canım benim kocamda nickimi biliyo o da diyo sürekli ordasın napıyosun ne yazışıyosunuz bütün gün diye. allahtan o da bakmıyo uğraşmıyo. aman rezil olurum be
canım ben bir bebek mağazasından aldım ama internette göremedim varsa bile..
bir bakayım internette bulamasam akşam evde resmini çeker yarın gösteririm..
canım aldıgın cantanın linki varmı yada resmı
canım benimki sezeryan doğum olacak
doktorum doğumdan bir gün once odanı veririz işlemlerini yaparsın ama hastanede kalmazsın dedi..bir gün sonra doğum olur o gece yatarsın çıkarsın dedi..
yani sadece 1 gece hastanede kalırsın dedi..
aman uslu olsunlar uzmesinler bizi...babalarina yaramazlik yapsinlar sadecekaydirigubbakcemile3oyyy cok dadlular yaaaa....bizimkiler nasıl olacaklar bakalım..erkekler daha mı yaramaz oluyor ne?? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Mehayımmm keyfim yerine geldi vallaa
Ayy Allah ım inşallahhh gorcezmiii oyle seker hallerinii cokkk tatlılarrr
Bendee cekicem boylee komik hallerini yicem onu yaa :)))) Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi gondersinnn
kızlar doğum çantasına koyduklarımı yazayım size de fikir olur belki, ya daeksik varsa söyleyin ekleyeyim.
hastane çıkışı
1 takım daha bebek kıyafeti
bebek bezi
biberon
2battaniye
bebiş çorabı,ağız mendili
emzirme sütyeni
2 gecelik
terlik
çorap
göğüs pedi, göğüs ucu kremi
ped
3 tane büyük don
hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı
foto mak. lohusa tacı
.............. şimdilik bunları koydum.
ben bebek için dogum çantası olarak kendıme alacagım cantanın aynısını düşünmüştüm ayrıca bebek valızı gıbı bırseydemı alayım ..biberonluk falan yazmısınız aklım karıstı... beb cantası nasıl satılıyor..ben aldım şu içinde anakucagı cantası falan olandan oyle bır cantamı dıyorsunuz
1 gece az degilmi canim yaa burda normal dogum yapan 3 gece sezeryanla yapan 5 gece kaliyor..
canım ben bir bebek mağazasından aldım ama internette göremedim varsa bile..
bir bakayım internette bulamasam akşam evde resmini çeker yarın gösteririm..
ÇOK incesın canım tesekkurler..bakıyorum..fıyatıd auygunmus.bend ebu tarz var ama bu kadar teferruatlı degıl kayınvalıdme almıs..bend e takrar almak ıstıyordumkaydirigubbakcemile3Lullaby Lullaby Atlas Bebek Bakım Çantası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
canım bak burda biraz değişiği var,
görünümde belki çok güzel görünmeyebilir ama ben elime aldınca çok sevdim,
içinde alt açmaiçin bir minderi var,biberon ,emzikibez için ayrı ayrı yerleri var ..
ne bileyim bana çok kullanışlı geldi.. ben aldığım ve elimde iyice gördüğüm için tavsiye ediyorum en azında fikriniz olsun istedim
haklısın nan ela biraz zor sıgışcaz sanırım oglumlan:umursamaz:
amazon gayet güsel sen dogurmaya hazırsn anacımkaydirigubbakcemile3 biberonu napcan kıs hastanede , ay ben taç felan almadım unuttum şimdi dogursam taçsız olacak pedimde yok nasıl ped bu amazon hasta bezimi normal orkidmi
elalım BEN bakarım ciicler topiğine .. sagol cnmcnm battaniyelerin ikisinide penyemi koyuyosun yoksa biri peluşmu???
bide başlık koy extradan...
cnm ciciler topine ben aldımı eklemiştim ama içi gözükmüyo dıştan resmi, istersen akşam içinide çekerim sanayerimseniben
cnm battaniyelerin ikisinide penyemi koyuyosun yoksa biri peluşmu???
