2009 Ekim Anneleri

ben atlet koymayi dusunmuyorum ama dedigin gibi sutyenli atletler var kisa yarim onlardan koyarim belki bende 1-2 tane...

canım bende ped koyacam ama ne olur ne olmaz diye birde hasta bezi alıcam yanıma o anda birden lazım olursa telaş yapmayalım diye çantamda kalsın ne yapayım

bende alırım sanırım cnm nolur nolmaz bulunsun, hastane vermesse batırmayalım ortalığıkaydirigubbakcemile3

amazon len bu bizim hastane dogum olayında yogun ya ya bizim dogurcamız gün boş oda felan olmazsa ne olcek önceden rezervemi etsek:roflol:

kaydirigubbakcemile3
yaratırız ulenn boş oda. sokaa atçak halleri yok kız bi formülleri vardır onun için de mutlaka. durumları nispeten iyi olanları ya da çıkmak üzere olanları başka odaya falan aktarıyolardır belkim bilmem ki. ama eşşek kadar 2 kat sırf doğuma ayrılmış. öyle bi sorunla karşılaşmayız kanımca. tek yatakta yanyana yatarık beya ne var idare etçez artıkın.

evet ben de hep o taçla hayal ediyorum kendimi hihoyyyt
ben kırmızı kurdela mı takarız diye düşündüm ama. var mı öyle hazır fiyonklu taç. nerden aldın canım nasıl bişey....

tokacıdan aldım kuşum hazır kurdelalı kırmızı taç. satılıyor şimdi tokacılarda . rahatlıkla bulabilirsin. lohusa tacı deyince yardımcı olurlar.

dondurma gibimi canim..sutlu dondurma faydali bile sut icemiyorsan...

yok hayatım dondurma gibi deil hani difrize attığımız gıdalar var ya çözülüp yeyince zararlı oluyormus dün duydum da ben de sürekli yiyordum korktum birden...

evet yaa ben de mecbur kalınca yiyorum ama zararlı falan dediler korktum çünkü bu arala abarttım biraz.. kafamçokkarıştı

ben zmümkün oldugunca yememeye calısyorum mevsımınde taze yemek daha faydalıdır sanırım

dondurmanın sütsüzünüde yapıyorlarmı canım

öle tabi canım taze yemek daha faydalı ama bazen mecburan yeniyor..amaaaaan şifa niyetine deyip yerim napayım delikafadulden delikafadulden

ne bilim kısım ya hastaneyi birbirine katarım valla gelemem ben öle şeylere elit bir insanım benzemuszemusben yatamam öle aynı yatakta felan tek kişilik oda istiorum zemuszemus:roflol::roflol:

hayir canim oyle degil..difrize attigimiz gidalari cozdurdugumuz zaman tuketmemiz gerekiyormus yani arttida kaldirip tekrar difrize koyayim dersen bakteri uremeye basliyormus isi dengesi surekli degistigi icin...yani ilk defa cozdurduysen rahatlikla yiyebilirsin...a.s.

ne bilim kısım ya hastaneyi birbirine katarım valla gelemem ben öle şeylere elit bir insanım benzemuszemusben yatamam öle aynı yatakta felan tek kişilik oda istiorum zemuszemus:roflol::roflol:

normal hastanelerde tek kişilik oda için az bir fark verip kalınabiliyor zaten ..
vallahi ben özeldede olsa normaldade olsa tek kişilik oda alıcam
zaten duygularımızda psikolojimizde sürekli gelitler oluyor birde başkalarıyla aynı odada tahammül edemem gibime geliyor

vienetta kim yaaa ben amazona yazdıydım-tatlicadiarzu-
bide sorum bu değildi, biberon ve emziğin yıkanmasıyla ilgiliydi, bunu okudum...

yaw hasta pedi diye bahsettiğiniz şey ne allah aşkına... ayrıca acaba sezeryan olursam ped yerine tampon kullanabilirmiyim yarım bi sorayım bakayım doktora

kizlar neden tek kisilik oda istiyorsunuz ya ben gecen 1 gun hastanede kaldim tek kisilik oda da bunaldim zaman gecirmek zor oluyor , genelde odalar burda iki kisilik ama beni koymadilar iki kisilik odaya , haftaya pazartesi tekrar gidecem yine iki kisilikte kalmak isteyecem umarim bu defa kabul ederler hic olmazssa uyumadigimda birileriyle konusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…