

kalemiti canım bakmadım...ne bileyim ölesine hamile rüyası diye düsündüm bakayım mı kısss????

canım benim kocamda nickimi biliyo o da diyo sürekli ordasın napıyosun ne yazışıyosunuz bütün gün diye. allahtan o da bakmıyo uğraşmıyo. aman rezil olurum be

valla benimkide soruyor canim ne yaziyorsun oyle hic durmadan ..ne anlatiyorsun diyor... bir okusa cok kizar :kedi:

canım aldıgın cantanın linki varmı yada resmı

Lullaby Lullaby Atlas Bebek Bakım Çantası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

canım bak burda biraz değişiği var,
görünümde belki çok güzel görünmeyebilir ama ben elime aldınca çok sevdim,
içinde alt açmaiçin bir minderi var,biberon ,emzikibez için ayrı ayrı yerleri var ..
ne bileyim bana çok kullanışlı geldi.. ben aldığım ve elimde iyice gördüğüm için tavsiye ediyorum en azında fikriniz olsun istedim

ohh inşallahh bende bir gun kalmak isterim sezeryan olursam bebişte seninle birlikte cıkar inş.

oyyy cok dadlular yaaaa....bizimkiler nasıl olacaklar bakalım..erkekler daha mı yaramaz oluyor ne?? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
aman uslu olsunlar uzmesinler bizi...babalarina yaramazlik yapsinlar sadecekaydirigubbakcemile3
Mehayımmm keyfim yerine geldi vallaa
Ayy Allah ım inşallahhh gorcezmiii oyle seker hallerinii cokkk tatlılarrr
Bendee cekicem boylee komik hallerini yicem onu yaa :)))) Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi gondersinnn

bende cekerim komik ve traji komik hallerini..ilerde bakar guleriz...

haklısın nan ela biraz zor sıgışcaz sanırım oglumlan:umursamaz:

amazon gayet güsel sen dogurmaya hazırsn anacımkaydirigubbakcemile3 biberonu napcan kıs hastanede , ay ben taç felan almadım unuttum şimdi dogursam taçsız olacak pedimde yok nasıl ped bu amazon hasta bezimi normal orkidmi

cnm battaniyelerin ikisinide penyemi koyuyosun yoksa biri peluşmu???
bide başlık koy extradan...

cnm ciciler topine ben aldımı eklemiştim ama içi gözükmüyo dıştan resmi, istersen akşam içinide çekerim sanayerimseniben

1 gece az degilmi canim yaa burda normal dogum yapan 3 gece sezeryanla yapan 5 gece kaliyor..

canım normalde burdada duruma göre yatırıyorlar ama ben hastaneye giremiyorum inanki
hastanelere girince tansiyonum düşüyor.. doktorum beni yıllardır tanıyor bildiği için belki ben bunalmayayım diye 1 gece yatıracak .. bana öyle dedi.

canım ben bir bebek mağazasından aldım ama internette göremedim varsa bile..
bir bakayım internette bulamasam akşam evde resmini çeker yarın gösteririm..

ÇOK incesın canım tesekkurler..bakıyorum..fıyatıd auygunmus.bend ebu tarz var ama bu kadar teferruatlı degıl kayınvalıdme almıs..bend e takrar almak ıstıyordumkaydirigubbakcemile3

:)))) handanım sezaryen falan olursa süt hemen gelmiyormuş ya pompayla sağıp biberonla veriyolar diye attım çantaya biberonu tedbir amaçlı.
taç çok önemli hemen kırmızı kurdelalı al unutma :)
ped olarak orkidin gece olanını aldım en yoğun korumalı olanını. inşallah yeter. şakır şakır kanamaz heralde. gerçi hastanede de hastabezi veriyolamış.

elalım BEN bakarım ciicler topiğine .. sagol cnm

kızlar ben hastanede kendim için bir mavi birde kırmızı gecelik sabahlık hazırladım.. ben hep kırmızı giymek istiyorum doğumdan sonra ama bizimkiler oğlun olacak mavi giy dediler bir tanede mavi aldım..

ya bişey soracam bir de bu lohusa mevlidi varmış yaa onda annenin beyaz gecelik giymesimi gerekiyormuş yaa ben şuana kadar hiç gitmedim böyle mevlüde acaba nasıl bişeyki,onun içinde bari bişeyler alayım

bencede handan pedler, kıyafetler derken çanta şişiyo:asigim:
ben küçük paket orkid koymayı düşünüyom, bide bu hasta bezlerinden koysammı diye düşünüyom emin değilim onlarda markettte satılıyo demi:asigim:

cnm benim kızıma aldığım çanta tamn o bahsettiğinden dışı folyo gibi sıcağı dışarı iletmeyen gözü falan herşeyi var çok kullanışlı, ben onu e-bebekten 75tlye almıştım...
ciciler topiğine resmini koymuştum istersen bakabilirsin ordanyerimseniben[/QUOTE]

o zaman ben de onları bi araştırayım... almışken iyi bi şey olsun. sonuçta uzun bi süre kendimiz için bile çanta taşımayız. her şeyi onon içine koyarız gibi geliyo bana. bi de sırtta taşınan modelleri daha öı pratik olur acaba. kola asınca kayma derdi falan olur mu. sırtta olunca iki elin de boşta olacak...

hasta bezlerini hastane veriyor zaten canim orkid yeterli bence...

canım benim kocamda nickimi biliyo o da diyo sürekli ordasın napıyosun ne yazışıyosunuz bütün gün diye. allahtan o da bakmıyo uğraşmıyo. aman rezil olurum be
heheh bizimkide soyluyorr az bişi anlatıyorum sevdigim bazı kişiler var herkesle konusmuyrm felan diyorum kızmıyr hamilelikle ilgili konuları konusuyorm diyorm dikkat et erkeklerde girer o sitelere diyor :)))))

1 gece az degilmi canim yaa burda normal dogum yapan 3 gece sezeryanla yapan 5 gece kaliyor..
cokk degilmii burda hemen gonderiyorlarr galiba cok bilmyrm ama helede normal dogum yapanları hemen :)))) ben ameliyat oldugumda 4 gun kalmıstım hala kan degerlerim dusmemişti ondan yoksa 2 gunde gondericeklerdi mehayım hemen gondersinler yaa bişi olmıcaksa yapamam ben hastanedee pff
kalemiti canım bakmadım...ne bileyim ölesine hamile rüyası diye düsündüm bakayım mı kısss????
yok canım hamilelik psikolojisi ile gormussundurr etkilenmişsindir :))) bencedee bakmana gerek yok Şeniz

Ben duş alcamm gelirim tekrar kıslarr opuyorumnanaktan tirledim :))))

meryemcim saten gecelik - sabahlık ya da saten pijama - sabahlık takımlar oluyor ya onlardan giyiyorlar beyazını.

CADIARZUalım bu haftasınu tacımıda pedimide nolur nolmaz bide bu bebe başlıkları çok lazım oluomuş sanırım bende 2 tane takımın var onlardanda alım demi , biberon işide mantıklı geldi ben daha biberonda almadımdadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…