nasil yani sutsuz dondurma derken:uhm: hani soyle dondurulmus meyve sulari gibi olanlarida var ama onlara oranla sutluler daha faydalia.s
MERHABALAR GUZEL ANNELER,
Nasilsiniz bugun?Herkes iyi mi?
Bi kac sayfa goz attim topige sanirim bugunun konusu dogum cantasi olmus. Bende dun alisveris yaptim,hem kizima hem kendime.Aldiklarimi hemen yikadim utuledim.Cantalarimizida hazirladim iki tane.Ufak tefek bi kac eksik kaldi. Birsey sormak istiyorum. Kendinize atlet koyarken nasil bisey koydunuz?Ben once ip askili atlet koydum ama simdi dusunuyorumda onunla emzirmesi zor olucak. yoksa sutyenli gibi birlesik olanlar atletlerdenmi alsam?
canım bende ped koyacam ama ne olur ne olmaz diye birde hasta bezi alıcam yanıma o anda birden lazım olursa telaş yapmayalım diye çantamda kalsın ne yapayım
amazon len bu bizim hastane dogum olayında yogun ya ya bizim dogurcamız gün boş oda felan olmazsa ne olcek önceden rezervemi etsek:roflol:
evet ben de hep o taçla hayal ediyorum kendimi hihoyyyt
ben kırmızı kurdela mı takarız diye düşündüm ama. var mı öyle hazır fiyonklu taç. nerden aldın canım nasıl bişey....
evet ben de hep o taçla hayal ediyorum kendimi hihoyyyt
ben kırmızı kurdela mı takarız diye düşündüm ama. var mı öyle hazır fiyonklu taç. nerden aldın canım nasıl bişey....
dondurma gibimi canim..sutlu dondurma faydali bile sut icemiyorsan...
seldusum dondurulmus gidalar sadece hamileler icin degil genel olarak iyi degil zaten ama gerektigi zamanda mecbur ihtiyacimizi karsiliyoruz ben mumkun oldugu kadar dondurulmus yemiyorum taze tuketmeye calisiyorum , ama dedigim gibi zaman geliyor mecbur kullaniyorum , vitamin degeri dusuyor vs.. ama onun disinda pek sakincasi yok
ben zmümkün oldugunca yememeye calısyorum mevsımınde taze yemek daha faydalıdır sanırım
dondurmanın sütsüzünüde yapıyorlarmı canım
kaydirigubbakcemile3
yaratırız ulenn boş oda. sokaa atçak halleri yok kız bi formülleri vardır onun için de mutlaka. durumları nispeten iyi olanları ya da çıkmak üzere olanları başka odaya falan aktarıyolardır belkim bilmem ki. ama eşşek kadar 2 kat sırf doğuma ayrılmış. öyle bi sorunla karşılaşmayız kanımca. tek yatakta yanyana yatarık beya ne var idare etçez artıkın.
yok hayatım dondurma gibi deil hani difrize attığımız gıdalar var ya çözülüp yeyince zararlı oluyormus dün duydum da ben de sürekli yiyordum korktum birden...
evet yaa ben de mecbur kalınca yiyorum ama zararlı falan dediler korktum çünkü bu arala abarttım biraz.. kafamçokkarıştı
öle tabi canım taze yemek daha faydalı ama bazen mecburan yeniyor..amaaaaan şifa niyetine deyip yerim napayım delikafadulden delikafadulden
ne bilim kısım ya hastaneyi birbirine katarım valla gelemem ben öle şeylere elit bir insanım benzemuszemusben yatamam öle aynı yatakta felan tek kişilik oda istiorum zemuszemus:roflol::roflol:
çok biliyo senin toton zatti opuyorumnanaktan
kıs ilkay burası türkiye doguruosun hadi yallah evine diolar ne hemşire eve gelmesi ebe göndeermesi kaydirigubbakcemile3burda isviçre gibi az insan yokki anacım hangi birimize yetişsinler:roflol:
ben bir kırmızı birde mavi aldım bjiterilerde var çeşit çeşit
tokacıdan aldım kuşum hazır kurdelalı kırmızı taç. satılıyor şimdi tokacılarda . rahatlıkla bulabilirsin. lohusa tacı deyince yardımcı olurlar.
ne bilim kısım ya hastaneyi birbirine katarım valla gelemem ben öle şeylere elit bir insanım benzemuszemusben yatamam öle aynı yatakta felan tek kişilik oda istiorum zemuszemus:roflol::roflol:
okudum kuşum yanıt da verdim tekrar yazayım hemen
evet canım takımın berelerinden koydum 2 tane çantaya dediğin gibi.
battaniyelerin biri hastane çıkışının battaniyesi penye, diğeri de merserize daha kalın bir battaniye.
yeterli olur sanırım dimi.
bencede handan pedler, kıyafetler derken çanta şişiyo:asigim:
ben küçük paket orkid koymayı düşünüyom, bide bu hasta bezlerinden koysammı diye düşünüyom emin değilimonlarda markettte satılıyo demi:asigim:
vienetta kim yaaa ben amazona yazdıydım-tatlicadiarzu-
bide sorum bu değildi, biberon ve emziğin yıkanmasıyla ilgiliydi, bunu okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?