bide başlık koy extradan...
he evet başlık da koydum elacım. takımlarının başlığından 2 tane attım çantaya.
battaniyelerin biri hastane çıkışının battaniyesi. biri de daha kalın merserizeden battaniye.
haklısın nan ela biraz zor sıgışcaz sanırım oglumlan:umursamaz:
amazon gayet güsel sen dogurmaya hazırsn anacımkaydirigubbakcemile3 biberonu napcan kıs hastanede , ay ben taç felan almadım unuttum şimdi dogursam taçsız olacak pedimde yok nasıl ped bu amazon hasta bezimi normal orkidmi
canım ben o çantaları önceden hiç sevmezdim internette görürdüm ama beğenemezdim ama alışveriş yaparken gördüm bir tane çok güzel kullanışlı çok bol çeşitleri ve şıkları var bence çok iyi bir seçim,
bebek bezlerini koymak için ayrı yeri,bibron emzik ... vs bebek için tasarlanmış inanılmaz kullanışlı bişeymiş ben aldım
oto koltuğunu lacivert mavi almıştık çantrayıda o renkte aldım takım olur diye..
birde eşim benden pimpiriklidir,herşeyi markası iyisi olsun dedi..
chicco dan aldık çoğu şeyi.. chiccoda bir set satılıyor. bebek bakım seti(şampğuan ,sabun pişik kremi mendili felan var) çantalı ondan aldık birde o çantamız oldu bakalım
bencede handan pedler, kıyafetler derken çanta şişiyo:asigim:
ben küçük paket orkid koymayı düşünüyom, bide bu hasta bezlerinden koysammı diye düşünüyom emin değilimonlarda markettte satılıyo demi:asigim:
heheh bizimkide soyluyorr az bişi anlatıyorum sevdigim bazı kişiler var herkesle konusmuyrm felan diyorum kızmıyr hamilelikle ilgili konuları konusuyorm diyorm dikkat et erkeklerde girer o sitelere diyor :)))))canım benim kocamda nickimi biliyo o da diyo sürekli ordasın napıyosun ne yazışıyosunuz bütün gün diye. allahtan o da bakmıyo uğraşmıyo. aman rezil olurum be
cokk degilmii burda hemen gonderiyorlarr galiba cok bilmyrm ama helede normal dogum yapanları hemen :)))) ben ameliyat oldugumda 4 gun kalmıstım hala kan degerlerim dusmemişti ondan yoksa 2 gunde gondericeklerdi mehayım hemen gondersinler yaa bişi olmıcaksa yapamam ben hastanedee pff1 gece az degilmi canim yaa burda normal dogum yapan 3 gece sezeryanla yapan 5 gece kaliyor..
yok canım hamilelik psikolojisi ile gormussundurr etkilenmişsindir :))) bencedee bakmana gerek yok Şenizkalemiti canım bakmadım...ne bileyim ölesine hamile rüyası diye düsündüm bakayım mı kısss????
kızlar ben hastanede kendim için bir mavi birde kırmızı gecelik sabahlık hazırladım.. ben hep kırmızı giymek istiyorum doğumdan sonra ama bizimkiler oğlun olacak mavi giy dediler bir tanede mavi aldım..
ya bişey soracam bir de bu lohusa mevlidi varmış yaa onda annenin beyaz gecelik giymesimi gerekiyormuş yaa ben şuana kadar hiç gitmedim böyle mevlüde acaba nasıl bişeyki,onun içinde bari bişeyler alayım
:)))) handanım sezaryen falan olursa süt hemen gelmiyormuş ya pompayla sağıp biberonla veriyolar diye attım çantaya biberonu tedbir amaçlı.
taç çok önemli hemen kırmızı kurdelalı al unutma :)
ped olarak orkidin gece olanını aldım en yoğun korumalı olanını. inşallah yeter. şakır şakır kanamaz heralde. gerçi hastanede de hastabezi veriyolamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?