2009 Ekim Anneleri

iki çanta çok değil mi elacım. tek çanta daha pratik olur. sonuçta en fazla gece kalıp çıkıcaz. sen bilirsin tabi ..

cnm kızıma aldığım çantaa ölee çok büyük değil, çok gözlü tamammen bebeğin ihtiyaçları için hazırlanmış olan bi çanta, ikimizinki birden sığmaz...
benim evde pazardan 10tlye aldığım bi çanta vardı ama şık ve kibar onada kendiminkileri koyucam...

bende tek çanta yapıcam kendim için çok bişi komucam zaten 2 gecelik terlik gögüspedi iç çamaşırı tarak felan,genelde bebişin eşyalrı olur sanırım daha ne kocama karar vermedim yıkımda bi ampül yanar kafamda nasılsakaydirigubbakcemile3

slm kısslar nasılsınız bugün bakalım ne var ne yoook herkes ii mi???

ayyy evet yaa ben de bu sabah onu düşündüm zaman gecmiyooooor...daha agustos var eylül var nasıl gececek yaaaaa...koskoca 7 ay gecti su 2 ay gecmiyoooor...
hoşgeldin selduss zamann gecmiyor gercektenn benim satıma gore ekim sonuu olcakk dogumm (( 3 ayyyyyyyy

tesekkurler canım....
bence valız tarzı bırsey daha rahat olur....
KALEMİTİ: cok üzüldüm ınsaalah tekrarlamaz bilirim o cıkarmaları:1hug:
aminn anne olmak zorrr Rabbim sabrını versin bugun sıkıntılıyım bazen enerjim guzel oluyor bazen bitmiş oluyorum hele kusmalar mide yanmaları cok illet yaa

ben evde değilim ya düzenim kalmadı hep annemlerin yazlığına gidip geliyorum oğlumaa ramazanda evde olurum sanıyorumm ve o zaman herşeyi haletmeyi planlıyorumm inşşş :Saruboceq:

pişşşşşşşşşşştttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dışarsı yanıyo kızlar.... kerdi olacak gibi galiba
hadi bakalım inşallah olur canım ya :ecrin_bebek:
okeyto bebişim opuyorumnanaktan

elalı ben de senin gibi düşünüyorum. Iki çanta daha prtik olur kanımca. Benimde el çantam var tarif ettiğin gibi bir iki tane. Onlardan birini hazırlarım. Bi de bebek için alacağım çantayı hazırlarım diye düşünüyorum. Ama bebek için pek bakamadım daha. Nette var çeşitler şu biberon korumalı bölümlü olanlar var hani sıcağı soğu tutuyomuş. öle bişey mi baksak bilemedim ki...

ooo herkes gelmis kizlar , hosgeldiniz .. ben evin icinde dolaniyordum birsey yaptigimda yok bunaldim iyice otur olmuyor kalk olmuyor yat olmuyor zaman gecmiyor tv izliyorum kitap okumaya calisiyorum yine hic orali degilim uykum hic gelmiyor ah eskiden olsa uyku diye bayilirdim simdi birsey yatigim yok zamanim cok uyuyamiyorumda disari desen sicak cikilabilecek gibi degil ustelik fazla yurumek yasak offfff

bahair cim insallah canim evi alirsaniz evim evim guzel evim topigine resimlerini koyarsin bakariz bizde..
:)))))
bi afişe etmediğim evim kalmıştı zaten bu kadınlar klubünde onu da yaparım artık...
bütün muhabbetleri yazpıyoz resmimide bide güzel koydum bide evimi koyarsam tam olur:)

sorma valla banada oyle geldi....

anladim canim...

bende temmuz annelerininkileri okudum cok etkilendim yaa bebisler buyumeye baslamis bile Allahim bizede nasip etsin...
iyiyim canim keyfim gayet yerinde buguna.s.
mehayım bendee cok etkilendim cokkk Allahım kolay dogum nasippp et Yarabbi hepimizee

pişşşşşşşşşşştttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dışarsı yanıyo kızlar.... kerdi olacak gibi galiba

inşallah canm inş. hadii hayrlısıylaa :Saruboceq:

:)))))
bi afişe etmediğim evim kalmıştı zaten bu kadınlar klubünde onu da yaparım artık...
bütün muhabbetleri yazpıyoz resmimide bide güzel koydum bide evimi koyarsam tam olur:)

birde esinin fotografiyla bebis dogunca onunkini koyarsin tam olur :))))))))))))sonra aile fotolari akrabalar es dost falan :)):roflol:

iyiyim canim keyfim gayet yerinde buguna.s.

aman aman maasallah hep keyifli ol kuzum opuyorumnanaktan.ben de iyi olmaya calısıyorum cok sıkılıyorum evde yaa
dısarı cıkasım var ama cok sıcak..komsum falan da yok gideyim..hepsi yaslılar..okuldaki arkadaslar tatildeler..iiki sizler varsınız Şeniz Şeniz

oyy kuzum olsun zamanında saglıklı sıhhatli gelsinler de insallah.1 y fazladan bişey olmaz lülülülülülü lülülülülülü ben de bu gece rüyamda oğlumu emziriyordum ama emmek istemiyordu..ben de size sormak için bilgisayarı falan acıyordum öle deişik bişeydi....

ilkaycım sana kitap tavsiye edeyimmi? bask onu okurken hiç sıkılmazsın...

ben geçen sene 2 çanta hazırlamıştım pratik olmuştu bi bana bide oğluşuma yerimseniben bu senede bi bana bi kızıma olacak hayırlısıyla inşş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…